kızlar merhaba,
fikir almak istiyorum sizlerden. kayınvalidemle elbise konusu acıldı ben düğün için elbisemi sectim beyaz uçuş uçuş bi elbise istiyorum dedi bende başka renkte bakarız dedim yok ben öyle istiyorum dedi, bende gülerek iyi madem gelini ayırt edebilir herhalde millet senin istediğin olsun dedim yani ben sorun yapmam heves etmiş madem giysin tabiki ama sanki biraz tuhaf olcak gibi geldi bana.
vaz geçirsem mi beyaz giymekten kırılır diye bişey demekte istemiyorum
kızlar merhaba,
fikir almak istiyorum sizlerden. kayınvalidemle elbise konusu acıldı ben düğün için elbisemi sectim beyaz uçuş uçuş bi elbise istiyorum dedi bende başka renkte bakarız dedim yok ben öyle istiyorum dedi, bende gülerek iyi madem gelini ayırt edebilir herhalde millet senin istediğin olsun dedim yani ben sorun yapmam heves etmiş madem giysin tabiki ama sanki biraz tuhaf olcak gibi geldi bana.
Benim düğünümde doğurmuş olcak ne yazıkki o onu dile getirdiyse kesin giyer
Yok canım kuzen
Benim kefenim ondan daha beyaz olmalı ay içine cep mi diktirsem
Ay valla ben çoğul yazdığımın bile farkında dğeilimO değil danası neyse anası da o teyzem de nişanda nişanlığımın renginde elbise alıyodu alma dedim bana bak Durch ben küçük teyzenin düğünde beyaz giydim seninkinde de giyerim
Senin kv ile benim kzueni tanıştıralım
Ne kadar görgüsüzler. Sen yumuşak yüzlü birisin anladığım kadarıyla. Tepki gosteremiyorsun. Yoksa bu kadarına cesaret edemezlerdi yani değil mi?Benim düğünümde doğurmuş olcak ne yazıkki o onu dile getirdiyse kesin giyer
Yok canım kuzen
Benim kefenim ondan daha beyaz olmalı ay içine cep mi diktirsem
Ay valla ben çoğul yazdığımın bile farkında dğeilimO değil danası neyse anası da o teyzem de nişanda nişanlığımın renginde elbise alıyodu alma dedim bana bak Durch ben küçük teyzenin düğünde beyaz giydim seninkinde de giyerim
Onları bi alkışlayacaksın o zaman görürlerarmut dibine düşermiş.
ay ne kadar büyük terbiyesizlik ya görgüsüzler giyince millet alkışlıyo sanki rezil oldguyla kalıolar
gelinlik dememek için bin şahit gerektiren bir elbise giyip bir de taç takan görümce gördü bu gözler bu forumda! kaynananın gelinden ayrımı kolay olur amaKoskoca kayinvalide, kendi cekinmeyecekse oyle ucus uçuş elbiseyle falan siz hic mudahale etmeyin, birakin giysin.
Elti gorukce neyse de kayinvalideninki rol calmak gibi olmaz. Taç falan takmasin da tabi :)
Sözümde çok cırladım ağladım konuşmadım ama o gün üzüldüğümle kaldım. Baktım olmuyor bakmadım bende fotoğraflarını özelden atarım ben sana giyeceği elbiseninNe kadar görgüsüzler. Sen yumuşak yüzlü birisin anladığım kadarıyla. Tepki gosteremiyorsun. Yoksa bu kadarına cesaret edemezlerdi yani değil mi?
Başkasının düğününde beyaz giymek kıskançlıktır.Gelenek göreneklerden nefret ederim ama bu açıkça saçmalık.o derece mi
Kk neleri gördi taç takıp gelinlik giyen eltileri
Herkese karşı bi yarış içindeler ama kendime yapılınca cidden çok rahatsız edici bi durum.
Konu sahibesinin de konusunu işgal ettim müsait bi yerde bunun tartışmasını yaparız Bende azıcık gıybet yapmış olurum
Paran ve uğraşacak hırsın varsa onun alacağı elbisenin mavisini al düğün günü gönüllü bir gelin tarafı kişisi tarafından elbisesine yanlışlıkla birşey dökülsün bir diğer gönüllü gelin tarafı kişisi üzülmeyin bende onun mavisi var hemen getirteyim desin ve kv mavi elbisesiyle uçuş uçuş gezsin.
Nasıl plan ama
Bırakın giysin belki gelinlik giyememistir belki bir buruklulugu vardir gelinin siz oldugunu anlayamacaklarsa insanlar düğüne hiç gelmesin mademkızlar merhaba,
bende mi tuhaflık var bilmiyorum ama ben takmazdım ya. hem sen çok açık biçimde istemediğini belli etmiş laf sokmuşsun. hala anlamazlıktan geliyorsa onun problemi. kvaliden kaç yaşında ayrıca? her yaşın bir yakışan giyim tarzı vardır. kvalide olup da uçuş uçuş beyaz elbise giyip şık olan kimse görmedim o yaşta.
Şeytani demeyeydin eyiydi.şok şeytani ve profesyonelce yazılmış ayakta alkışlıyorum
gelinlik dememek için bin şahit gerektiren bir elbise giyip bir de taç takan görümce gördü bu gözler bu forumda! kaynananın gelinden ayrımı kolay olur ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?