KV düğünde beyaz elbise istiyor.

kınada da kırmızı giysin. kp varsa birde balayı ayarlarsınız madem. bakalım daha neler duyacağız..

amann yaşlı kadın giysin boşver, kim fark edecek onu, gelin olan sensin. hiç dert ettiğine değmez.

Paran ve uğraşacak hırsın varsa onun alacağı elbisenin mavisini al düğün günü gönüllü bir gelin tarafı kişisi tarafından elbisesine yanlışlıkla birşey dökülsün bir diğer gönüllü gelin tarafı kişisi üzülmeyin bende onun mavisi var hemen getirteyim desin ve kv mavi elbisesiyle uçuş uçuş gezsin.
Nasıl plan ama

armut dibine düşermiş.
ay ne kadar büyük terbiyesizlik ya görgüsüzler giyince millet alkışlıyo sanki rezil oldguyla kalıolar

bende mi tuhaflık var bilmiyorum ama ben takmazdım ya. hem sen çok açık biçimde istemediğini belli etmiş laf sokmuşsun. hala anlamazlıktan geliyorsa onun problemi. kvaliden kaç yaşında ayrıca? her yaşın bir yakışan giyim tarzı vardır. kvalide olup da uçuş uçuş beyaz elbise giyip şık olan kimse görmedim o yaşta.

Eltisiyle ikiz gelin olan birinin konusunu okudum üstüne bu :))) kayinbaba damatlık gymesn bide kv taç takmasın mumkunse:)))

Ne kadar görgüsüzler. Sen yumuşak yüzlü birisin anladığım kadarıyla. Tepki gosteremiyorsun. Yoksa bu kadarına cesaret edemezlerdi yani değil mi?

Koskoca kayinvalide, kendi cekinmeyecekse oyle ucus uçuş elbiseyle falan siz hic mudahale etmeyin, birakin giysin.
Elti gorukce neyse de kayinvalideninki rol calmak gibi olmaz. Taç falan takmasin da tabi :)
gelinlik dememek için bin şahit gerektiren bir elbise giyip bir de taç takan görümce gördü bu gözler bu forumda! kaynananın gelinden ayrımı kolay olur ama

Ne kadar görgüsüzler. Sen yumuşak yüzlü birisin anladığım kadarıyla. Tepki gosteremiyorsun. Yoksa bu kadarına cesaret edemezlerdi yani değil mi?
Sözümde çok cırladım ağladım konuşmadım ama o gün üzüldüğümle kaldım. Baktım olmuyor bakmadım bende fotoğraflarını özelden atarım ben sana giyeceği elbisenin

Onlar için kapıya güvenlik dikip aldırmayacaksın, öyle uyuz oldum...
Düşman resmen.

şok şeytani ve profesyonelce yazılmış ayakta alkışlıyorum

Bırakın giysin belki gelinlik giyememistir belki bir buruklulugu vardir gelinin siz oldugunu anlayamacaklarsa insanlar düğüne hiç gelmesin madem
Kv denizle inatlasmayin ben 8 yıldır basdemedim ilk günden beri inatlaşmak la hata etmişim

50 nin altında henüz ve cok genc gösteriyo görümce sanıyo görenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…