KV düğünde beyaz elbise istiyor.

iyiki açmışım konuyu
bence cok net bi şeklde düğünüme gelmeni istemiyorum demelisiniz. yada tam doğurdugu zamanda düğün yapın gelemesin

ay ben üzülürüm saf mıyım neyim

Şu anlık sakinliğimi koruyorum çünkü ben ne kadar gerilirsem üstüme o kadar gelirler o yüzden inşallah elbisesinin başına birşey gelir diyorum
Kim bu üzerine gelenler çok merak ettim yaa ben sinir oldum burda. Düğüne gelmenizi istemiyorum davetli değilsiniz derdim ben olsam.

iyiki açmışım konuyu
bence cok net bi şeklde düğünüme gelmeni istemiyorum demelisiniz. yada tam doğurdugu zamanda düğün yapın gelemesin
Bunlar çözüm değil ki anca kendimi germiş olucam istediğim şey giysin gelsin, ama orda nasıl rezil edicem varya.

Bunlar çözüm değil ki anca kendimi germiş olucam istediğim şey giysin gelsin, ama orda nasıl rezil edicem varya.
o zaman hiç pas verme bırak küçük çocuklar gibi gelinliğiyle hevesini alsın sende oğlu olursa onun sünnetinde giyersin ondan daha abartı seyler

hamileymiş kendi gelinliğini giyemez herlde senin düğününde, bide balık modelmiş. bu fesatlık ve kıskançlıkla onuda başarabilir belki

kim?kvdenmi bu

Aman canım taktiğin şeye bak boşver giysin.ne hali varsa görsün sen mutlu olmaya bak

hamileymiş kendi gelinliğini giyemez herlde senin düğününde, bide balık modelmiş. bu fesatlık ve kıskançlıkla onuda başarabilir belki
Benim düğünümde doğurmuş olcak ne yazıkki o onu dile getirdiyse kesin giyer

Yok canım kuzen

bunun sonu o öldü bende cenazesinde kefen giyceme kadar gider tövbe tövbeee
Benim kefenim ondan daha beyaz olmalı ay içine cep mi diktirsem

Çoğul yazmissin da tek kişilik dev kadro sanırım kendisi. ben olsam hayatımdan çıkartır bir daha da gorusmezdim. Yaptıkları çok ayıp. vallahi iyi sabır var sende.
Ay valla ben çoğul yazdığımın bile farkında dğeilim O değil danası neyse anası da o teyzem de nişanda nişanlığımın renginde elbise alıyodu alma dedim bana bak Durch ben küçük teyzenin düğünde beyaz giydim seninkinde de giyerim

Bu açıkça savaş ilanıdır yav.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…