KV düğünde beyaz elbise istiyor.

Çok çok saçma.Koskoca kadın bunu şaka olarak bile söylemesi can sıkıcı.Elbette herkes gelini ayırt edebilir mevzu o değil k kayınvalidenizin düşüncesizliği mi desem çocukça hareketi mi desem bilemedim.Onca renk varken sen kayınvalide neden beyaz yani biz arkadaşımızın düğününde bile dikkat ediyoruz.

Bence kayınvalideniz sizinle şakalaşmış. Öyleyse eğlenceli bir kayınvalideniz var demektir. Eğer gerçek ise karışmayın. Bu durum düğünde tuhaf kaçacaktır, ama tuhaf olan siz değil o olacaktır. Bence eğlenceli bir durum bile olabilir. :)

Ben benim için sorun yok diye belirttim zaten :) ben sorun yapmıyorum çevreden nasıl karşılanır diye düşünüyorum yoksa ne renk giyerek gitsin koskoca kadın ben mi karar vericem

Sen söyle düğün de annenle bir örnek giyicez o da beyaz hareketli elbise alcakmis de
Ay ne tepki verir bilmiyorum ki ya bana giysin nolcak der yada annesine kizabilir iki durumda da ispiyoncu durumuna düşerim en iyisi hiç karışmamak galiba illa bi uyaran çıkar diye düşünüyorum

Canım benim dugunumde benim annemde beyaz giydi zaten ben gelinligimle isildiyordum herkesin gözü tabiki gelindeydi eşiminde damatligi beyaz ceketti hatta en yakın dostum da beyaz düz bir elbise giymisti hiç sıkıntı olmadı bence kafaya takma sen dgününün tadını çıkar o ne giyerse giysin yine gözler sende olacak

Bence hiicc sorun yokk ben bana sonradan gelicek laflardan korkuyorum yoksa alsın hevesini giysin

Bence hiicc sorun yokk ben bana sonradan gelicek laflardan korkuyorum yoksa alsın hevesini giysin
Kimsenin bişey demeye hakkı yok sen hiç aldırış etme senin elin de olan bişey değilki kimbilir daha hic ummadıklarin ne beyazlar giyecekler müdahale Şansım yoktu dersin çıkarsın işin içinden

Elbette yasak değil ama görgü kuralı mı dersiniz ne dersiniz bilmem ama giyilmez bi link paylaşmıştım ona bir bakin bu konuda hangisi gelin siz karar verin bacılar
Yazılmamış bi kural gibi var öyle bişi evet herkes farkında bunun

Elbette yasak değil ama görgü kuralı mı dersiniz ne dersiniz bilmem ama giyilmez bi link paylaşmıştım ona bir bakin bu konuda hangisi gelin siz karar verin bacılar
Yazılmamış bi kural gibi var öyle bişi evet herkes farkında bunun

Kimsenin bişey demeye hakkı yok sen hiç aldırış etme senin elin de olan bişey değilki kimbilir daha hic ummadıklarin ne beyazlar giyecekler müdahale Şansım yoktu dersin çıkarsın işin içinden
İnşallah bu kadar kolay olur valla ugrasmak istemiyorum ben çünkü

Böyle bir görgü yok bence gelinlerin egosu sadece. En güzel gelin olmalı, bütün gözler gelinde olmalı, gelinden güzeli olmamalı. Gelin beyaz giyer diye bir kural da yok aslında, kırmızıdır bizim gelinlikler.
Abartı olmadıkça, geline benzeme hevesi olmadıkça beyaz elbise gayet güzeldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…