- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
oğlunun yanında kesinlikle konusmaz böyle seyleri hep bana anlatır onun yanında konussa bilir karşı çıkıcak
Ben benim için sorun yok diye belirttim zaten :) ben sorun yapmıyorum çevreden nasıl karşılanır diye düşünüyorum yoksa ne renk giyerek gitsin koskoca kadın ben mi karar vericemDugune gelen davetliler kimin gelin kimin kv olduğunu bilerek geliyolardir sanirim aradaki yas farkida cabasihadi yasitin biri olsa dicem ki kafaya takilabilir. Ama elle tutulur hic bir yani yok dusuncenin ah canım benim sen simdiden kadinin giyecegi elbise rengine bile kafa yoruyosan sizin sonunuzu pek anlaşan kv-gelin olarak goremiyorum
Ay ne tepki verir bilmiyorum ki ya bana giysin nolcak der yada annesine kizabilir iki durumda da ispiyoncu durumuna düşerim en iyisi hiç karışmamak galiba illa bi uyaran çıkar diye düşünüyorumSen söyle düğün de annenle bir örnek giyicez o da beyaz hareketli elbise alcakmis de
Oy gerçek mi buKk neleri gördi taç takıp gelinlik giyen eltileri
Bence hiicc sorun yokk ben bana sonradan gelicek laflardan korkuyorum yoksa alsın hevesini giysinCanım benim dugunumde benim annemde beyaz giydi zaten ben gelinligimle isildiyordum herkesin gözü tabiki gelindeydi eşiminde damatligi beyaz ceketti hatta en yakın dostum da beyaz düz bir elbise giymistihiç sıkıntı olmadı bence kafaya takma sen dgününün tadını çıkar o ne giyerse giysin yine gözler sende olacak
Niye ki düğünlerde beyaz giymek yasak mı?
Elbette yasak değil ama görgü kuralı mı dersiniz ne dersiniz bilmem ama giyilmez bi link paylaşmıştım ona bir bakin bu konuda hangisi gelin siz karar verin bacılarNeden düğünlerde beyaz giymek bu kadar abes görünüyor ?
Maalesef hatta link paylaşmıştım biraz gerilerde kaldı foto bile varOy gerçek mi bu
Kimsenin bişey demeye hakkı yok sen hiç aldırış etme senin elin de olan bişey değilki kimbilir daha hic ummadıklarin ne beyazlar giyecekler müdahale Şansım yoktu dersin çıkarsın işin içindenBence hiicc sorun yokk ben bana sonradan gelicek laflardan korkuyorum yoksa alsın hevesini giysin
Yazılmamış bi kural gibi var öyle bişi evet herkes farkında bununElbette yasak değil ama görgü kuralı mı dersiniz ne dersiniz bilmem ama giyilmez bi link paylaşmıştım ona bir bakin bu konuda hangisi gelin siz karar verin bacılar
Yazılmamış bi kural gibi var öyle bişi evet herkes farkında bununElbette yasak değil ama görgü kuralı mı dersiniz ne dersiniz bilmem ama giyilmez bi link paylaşmıştım ona bir bakin bu konuda hangisi gelin siz karar verin bacılar
İnşallah bu kadar kolay olur valla ugrasmak istemiyorum ben çünküKimsenin bişey demeye hakkı yok sen hiç aldırış etme senin elin de olan bişey değilki kimbilir daha hic ummadıklarin ne beyazlar giyecekler müdahale Şansım yoktu dersin çıkarsın işin içinden
Bu enteresanlıklar sadece Türk eltilerinde mi var merak ediyorumMaalesef hatta link paylaşmıştım biraz gerilerde kaldı foto bile var
Böyle bir görgü yok bence gelinlerin egosu sadece. En güzel gelin olmalı, bütün gözler gelinde olmalı, gelinden güzeli olmamalı. Gelin beyaz giyer diye bir kural da yok aslında, kırmızıdır bizim gelinlikler.Elbette yasak değil ama görgü kuralı mı dersiniz ne dersiniz bilmem ama giyilmez bi link paylaşmıştım ona bir bakin bu konuda hangisi gelin siz karar verin bacılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?