Ben benim için sorun yok diye belirttim zaten :) ben sorun yapmıyorum çevreden nasıl karşılanır diye düşünüyorum yoksa ne renk giyerek gitsin koskoca kadın ben mi karar vericem
Bnmde görümce giymişti dügünümde beyazyani garip olmuş türk gadınız biz, düğünümüzde gelinden başka kimse beyaz giyemez
bence bırak giysin, zaten tüm davetli kadınlar kaynana gelini kıskanıyor galiba diyecek gıymet mod on
Tabi herkesin düşüncesi farklı ama bu konuda bin kişi yazdi 2 kişi olabilir dedi misal demek ki olmazmış :)Böyle bir görgü yok bence gelinlerin egosu sadece. En güzel gelin olmalı, bütün gözler gelinde olmalı, gelinden güzeli olmamalı. Gelin beyaz giyer diye bir kural da yok aslında, kırmızıdır bizim gelinlikler.
Abartı olmadıkça, geline benzeme hevesi olmadıkça beyaz elbise gayet güzeldir.
Oy kız Kıyamam derdim den utandım kim bilir neler cektinElalem ne derse desin bosver o kv olacak kadinin sorunu. Düğününün tadini cikarmaya bak boyle minnak sorunlara kafa yorup icin icini kemirmesin. Keske kv'den yana tek derdim dugunumde beyaz renkli tiril tiril elbise giymesi olsaydi
Owww havaya mi girdi bide ben olsam yerin dibine girerdimBnmde görümce giymişti dügünümde beyazherkez gelin geliyo diye onu alkışlamıştı. Oda bi havalara girmişti. cahildim sanırım pek takmamıştım.
Bu ülkede çoğunluğun dediğinin doğru olduğunu düşünmüyorum. Çoğunluk ne diyorsa tersi doğrudur benim içinTabi herkesin düşüncesi farklı ama bu konuda bin kişi yazdi 2 kişi olabilir dedi misal demek ki olmazmış :)
Yabancı sitelerde bile yazar düğün günü yapılmaması gereken şeyler diye ilk sırada yer alıyor
Bir merdivenlerden inişi vardı videoda izleyince gördüm. Utanmasa bnm yerime evet diye bagırıcakmışOwww havaya mi girdi bide ben olsam yerin dibine girerdim
Ben öyle düşünmüyorum herseyin sadesini doğalini seçerken illaki benden güzelleri olacak o düğünde zaten önemli olan damadın ne dusundugu :) tuhaf olur mu diye dedim ben sadece yani ne düşünürler ne derlerBöyle bir görgü yok bence gelinlerin egosu sadece. En güzel gelin olmalı, bütün gözler gelinde olmalı, gelinden güzeli olmamalı. Gelin beyaz giyer diye bir kural da yok aslında, kırmızıdır bizim gelinlikler.
Abartı olmadıkça, geline benzeme hevesi olmadıkça beyaz elbise gayet güzeldir.
Yaşı küçüktü galibaBir merdivenlerden inişi vardı videoda izleyince gördüm. Utanmasa bnm yerime evet diye bagırıcakmış
Yani sadece bir beyaz elbise sırf beyaz diye neden göze bu kadar batıyor anlamam. Hani allı pullu taşlı giyilir abartılır o saçma zaten.Ben öyle düşünmüyorum herseyin sadesini doğalini seçerken illaki benden güzelleri olacak o düğünde zaten önemli olan damadın ne dusundugu :) tuhaf olur mu diye dedim ben sadece yani ne düşünürler ne derler
25 yaşındaydı o zmn küçükde degildi.Yaşı küçüktü galiba
Yani sadece bir beyaz elbise sırf beyaz diye neden göze bu kadar batıyor anlamam. Hani allı pullu taşlı giyilir abartılır o saçma zaten.
Ben birinin kınasında giymiştim beyaz kısa bir elbise. Kız da meğer gelinlik giyecekmiş kınada, haberim yok. Alakamız olmamasına rağmen "dublörü olmuşsun gelinin" diye söylenenler oldu
Etmesin etmesinAy kurtlu kv
Uçuş uçuş beyaz bir elbise hmm?
"Anne benim gelinliği sen giy istersen" diyeydiniz.
Kendi kendini rezil edecek haberi yok.
Ay ne diyim25 yaşındaydı o zmn küçükde degildi.
Normalde de öyle mi giyiniyo yoksa giciklik olsun diye mi öyle gelmiş düğüneBenimki gibi basma çiçekli etek ,üstüne iki beden büyük kazakla gelmesinden iyidirnot:görümcem beyaz kısa elbise giymişti ,herkes onu kınadı düğünde beyaz giyilir mi diye ,ben hiç takılmamıştım .annesine göre yine en azından bir nebze iyiydi elbise giymişti hiç olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?