KV düğünde beyaz elbise istiyor.

Iste ben o duruma düşmek istemiyorum kesinlikle

Olmuyo evet yaksikalmaz yani rol çalmak gibi değilde zaten yapamazlar onu ama aman saçma işte

Ayy valla buraya kadar zor okudum kuzenini girtlaklayasim geldi var benimde öyle bir kuzenim ama bu kadar abartacak ortamı olmamıştı Allah'tan
genede büyük konusmayayim

Dikkat et canım seni taklit etmesi degil bu pskolojisi ozuk ruh hastasinin ,
kocasini kocanla yaristirmasindan endişe ettim valla ben onu bile beklerim anlattığı kadariyla kuzeninden Eminim çocukluğunda senin tarafından ezik yada eksik kaldığı bi travma yaşadigi için seni bu kadar taklit etme gereksinimi duyuyor

Canım bu özen mi döpiyes değil sonuçta basma çiçekli etek yer bezi kıvamında
Zevk meselesi. Mesela benim annem çok zevklidir ama hiç beyaz renk çıkmadı ağzından borda bi elbise beğendim ona gösterdim ben miyim gelin sen giy bunu dedi

annemde diyo ki ben geçmicektim önüne ama kzıdırdı beni ondan daha şatafatlı giyincem diyo napcan dedim gelinlik mi giycen

Bence size düşen bu şartlar altında büyük bir sabır gerçekten...

Allah yardimcin olsun benim kaynanamda böyleydidediği şey elimden gelse tekrar gelinlik giyerdim dedi dedi yani beklerim bu kaynanlardan
Bizim.burda adettir geline bakma diye oturmaya gelirler onda da gelinligimizi giyer oturur gelin eşi dostu gelen misafirleri ağirlar kaynanam misafirlerin yanında yapmadı Allahtan da ilk günü misafir almanın ağladı mutfakta ... anlam vermedik

Niye ağladı ki

Niye ağladı ki

Dediği benim zamanında yoktu böyle şeyler bi hafta sonrada herkesin içinde bende taze gelinim hiç solmadim ki deyip geziyordu aile sofrasınin ortasinda falan özellikle dile getiriyordu
Bu arada ilk gelin olmalısın zannedersem sende :)

Elbisesi kv elbisesi türünde olacaksa beyazlığı dikkat çekmez bile ama uçuş usus demiş gelinliğe benzer birşey olacaksa garip olur sizin diyeceğimiz birşey yok.etrafinda aklı başında birileri varsa uyarır herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…