- 21 Nisan 2011
- 899
- 650
- 303
Normalde penye don (hayır eşofman değil) giyiyor o gün kıyafet giymiş olması incelik demek onun içinNormalde de öyle mi giyiniyo yoksa giciklik olsun diye mi öyle gelmiş düğüne
Iste ben o duruma düşmek istemiyorum kesinlikleBen düğünümde renkli lens taktim.Benim kv de gitmis optige lens almak istemis ordakiler de teyze bu pek sana uygun birsey degil takman zor olur demisler :)) bi de dugunden sonra bunu anlatiyor bize yuh dedi esim koca kadinsin lens senin neyine..kiskanclik iste
Kv seni kıskanıyorum diye bagiriyor resmen beyaz giyecem demek bu demek..cok komik birak giysin millet bile farkedecek bence gelinle yaristigini.
Sonuçta ortada bi çaba var ama yaniNormalde penye don (hayır eşofman değil) giyiyor o gün kıyafet giymiş olması incelik demek onun için
Olmuyo evet yaksikalmaz yani rol çalmak gibi değilde zaten yapamazlar onu ama aman saçma işteBenim eltim de dügünümde beyaz uzun elbise giymişti.tamam kırık beyazdı , gelinligim de kırık beyazdı tesadüfe bak sen!!göğsünün altında altın bir serit geçiyordu.bütün altınlarini takmıstı koluna da."o firavun kimdi?" Diye dalga geçti kuzenlerim,arkadaşlarım , komşularımız.yani kendini rezil etti.ki nişanımda da başka bir sebepten dalga konusu olmuştu :)
Bence de beyaz krem rengi gelinin rengi olmali.en özel günunde pişti olmasın yani kimseyle!olmaz da zaten.en güzel gelin olur.ama bunu bile bile beyaz krem giymek bence düşüncesizlik....komik ,itici bir durum.mezuniyette giy, bir nişanda giy, özel baska bir günde giy.ama dügunde olmuyor iste
Düşün düğün bitti sonra evine temizlik yapmaya gelen kadına verdi o eteğiSonuçta ortada bi çaba var ama yani
Bunlar nasıl insanlar biliyo musun, sözümde mürdüm renk elbise giydim. Yana yakıla elbisemin renginden buldular sözde üçümüz aynı renk benzer elbiselerdeydik ayrıca ikimizde sarışınız, bildiğin klonlu gibi dolaştık.
Nişanımda ben nişanlığımı 1400 tlye kiraladım 1700 tl ye elbise aldı (tarlantanlıydı elbisesi) O kadar uyarmama rağmen daha ne diyeyim
KV lerin de işi zor özense bi dert ozenmese bi dertDüşün düğün bitti sonra evine temizlik yapmaya gelen kadına verdi o eteği
O zaman eşine duyur bu mevzuyu..Iste ben o duruma düşmek istemiyorum kesinlikle
Dilimin ayarı yok kotulemis gibi olurum diye korkuyorumO zaman eşine duyur bu mevzuyu..
Canım bu özen mi döpiyes değil sonuçta basma çiçekli etek yer bezi kıvamındaKV lerin de işi zor özense bi dert ozenmese bi dert
Kız tarafindan biri giyerken eksik kalmamak lazımOnlarca renk varken neden damat ailesi beyaz ve tonları giymek isteri birisi bana açıklasın !
Zevk meselesi. Mesela benim annem çok zevklidir ama hiç beyaz renk çıkmadı ağzından borda bi elbise beğendim ona gösterdim ben miyim gelin sen giy bunu dediCanım bu özen mi döpiyes değil sonuçta basma çiçekli etek yer bezi kıvamında
annemde diyo ki ben geçmicektim önüne ama kzıdırdı beni ondan daha şatafatlı giyincem diyo napcan dedim gelinlik mi giycen
Niye ağladı kiBence size düşen bu şartlar altında büyük bir sabır gerçekten...
Allah yardimcin olsun benim kaynanamda böyleydidediği şey elimden gelse tekrar gelinlik giyerdim dedidedi yani beklerim bu kaynanlardan
Bizim.burda adettir geline bakma diye oturmaya gelirler onda da gelinligimizi giyer oturur gelin eşi dostu gelen misafirleri ağirlar kaynanam misafirlerin yanında yapmadı Allahtan da ilk günü misafir almanın ağladı mutfakta ...anlam vermedik
Niye ağladı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?