KV düğünde beyaz elbise istiyor.

Bırak giysin rezil olsun

Evet bende ilk gelinim inşallah böyle şeyler yaşamam ben ya

Çok enteresan.Gelini kıskanmaktan başka bişey değil.Bütün misafirler eleştirirler onu.Koskoca kadın nasıl akıl edemez ya.

Benim çok takıldığım bir konuydu görümcek sagolsun giydi düğünümde bırak kv giysin emin ol unutulmayanlar listesinde oluyorlar hala hatırlar ve gülerim o hallerine

giysin ne olacak ki her yeri porsumus kaynananizi sizinle karistirmazlar eminimki

Beyaz giysin ne olacak, ayırt edilemeyecek kadar benzer değilsiniz elbette. Siz kim ne giyerse giysin "gelin" siniz, farklısınız.

Ama benim takıldığım beyaz olan elbisenin uçuş uçuş olması
"uçuş uçuş beyaz bir elbise giyeceğim"
Diyen bir kayınvalide hayal edemiyorum , gülmekten ölmelik

Bnmde görümce giymişti dügünümde beyazherkez gelin geliyo diye onu alkışlamıştı. Oda bi havalara girmişti. cahildim sanırım pek takmamıştım.

cahillikle alakası yok canım, ben olsam ben de takmazdım, ben de sonradan öğrendim bunları, sonra hakketten gelin dışında beyaz giyenler dikkatimi çekmeye başladı, algıda seçicilik midir artık nedir bilmiyorum
ama ben erkek kardeşim evlenirken beyaz giymem mesela

Simdi dusundum de benim kayinvalidemde dugunumde beyaz giymisti.

Elbise degil ama beyaz etek ceket takim.

Hic takilmamistim.

Hatta kinamda gorumcem tarlatanli kabarik bir elbise giymisti.

Herkes senin damat nerede diye takilmisti gorumcemde sinir olmustu butun gece.

Onu da sorun etmedim.

Dugunumde kim ne giyecek diye kafa yormaya vaktim yoktu.

Birakin giysin.

Takilmayin.

Alti ustu bir gun.

Bir yila kalmaz insanlar unutacak bile kayinvalidenizin ne giydigini.

Giyse ne olacak falan da oyun bozanlık gibi bir şey bu ya, sinir oluyorum böyle insanlara.
Siz cool kalın elbette ama ben laf sokmadan imkanı yok uyuyamazdım

Düğünde gelin dışında birinin heleki kardes gorumce anne kaynana gibi birinin beyaz giymesi geline saygisizliktir . Takan gelin adayi vardir veya yoktur bilmiyorum ama cevrede bu duruma oyle bakiyor .

Sorun etmiyorsaniz konusmaniza gerek yok bir şey demeyin kayinvalidenize .

Gelin de ayırt ediliyor endişe etmeyin

Benm görümcemde bizim düğünde beyaz elbise giymişdi..hemde şu sosyete dergilerinde sade gelinlik modelleri varya öle bişey o zaman aldırış etmemiştm ama şimdi resimlere baktıkça sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…