KV düğünde beyaz elbise istiyor.

Bosver millet gulsun ona. Gelini kiskanmis sanarlar.

Ayyyy düğünde kv üstüne birisi yanlışlıkla vişne suyu döksün oturduğu yerden kalkamaz , bu ne kıskançlık yahu . Oğlunun sünnet düğünü degil ya ne diye beyaz giyiyor pes yani .

Cok sacma ya. Sana.unutamiycagin.bir düğün yasaticak ama.igtenc giyinenler kendine guldurenler kolay unutulmuyor. Herkes zaten hep konusucak inan bana

Birde magaza çalışanını kafaya alın kv o ikna eder başka elbise alması için . Kv kabine girince konuşun magaza çalışanı ile belki işe yarar .

Kayinvalide 25 yasinda mi gosteriyor ?
Muhtemelen hayir ..
Sizim gelin oldugunuz tabii ki de anlasilacak .
Hayat bu kadar kucuk seyleri buyutecek kadar sacma degil
Allah askina bir de 327 yorum yapilmis ..
Kv beyaz giyse ne olur
Jartiyer giyse ne olur yani..
Pofffffffffff

Düğünde gelin dışında birinin heleki kardes gorumce anne kaynana gibi birinin beyaz giymesi geline saygisizliktir . Takan gelin adayi vardir veya yoktur bilmiyorum ama cevrede bu duruma oyle bakiyor .

Hangi cevre
Benim cevremde yok oyle bakan biri
Hatta konusunu bile duymadim ..
Esyalardan ibaret olan bir yatak odasina kutsal benzetmeler yapanlar kadar komik geldi hatta

Heveslenmis birak giysin, hic karisma bence. Huzurunu bozma, gulen ona gulecek(abartili bisey olursa tabi)

Ne giyerse giysin senden daha genc, gosterisli, ozenli olamayacak nasilsa bosuna tatsizlik cikmasin

Bi de yeni koca bulsun oğluşu ona. Çifte düğün yaparsınız :) bu kadınlar fena fena. Allah sabır versin bacım.

Bi de yeni koca bulsun oğluşu ona. Çifte düğün yaparsınız :) bu kadınlar fena fena. Allah sabır versin bacım.
Ne ayıp ya.
ne alaka hemen bi beyaz elbise kurbanı yaptınız teyzeyi
belki hiç beyaz elbise giymemiş ve oğlunun mutlu gününde bunuda yasamak istiyordur
belki farklı bir ruh dünyası vardır neyse ne
Hoş Gorülü olun azcık
şimdiden fitne fesat sokmayın kadınların kafasına

Boşver canım birbirinizi kirmaya değer bir konu değil istiyorsa gitsin

Hangi cevre
Benim cevremde yok oyle bakan biri
Hatta konusunu bile duymadim ..
Esyalardan ibaret olan bir yatak odasina kutsal benzetmeler yapanlar kadar komik geldi hatta

Benim kuzenin eltisi giyecekti kuzenin dugununde , bende ilk kez o zaman duymustum . Etrafinizda dedikodu disinda tek bir sey konusamayacaginiz insanlarin bulunduğu ortamda olmamissiniz bence , bulduysanizda bu dedikodu malzemesi cikmamis onunuze. Böyle bir seyin bana anlatilmasini bende cok abes bulmustum .

Su gelinlerin de dugunun basrolu ben olmaliyim tribi de beni benden aliyor.Birakin kim ne giymek istiyorsa giysin.Gelini ayirt etmek nedir?Millet avel mi anlamayacak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…