Bosver millet gulsun ona. Gelini kiskanmis sanarlar.kızlar merhaba,
fikir almak istiyorum sizlerden. kayınvalidemle elbise konusu acıldı ben düğün için elbisemi sectim beyaz uçuş uçuş bi elbise istiyorum dedi bende başka renkte bakarız dedim yok ben öyle istiyorum dedi, bende gülerek iyi madem gelini ayırt edebilir herhalde millet senin istediğin olsun dedim yani ben sorun yapmam heves etmiş madem giysin tabiki ama sanki biraz tuhaf olcak gibi geldi bana.
vaz geçirsem mi beyaz giymekten kırılır diye bişey demekte istemiyorum
Siz dökmeyin mesala yakın bir arkadaşınız döksün dügün başladıktan 10 dakika sonra bu tiplere haddini bildirmek gerekir bence .Oda benimkine döker ya çok rezil insanlar ben nişanımda 1 yaptıysam onlar benim nişanımda 3 yaptı. inanılmaz bir ego savaşı var içinde
Yaaa ben bulamadım nerde?Maalesef hatta link paylaşmıştım biraz gerilerde kaldı foto bile var
Düğünde gelin dışında birinin heleki kardes gorumce anne kaynana gibi birinin beyaz giymesi geline saygisizliktir . Takan gelin adayi vardir veya yoktur bilmiyorum ama cevrede bu duruma oyle bakiyor .
kızlar merhaba,
fikir almak istiyorum sizlerden. kayınvalidemle elbise konusu acıldı ben düğün için elbisemi sectim beyaz uçuş uçuş bi elbise istiyorum dedi bende başka renkte bakarız dedim yok ben öyle istiyorum dedi, bende gülerek iyi madem gelini ayırt edebilir herhalde millet senin istediğin olsun dedim yani ben sorun yapmam heves etmiş madem giysin tabiki ama sanki biraz tuhaf olcak gibi geldi bana.
Ne ayıp ya.Bi de yeni koca bulsun oğluşu ona. Çifte düğün yaparsınız :) bu kadınlar fena fena. Allah sabır versin bacım.
Boşver canım birbirinizi kirmaya değer bir konu değil istiyorsa gitsinkızlar merhaba,
Hangi cevre
Benim cevremde yok oyle bakan biri
Hatta konusunu bile duymadim ..
Esyalardan ibaret olan bir yatak odasina kutsal benzetmeler yapanlar kadar komik geldi hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?