Hep gülelim inş.Ay bibi allah seni napmasin emi sesli güldüm
Sen dügüne davetli degilsin o zaman de ne bu ay cins bogazlayasim geldi senin yerineYoo ciddi olduğunu biliyorum ve giyerde yani eminim
Şu anlık sakinliğimi koruyorum çünkü ben ne kadar gerilirsem üstüme o kadar gelirler o yüzden inşallah elbisesinin başına birşey gelir diyorumSen dügüne davetli degilsin o zaman de ne bu ay cins bogazlayasim geldi senin yerine
Al bak beterin beteri var ilk olan fotolar gelin değil elti
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mle-sonunda-ikiz-gelin-olduk-d.861076/page-41
Nickini kısaltmışsın bu arada yeni fark ettimŞu anlık sakinliğimi koruyorum çünkü ben ne kadar gerilirsem üstüme o kadar gelirler o yüzden inşallah elbisesinin başına birşey gelir diyorum
Kısaltmasıyla hitap ediyolardı zaten kısaltayım dedim bendeNickini kısaltmışsın bu arada yeni fark ettim
Bende daha kısa hitap edeyim o zaman dur diye daha iyi olurKısaltmasıyla hitap ediyolardı zaten kısaltayım dedim bende
Al bak beterin beteri var ilk olan fotolar gelin değil elti
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mle-sonunda-ikiz-gelin-olduk-d.861076/page-41
Elti konusuda gene gündeme geldi nasıldı ama hatırlamiyorsan link attım bak üsttebir gelin olarak bakıyorum olaya, ben k.valide olduğumda benim gelinim bana bir şeyi yapma dese yapmam onu yahu.. kız neden huzursuz olsun ki derim.. ne olacak beyaz giydiğinde, eşek kadar kadınsın yeni evlenecek kızla mı aşık atıyorsun? k.validenin adına utandım ciddi söylüyorum, ben senin yerinde olsam ailedeki küçük çocukları örgütler düğünde üzerine vişne suyu gibi kalıcı hasar bırakacak bir şey dökmelerini söylerdim.. bütün fotoğraflarda bıçaklanmış gibi çıksın, görsün kiminle dans ettiğini.. tabi sen yapma, mesela dedim
Maalesefkaynı da bildiğin damatlık giyinmiş bu ne ya...
Elti konusuda gene gündeme geldi nasıldı ama hatırlamiyorsan link attım bak üstte
Sen iste yeter ki nickimi dur da yaparımBende daha kısa hitap edeyim o zaman dur diye daha iyi olur
Belkide nikah tazeliyolardırMaalesefasıl damatın damatlığı daha mütevazi
Ay o eltiye varya ben neler ederdim eteğinden tuttuğum gibi cart diye ortadan ikiye ayırırdım elbiseyi cıbıl kalırdıay o neydi ya öyleçaydanlıktaki suyu üzerine çevirmek için ideal bir elti o değil de bibi sağlam psikopatlık alametleri gösteriyoruz nedücük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?