KV düğünde beyaz elbise istiyor.

komik olur bence. düğünde gelin beyaz giymeli. kv heralde istediği gelinliği kendi düğününde giyememiş

Şu anlık sakinliğimi koruyorum çünkü ben ne kadar gerilirsem üstüme o kadar gelirler o yüzden inşallah elbisesinin başına birşey gelir diyorum
Nickini kısaltmışsın bu arada yeni fark ettim

bir gelin olarak bakıyorum olaya, ben k.valide olduğumda benim gelinim bana bir şeyi yapma dese yapmam onu yahu.. kız neden huzursuz olsun ki derim.. ne olacak beyaz giydiğinde, eşek kadar kadınsın yeni evlenecek kızla mı aşık atıyorsun? k.validenin adına utandım ciddi söylüyorum, ben senin yerinde olsam ailedeki küçük çocukları örgütler düğünde üzerine vişne suyu gibi kalıcı hasar bırakacak bir şey dökmelerini söylerdim.. bütün fotoğraflarda bıçaklanmış gibi çıksın, görsün kiminle dans ettiğini.. tabi sen yapma, mesela dedim

Elti konusuda gene gündeme geldi nasıldı ama hatırlamiyorsan link attım bak üstte

ay o neydi ya öyle çaydanlıktaki suyu üzerine çevirmek için ideal bir elti o değil de bibi sağlam psikopatlık alametleri gösteriyoruz nedücük
Ay o eltiye varya ben neler ederdim eteğinden tuttuğum gibi cart diye ortadan ikiye ayırırdım elbiseyi cıbıl kalırdı psikopatlık kanımızda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…