KV düğünde beyaz elbise istiyor.

Gelinlik giyen elti geldi aklima konuyu okuyunca arkadaslarda bahsetmis zaten
Beyaz ucus ucus elbise giyerse iyi dalga konusu olur. Ben anlamiyorum nedir bu kiskanclik, gelinin yerinde olma meraki.

Cnm sen söyliceğini söylemizsin boşver bir daha söylersen uzuun süre uğraşır artık seninle. Bırak giysin millet yapsın değerlendirmesini.

Annene de aynı elbiseden giydir, nedimelerim de herkese.

ben aslında komik duruma düşmesini istemiyorum sonucta o da bnm kadar göz önünde olcak artı çaba göstermesine hiç gerek yok ama anlatamıyorum

Kendini komik duruma düşürecek olan o. Herkes seni kıskandığını düşünecek. İlla birileri laf çakar.

daha başlıkta yok artık cümlesini kurdum :)

bence hiçbir şey demeyin, zaten gelini herkes biliyor e kayın valideyi de biliyorlardır.

elbise almaya gidince belki birileri uyarır, sevgili kayın validenizi

daha başlıkta yok artık cümlesini kurdum :)

bence hiçbir şey demeyin, zaten gelini herkes biliyor e kayın valideyi de biliyorlardır.

elbise almaya gidince belki birileri uyarır, sevgili kayın validenizi

ya yok sanmıyorum biz bi örnek takılırız düğünde
aman neyse bu durumda bnm gelinliğimede kimse karışamaz ben senin beyaz giymene karıştım mı der cıkarım içinden

Of gerizekalilar ya. Hem bu kadar kiskanc hem de bu kadar mal nasil olabiliyorlar anlamadim. Kiskanc insan biraz daha zeki olmali. Malsan boyle kiskancliktan kudurmaya hakkin yok. Aynen boyle soyle bence.
Sözümde aynı renk biraz farklı bi kıyafetle geldi zaten. Nişanımda giydiği elbise benimkinden daha pahalıydı, güya tasarım elbiseymiş ya ayranın yok içmeye daha totonda don durmuyo neyse, ben saçıma çıt çıt almıştım çok azaldı diye kendini yırtııki bende alıcam diye. Alamadı, geçen düğüne gittik bi başkasının, çıtçıtımı takmıştım ay ne kadar kötü ben bunu takamam dedi, ne o sende alıyodun şimdi mi kötü oldu dedim ya hayır ne almadı dedi
4 aylık hamile sanarsın 9 aylık gibi belini tuta tuta yürür hep ben bi hamileyim çabası
Oğlum olursa adını çınar Ali koyucam demiştim, be vefasız hadi çınar koydun aliyi bari koyma da millet çakmasın.
Kuaföre benimle beraber geldi nişanda, geline prof. makyj olcak dendi, bende istiyorum dedi.
Bana hiçbir konuda yardım etmedi nişanda altıma kaçırcaktım nerdeyse.
Bağırarak konuşur üste çıkmaya çalışır ben mantıklı ve sessiz konusurum kendine yediremez bel altı vurmaya çalışır.
Şimdi de düğünde giycem gelinliğimi diye.
Şimdi ben ne yapayım arsızın kıçına çarık çakmışlar bu tıkırtı nerden geliyo demiş
Nişanda o kadar uğraştı, annemin okulundan gelen misafirler onu gelin sanmış, gelin olmadığını öğrenince de ayıplamışlar.
Burda benim nişanlığımı gören arkadaşlar da var beğendiler çok şükür her sey istediğim gibiydi
Gercekten güzel olsunlar istiyorum sırf fesatlıkları son bulsun diye ,
Ay içimi boşaltmaya ihtiyacım varmış

ya yok sanmıyorum biz bi örnek takılırız düğünde
aman neyse bu durumda bnm gelinliğimede kimse karışamaz ben senin beyaz giymene karıştım mı der cıkarım içinden
gelinliğinize karışma ihtimali de mi var, amannn uzak durun hatta önden gidin beğenin ben bunu beğendim deyip çıkın aradan :):):)

gözümü kapattım hayal ettim de içten içe bayaaaaa güldüm yaaaa ,
bırak millet yeterince yorum yapar zaten ,

Seninki yine önceden sana söylemiş, ben düğünde kayınvalidemi beyaz gelinliğe benzer bir elbise ile görünce şok geçirdim Tek farkı benimki kabarık, onun ki düz. Eşim de ilk defa o an gördü elbiseyi. İlk tepkisi anne gelin bir tane olur bu halin ne oldu, kadın biraz bozuldu ama ben tamam neyse diyip geçiştirdim konuyu. Düğünde de hiç keyfimi bozmadım, benim için sorun yoktu ama herkes kayınvalidemi kınadı açıkçası. Yani boşver ne giyiyorsa giysin. Gelin 1 tane :) sen keyfine bak :)

gözümü kapattım hayal ettim de içten içe bayaaaaa güldüm yaaaa ,
bırak millet yeterince yorum yapar zaten ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…