Gördün mü sonunda
Annene de aynı elbiseden giydir, nedimelerim de herkese.
bırak dalga geçilen kendisi olacak canım
Of gerizekalilar ya. Hem bu kadar kiskanc hem de bu kadar mal nasil olabiliyorlar anlamadim. Kiskanc insan biraz daha zeki olmali. Malsan boyle kiskancliktan kudurmaya hakkin yok. Aynen boyle soyle bence.Yoo ciddi olduğunu biliyorum ve giyerde yani eminim
daha başlıkta yok artık cümlesini kurdum :)
bence hiçbir şey demeyin, zaten gelini herkes biliyor e kayın valideyi de biliyorlardır.
elbise almaya gidince belki birileri uyarır, sevgili kayın validenizi
Sözümde aynı renk biraz farklı bi kıyafetle geldi zaten. Nişanımda giydiği elbise benimkinden daha pahalıydı, güya tasarım elbiseymiş ya ayranın yok içmeye daha totonda don durmuyo neyse, ben saçıma çıt çıt almıştım çok azaldı diye kendini yırtııki bende alıcam diye. Alamadı, geçen düğüne gittik bi başkasının, çıtçıtımı takmıştım ay ne kadar kötü ben bunu takamam dedi, ne o sende alıyodun şimdi mi kötü oldu dedim ya hayır ne almadı dediOf gerizekalilar ya. Hem bu kadar kiskanc hem de bu kadar mal nasil olabiliyorlar anlamadim. Kiskanc insan biraz daha zeki olmali. Malsan boyle kiskancliktan kudurmaya hakkin yok. Aynen boyle soyle bence.
gelinliğinize karışma ihtimali de mi var, amannn uzak durun hatta önden gidin beğenin ben bunu beğendim deyip çıkın aradan :):):)ya yok sanmıyorum biz bi örnek takılırız düğünde
aman neyse bu durumda bnm gelinliğimede kimse karışamaz ben senin beyaz giymene karıştım mı der cıkarım içinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?