Sonuna kadar katılıyorum,meğerse buralarda oğluşçu ne de çok ana varmışdalga geçilecek ne gördünüz acaba?
çocuk ufak olunca aman dudağından öpmeyin aman göbeğini öpmeyin aman cinsel kimlik bilinci diye ahkam kesenler kk hatunları değilmiydi?
30 yaşındaki herifin açıp açıp sırtını öpmesini mi normal buldunuz?
doğal bu davranışların? Kadın oğlu karısıyla tatile çıkınca beni de alsaydınız diyormuş. Karı koca gezmeye çıktıklarında acındırıp kendini de aldırıyormuş.Anneler erkek cocuklarini hep bebek olarak görur bu cok normal
Annemde her hangi bir konu olsa benim icin o cin gibidir halleder oglum merhametli merhametinden cabuk kanar vs der.
Hadi oglum yemege gelecek misin diye arar mesela.sarilirda öperde ayaginda sallarda yani kime ne
Siz annenizle her gun konusmaz misiniz mesela.
Konusmazsaniz yadirgamaniz normal fakat kv nin yaptigi cok dogal
Hani bu oğullarını garanti olarak gören güruhun sonu da ne hikmetse ya huzur evi ya da ömür boyu 2.sınıf vatandaşı gibi gördükleri kızlarının yanında oluyor.Nesi
doğal bu davranışların? Kadın oğlu karısıyla tatile çıkınca beni de alsaydınız diyormuş. Karı koca gezmeye çıktıklarında acındırıp kendini de aldırıyormuş.
Oğlan evlatla kız evladı ayırmanın nesi normal? Koca adamı isterse ayağında sallar demişsiniz de o adamı o saatten sonra kim adam yerine koyar :)
Bu durum sadece bizim coğrafyamızda ve tabii orta doğuda normal gibi görülüyor. Kız çocukları her işini kendi görür, erkek iki gün kadınsız kalsa açlıktan, pislikten ölür ve bu çok doğal. Neden oğlanlara bu ayrıcalık bu torpil? Ne gibi bir üstünlükleri ya da eksiklikleri var kız evlatlardan? Anne yaşlılığının garantisi olarak kı görüyor erkek evladı? Çocuğu kendi yuvasında karısı çocuğuyla huzursuz olsun ama kendisini ne zaman isterse eğlesin, abuk kaprislerine kansın. Şu oğlan anaları oğullarıyla göbek bağlarını kesse dünya daha güzel bi yer olacak.
Çünkü karakterinin gelişmesine izin vermeden, duygu sömürüleriyle parmağında oynatarak büyüttükleri oğullarını zamanla karıları parmağında oynatmaya başlıyor. Halbuki güçlü, özgür bir karakter, bağımsız bir evlat yetiştirseler, anlamsız zorlama beklentilere girmeseler ömür boyu hem oğlu hem gelini tarafından baştacı edilirler.Hani bu oğullarını garanti olarak gören güruhun sonu da ne hikmetse ya huzur evi ya da ömür boyu 2.sınıf vatandaşı gibi gördükleri kızlarının yanında oluyor.
Nesi
doğal bu davranışların? Kadın oğlu karısıyla tatile çıkınca beni de alsaydınız diyormuş. Karı koca gezmeye çıktıklarında acındırıp kendini de aldırıyormuş.
Oğlan evlatla kız evladı ayırmanın nesi normal? Koca adamı isterse ayağında sallar demişsiniz de o adamı o saatten sonra kim adam yerine koyar :)
Bu durum sadece bizim coğrafyamızda ve tabii orta doğuda normal gibi görülüyor. Kız çocukları her işini kendi görür, erkek iki gün kadınsız kalsa açlıktan, pislikten ölür ve bu çok doğal. Neden oğlanlara bu ayrıcalık bu torpil? Ne gibi bir üstünlükleri ya da eksiklikleri var kız evlatlardan? Anne yaşlılığının garantisi olarak kı görüyor erkek evladı? Çocuğu kendi yuvasında karısı çocuğuyla huzursuz olsun ama kendisini ne zaman isterse eğlesin, abuk kaprislerine kansın. Şu oğlan anaları oğullarıyla göbek bağlarını kesse dünya daha güzel bi yer olacak.
Ne olmuş; bir kadın kocasıyla yapmayı planladığı tatili kayınvalidesiyle yapmış. Herkesin dönünce bir tatile daha çıkmaya gücü ve zamanı var mı acaba? Ya safariye de gelmek isterse ne olacak :) genç bir çifti kapris yaparak rahat bırakmamayı neden anlayışla karşılıyoruz anlayamıyorum.Bakin bu sizin dusunceniz.
Kadin kendini acindirip tatile gitmis eee ne olmus.
Hepimiz yaslanacagiz
Ben kvdem benide alin derse alir onu tatile götürür
Geri dondugumuzde basbasa cifr oteline gider basbasa yurtdisina bir safariye gider yine esimle ozel tatili mi yasarim.keza bu kendi annem icinde aynidir.
Kendimde yaslanacagim.yaslanmis biraz nazli az biraz kaprisli benide gezdirin diye inatlasan bir yasli kadinin sozune kafayi takacagima onu gezdirir sonra yine hayatima tum hızıyla devam ederim
buradaki esas problem sarılmak değil..
eşiniz annesinin oğlu neticede.
buradaki esas problem kayınvalidenizin sürekli size müdahale etmesi..
heryere kendini dahil etmesi, her yaptığınız şeye karışması...
bunu çözerseniz herşey daha kolay olur..
ve bunun çözümü eşinizde olduğu için, işiniz biraz zor diye düşünüyorum.
Nesi
Zamanında kv şöyle böyle diyen insanların genel olarak konuşuyorum illa ki herkesin olmuş veya oluyordur buna " senden izin mi alacak ?" Diye cevap vermesi hiç hoş değil.
Kayınvalidelerin bunu kullandığını hepimiz biliyoruz benim oğlum oğlum değil mi evine de giderim istediğim kadar da kalırım ( amenna başımız üstüne) oğullarından buldukları yüzle
Kusura bakmayın ama gelinleri adam yerine koymaması bilerek şımartmalarından kaynaklanıyor. Erkek de bunu sevgi gösterisi zannediyor
Öpüyorsa öpsün falan
Tamam baba da kızını öpsün 30-40 yaşında her dakika ve misafirlerin yanında da.
Tatile gidince baba desin ki keşke bende gelseydim . Eminin bunu yapan baba yani kayınpeder olsa konu bu kadar sahiplenilmezdi. Herşeyin bir yeri var herşeyin bir zamanı insanın bi ağırlığı var
Misafirlerin içine şapur şupur öpmek nedir?
Yani bunlar normal şeyler değil.
Sizde çok güzel cevaplamışsınız .
burda amaç az çok belli zaten. Benim kayınvalidem de eşime sarılır öper ama bir güne bir gün aklımdan rahatsız olmak geçmedi. Neden? Çünkü normal sarılıyor öpüyor kadın. Benimki de açıp sırtını öpse, sarılıp gözlerimin içine baksa aaa napıyo manyak derimZamanında kv şöyle böyle diyen insanların genel olarak konuşuyorum illa ki herkesin olmuş veya oluyordur buna " senden izin mi alacak ?" Diye cevap vermesi hiç hoş değil.
Kayınvalidelerin bunu kullandığını hepimiz biliyoruz benim oğlum oğlum değil mi evine de giderim istediğim kadar da kalırım ( amenna başımız üstüne) oğullarından buldukları yüzle
Kusura bakmayın ama gelinleri adam yerine koymaması bilerek şımartmalarından kaynaklanıyor. Erkek de bunu sevgi gösterisi zannediyor
Öpüyorsa öpsün falan
Tamam baba da kızını öpsün 30-40 yaşında her dakika ve misafirlerin yanında da.
Tatile gidince baba desin ki keşke bende gelseydim . Eminin bunu yapan baba yani kayınpeder olsa konu bu kadar sahiplenilmezdi. Herşeyin bir yeri var herşeyin bir zamanı insanın bi ağırlığı var
Misafirlerin içine şapur şupur öpmek nedir?
Yani bunlar normal şeyler değil.
Sizde çok güzel cevaplamışsınız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?