Kv durduk yere esinize sarilir mi?

taze bi oğlan anası olarak evladıma sarılmak için ne şimdi ne de ilerde kimseden izin almayacağım bi sebep aramayacağım.

Aslında pedagojik olarak oğlunuza sormanız gerekiyor, bir de tabi yalnızken sevmek var, yabancılar yanında sevmek var, özellikle belirli yaşı geçince fark etmişsinizdir çocuklar başkalarının yanında o şekilde sevilmek istemiyorlar, o zaman da çocukları zorlamamak öneriliyor.

kızlar her gün anneleriyle konuşurlar damatlara dert olmaz.ama oğlunu arayınca geline dert olur.kendi psikolojisini anlamamızı isteyen konu sahibi kaynananın psikolojisini anlamıyor ama.kaynana da belki sevgisiz ilgisiz bir ortamda tek dayanağı kendini iyi hissettiği yer oğludur.bu da insani bir durum değil mi

Sadece oğluna sarılıp kızına sarılmaması tuhaf ama genel olarak 50 yaşına da gelse oğluma sarılmama kimse karışamaz. Aynı şekilde kv mi hiç sevmesemde sarılsın oğluna banane yani annesi o.

bana göre bir annenin evladına sarılmaması anaormal olan. çok ayrıntılara takılmayın bence yok sarılırken gözüme baktı vs. ben annemi her gün ararım, eşim de arar ne var bunda ben ararken iyi de eşimin annesiyle konuşmasına mı müdahele edeyim. Allah sağlıklı ömür versin ömrü oldukça sarılıp öpsünler birbirlerini. Görümceniz için üzüldüm açıkçası o kadar

Tabi ki sarılabilir, öpebilir, annesidir. Ama abartılmamalı bence insanın gözüne sokar gibi. Konu sahibinin annesi hayatta olmadığı için daha hassas olabilir. Kv çok arar sorar ama öyle sarılıp koklayıp öpmez benim yanımda ama görümcem sarılıp dakikalarca bırakmaz öper aşkım bitanem der yolda elinden tutar eşimin mesela bu da beni rahatsız ediyor belki de ben alışkın olmadığım için kendi ailemle bu kadar şap şup olmadığımız için ailemi sevmediğim anlamına gelmiyo herkesin sevme tarzı farklı

Oğlun olunca anlarsın.

Sonuna kadar haklısın bence.

Resmen kiskandiriyor.
Oglumu aldığını sanma hala benim diyor bence.
Sende gideceksin inadina opeceksin sürekli. Ayip mayip demeyecen.
Deli kadin.

Sonuna kadar haklısın bence.

Resmen kiskandiriyor.
Oglumu aldığını sanma hala benim diyor bence.
Sende gideceksin inadina opeceksin sürekli. Ayip mayip demeyecen.
Deli kadin.

Asıl evlendi diye oğluyla mesafeli olan anneler sorunlu geliyor bana. Ne alaka sarılsın, öpsün koklasın ben seviniyorum böyle samimi aile ilişkilerine. Belki de sorunlu bir ailem olduğundandır her neyse.

Sarılma konusunda birşey diyemeyeceğim ama diğer anlattıklarınıza bakılırsa sanki kv eşinizi kocasının yerine koymuş gibi..Yani yürüyüşe çıkarken haber vermek ne alaka..

Benim bir arkadaşıma , eşini kaybetmiş olan kayınvalidesi yüzüne karşı şöyle demişti: Eşim şimdi ölmüş asıl ( oğlu evlenince!)

Ben şok tabi.

Ay ben şok. Bi yorumda yazılmış. Anne çocuğunu öperken seni öpebilir miyim diye soracak yani??
E doğururken de sormalıydı o zaman.
Asıl öpmek için izin almak enteresan.
Annesinin öpmesinden rahatsız olan evlattadır asıl sorun.

Oğluma da kızıma da sarılır öperim. Oğlum ve kızım dışında kimsenin laf söyleme hakkı yoktur. Gelinim oğlumu öpüyorum diye gelin dertlenecekse buyursun fersah fersah dertlensin. Umurumda olmaz.

kayınvalidemden nefret ederım hıc haz etmem kendısını ama , oğluna sarılmaya çalıştı yazmıssınız ya şok oldum
sankı yabancı bır bayandan bahsetmıssınız

sarılır tabi neden sarılmasın
benım annem de kardesıme sarılır bana sarılır
eşimin annesi de esıme sarılabilir yanı pesss

Kimse kayınvalide aşkıyla yanıp tutuşmuyor anlatılmak istenen bu tarz şeyler herkesin başında , hepimizin kv var. Gerçek sevgiyse s vsin oğlunu arasın sorsun. Evlenince durum biraz daha sıkı fıkı oluyor paylaşma problemi yaşanıyor demekki. Fakat durum nispetse de yine paylaşma sorunu , kıskançlık vs. Onu da görmezden gel diyoruz sana

Kadın kendi kocasında yaşayamadıklarını, sizin kocanızla yaşıyor olmanızı kıskanıyor diye anladım ben, birçok arkadaşın aksine....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…