aa öyle mi, isimleri aklımda tutmuyorum.
ya ben o konunuza da yazdım, doğrudur yanlıştır bilemem.
ama kv sürekli (!) böyle kocamın orasını burasını öpse koklasa, ben kendi kocamdan soğurum.
Kiz maltali, gulmekten gozlerim yasardi sayende.
Gercekten de normal sarilip opmek degil de boyundan sirttan opmekten bahsediyoruz ya ne anlamsiz. Ben gulerim herhalde kv esimi boynundan opse. Bir de dudak aliversin oldu olacak
Ama rivercim normal, kk kadinlari pek hosgoruludur bilirsin. 40 yasindaki adam anasinin kucaginda da oturabilir, kv oglunun sirtini da keseleyebilir. Boynundan sirtindan opebilir. Bizde bir anormallik var herhalde. Normal insan gibi sarilip opse olmaz oglunun bibisi falan duser benceAhaha hadi annedir öper de ben eşimi öyle görmek istemem şahsen. Hani izin vermiyorum öpemez gibi algılanıyor, gelinden izin mi alıcaz diyor arkadaşlar ya, öyle değil tabi ki, sadece öyle ana kuzusu koca istemem yani.
Ya bir de bak mesela sahildesin, adam şortla yatıyor, gider sırtından öpersin diyelim, hani her şeyin yeri zamanı var ama her şekilde 30 yaşında adama olmuyor yahu.
Ama rivercim normal, kk kadinlari pek hosgoruludur bilirsin. 40 yasindaki adam anasinin kucaginda da oturabilir, kv oglunun sirtini da keseleyebilir. Boynundan sirtindan opebilir. Bizde bir anormallik var herhalde. Normal insan gibi sarilip opse olmaz oglunun bibisi falan duser bence
Benimde 2 tane oğlum var ama ben bu konuda hoşgörülü değilim.Boynunu ve sırtını öpecek eşi varken yanakları bana yeter.Hep bu erkek anaları hogörülü böyle şeylere
Benimde 2 tane oğlum var ama ben bu konuda hoşgörülü değilim.Boynunu ve sırtını öpecek eşi varken yanakları bana yeter.Abartmaya gerek yok.
Özellikle başkalarının yanında yapılan gereksiz sevgi gosterisleri ınaninki oğluma böyle bir şeyi yapsam başka birinin yanında çok büyük tepki verir.Bana göre vermeside normal.Canım şaka tabi ki.
yoksa bende de var iki sıpa, ama hani insan kendisi bile rahatsız olur, annemin beni boynumdan öptüğünü hayal edemiyorum, hani anca salya sümük ağlıyoruzdur öyle gelişine öpmüştür falab , gerçi biz de biraz fazla resmi sayılabiliriz bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?