Kv durduk yere esinize sarilir mi?

sevgiyi gösteriş şekli abartılı olabilir gelini kıskandırmak istiyor olabilir de gelin niye kıskanıyor belli ediyor ve üstelik yapmacık olduğu kanısına varıyor onu anlamadım
oğulları olan anneler sevgimizin doğal mı yapmacık mı olduğunun ölçütü gelinlere kalsa rahatsız olmayacaklar mı?

En baştaki sarılma olayı tamamen komik... annesidir sarılır da öper de... eşiniz rahatsızsa kazık kadar adam kendi dile getirebilir.

Eşinizin kızkardeşi ile eşinize olan davranış farkı da sizi ilgilendirmez.
Bırakın onu kızı düşünsün.
Mesela dışarıdan bakan biri de annem oğluna düşkün gibi görebilir ama bana sorarsan annemle ben arkadaş gibi dertleşir birbirimize destek oluruz, kardeşim ise erkek olması hasebiyle biraz daha dışarıda kalır. ki ben öpülmekten falan hoşlanan biri değilim annem de bilir vs.
Ama hiç böyle değilse bile yine de sizi ilgilendirmez.

**annenizle telefonda görüşme sıklığınız nedir?
Genelde kadınlar her gün annelerini arar ama erkekler arayınca yada aranınca olay olur nedense...

Yine sizi ilgilendirmeyen bir konu daha kv-kp münasebeti. Size ne yahu? Onların aile dinamiği o şekilde kurulmuş doğrusu ile yanlışı ile bu zamana kadar böyle gelmiş. Değiştirmek isterlerse kendileri bilir.

Kv nizin peşinize takılmasını, planlarınıza dahil olmasını önleyecek kişi de eşiniz. Bence derdiniz bu olmalı, ve çözümü eşinizde aramalısınız

Tabiki sarılabilir canım ben yaşa takılmadım ama bazı anneler gelinleri kızı gibi görmek yerine rakip görüyorlar öyle bi kv ise bilemem.Ama bu bile o kadar saçma birsey ki eşin yerini anne tutmaz,annenin yerinide eş..herkesin yeri ayrı nispey yapar gibi tavırları varsada gayet normal karşılayın ve amacına ulaşamasın.ulaşırsa zaten devamı gelecektir..

Kimi kimden kiskaniyorsun guzelim sen???
Annesi ogluna tabiki sarilacak opecek koklayacak.gerekirse dizlerine yatirip sacini oksayacak.bunlari yaparken sana mi sormasi lazimdi.ana ogul onlar.ben senden korktum valla.icin cok fesat

acımasız olan sensin ki bi annenin evladını öpmesinden bile rahatsızsın.evet abartı ama kuma değilsin ki sana nispet yapsın.yapıyorsa da o da ayrı bir problem o zaman eşine üzülürüm iki kadının kıskançlığından.akıl yürütebilme yeteneği olan arkadaşımız annenin evladını öpmesini sorguluyor burda.kaynana oğlunu öpmüş de rahatsızmış.
yine yazıyorum görümceni öpseydi nispet yapıyor demezdin.şimdiye kadar çoook anne evlat ilişkisi diyaloğu çevrende görmüşsündür.bence akıl yürütebilen insan böyle bir başlıkla konu açmaz ya az çok tahmin eder nasıl bir tepkiyle karşılaşacağını

Sizi bu konuda cok iyi anliyorum benimde basimda oyle kv var sagolsun benim gicik oldugum kim varsa onlarla konusurken gozumun icinde bakar guler esim elini opup sarilirken gozume bakar yuzum asik gitsem mutlu olur bence boyle durumlarin iyi yada kötü degerlendirilmesi yapanin niyetine bagli niyeti temiz olsa rahatsiz olmazsin gözünün icine baktigina gore seni gicik etmeye calisiyor

Normal tabi oğluna daha düşkün demek ki. Sarılır öper ne var bunda

İlerde oğlunuz olursa ona sarılmazsınız

Abim 36 yaşında annem karısının çocuklarının yanında şap şup öpüyor. Onun gözünde hala çocuk o çünkü. Bence yerinizi bilseniz iyi olur.

Arkadas konu sahibinin üstüne gitmeyin diger konularina dikkat ederseniz annesini kaybetmis ve bunun acisini yasiyor
belki böyle "anne evlat" sevgisini, bagini o kendinde aradigi görüntüyü görünce üzülüyordur icten ice..
Belliki kayinvalidesinin bu konuda ona anlayis göstermesine ve onuda bir evladi gibi görmesini bekliyor.
Farkettiyseniz sürekli 'tek oglundan bahsediyor tek onu cagiriyor ' gibi cümleler kurmus, yanliz hissetmis kendini .
Sag duyulu olalim .

Valla kv ağır kıskanç bence klasik oglusumu elin kızına kaptırmam vakası.
Hayatında başka bi uğraşı da yoksa kafayı oğluna takmış belli ki.
Sizin yerinizde olsam takmazdim ya da takmıyor gibi gorunurdum yoksa inadına yapar.
Başka bi şehre falan gitme imkanınız yok mu ?

Normalde sarilmasini yadirgamam ama sizin yüzünüze baka baka sariliyosa size karşı bazı şeyleri gösterme çabasında olabilir. Umursamayin hatta memnuniyet duydugunuzu hissettirin ki gıcık olsun:)

Normalde sarilmasini yadirgamam ama sizin yüzünüze baka baka sariliyosa size karşı bazı şeyleri gösterme çabasında olabilir. Umursamayin hatta memnuniyet duydugunuzu hissettirin ki gıcık olsun:)

Bir kismini okudum.

Sarılıyor ve rahatsız görünüyorsanız daha sıkı sarılır. Önemsemeyin. Bırakacaktır. En azından abartmayacaktır. Evliliğin basında annesi eşime sarılıp bana bakardı, önemsemezdim. Şimdi fark etmiyorum sarılmıyor herhalde.

AHAHHAHA ayy bayıldım.en gerçekçi bulduğum yorum.maşallah

Otuz ne isterse üç otuzunda olsun çocuğuma sarılır öperim.
Eski konulari bilmiyorum ama ne olursa olsun başka şeyler dert olabilir ama bir anne ile evladin sarilmasindan daha masum daha huzurlu bir sey soyleseniz bana...

Boynunu öpmesi, sırtını açıp öpmesi çok abes. Ben sevgısız ailede buyudum ondan heralde Misafirliğe yeni geldiğimizde ve evimize giderken sarılır, öper kv eşimi. Onun dışında durup durup yılışsa bende rahatsız olurum. Ben kendimde insanların içinde eşimin boynunu, sırtını öpmüyorum, ikide bir gidip gelip sarılmıyorum.
Ayrıca oğlunu eşinin yerine koyması çok yanlış. Sureklı sızın pesınıze takılarak hayat gecıremez, oğluda ikiye bölünemez. Herkes yerini bilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…