- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
Sende bundan sonra onu yok say mesela en başta el öpmeye yeltenmemekle başla anlasn ne duygular hissettigini anlarda tabi canımYok Saydı beni resmen şok oldum
Bende mi tepki koyayım yaniHiç konusunu etme. Bir daha vedalaşırkende elini öpmeye kalkışma. Bırak niye öpmüyor diye o düşünsün
Bi soğuk Davranışlar bi havalar sorma yaIlk defaysa tavirlarindan sanki doldurusa gelmis gibi geldi bana.
Evet ya aynen bırakın gelin taşısın onlar genç daha dedi herkesin içindeSen de taşıma bişi. Otur misafir gibi. Gelin yapsın etsin derse de ben gelinim hizmetçi değil deyip çekil kenara.
Hiç hoşlanmıyorum gelini bedava köle gören zihniyetten.
Tühh keşke görseymiş ama eşin dibinde olsa kv zaten bu tavrı yapamazdıÇok kalabalıktı etraf görmedi o Yüzden
Evet öpmem yanaşmam bile artık satılmadı bile sarılmadıÖpmeyin elini, daha iyi değil mi? Kim bilir nerelerine elledi, yıkadı mı yıkamadı mı filan. Şu el öpme adetinden oldum olası hazzetmedim, anamın babamın hariç kimsenin de elini öpmem. Temizlik alışkanlığını bilmediğiniz insanları
öpmeyin yav.
Eşime Söyleyeyim miya bosversene öptürmediyse öptürmedi, kendi ailene esine bak ..
Bi sabahta yolda rastladım hiç bana selam vermedi yoldaSende bundan sonra onu yok say mesela en başta el öpmeye yeltenmemekle başla anlasn ne duygular hissettigini anlarda tabi canım
Yapardı eminimTühh keşke görseymiş ama eşin dibinde olsa kv zaten bu tavrı yapamazdı
Ayh haspa... Sende görmezden gel bence bundan sonra. Eşine söyledin mı annen beni bu sabah görmezden geldi diye?Bi sabahta yolda rastladım hiç bana selam vermedi yolda
Aman keyfi bilir.Bi soğuk Davranışlar bi havalar sorma ya
Evet tepki koy ama bunu belli etme. İyi geceler anne de mesela yanaktan öpüş veya tokalaş.Bende mi tepki koyayım yani
Yok ama sabah yolda rastladım yanımdan geçti tam selam verecektim o beni görmedi herhalde dedimAyh haspa... Sende görmezden gel bence bundan sonra. Eşine söyledin mı annen beni bu sabah görmezden geldi diye?
Aynen canım benden uzak olsunAman keyfi bilir.
Bir dahaki sefere de siz opmezsiniz tokalasirsiniz uzaktan uzaktan.
Eşin de kesin " farketmemistir " demiştir .Yok ama sabah yolda rastladım yanımdan geçti tam selam verecektim o beni görmedi herhalde dedim
:) bilmiyorum ki esin anlayisli midir? herseyi paylasir misin onunla? elini öptürmedi diye huzursuzluk cikmasin yuvanda bos yere... uygun görüyorsan söyle ben olsam sanirim söylerdim :)Eşime Söyleyeyim mi
Evet en mantıklısı böyle olacak galibaEvet tepki koy ama bunu belli etme. İyi geceler anne de mesela yanaktan öpüş veya tokalaş.
Aynen öyle dediEşin de kesin " farketmemistir " demiştir .
Sende onu yoksay oda sok olsunYok Saydı beni resmen şok oldum
Herşeyi paylaşırım da daha yeni Evliyim ya dk bir gol bir yapmak istemiyorum:) bilmiyorum ki esin anlayisli midir? herseyi paylasir misin onunla? elini öptürmedi diye huzursuzluk cikmasin yuvanda bos yere... uygun görüyorsan söyle ben olsam sanirim söylerdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?