- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
Neyse sende bundan sonra görmezden gel... Ve inşallah eşine gidip su gün gelini gördüm yanıma gelmedi demez çünkü ben öyle bir potansiyel sezdimAynen öyle dedi
Zaten hiç konuşmayızSende onu yoksay oda sok olsun
Herşeyi paylaşırım da daha yeni Evliyim ya dk bir gol bir yapmak istemiyorum
Dese bile fark etmez çünkü ilk ben söyledimNeyse sende bundan sonra görmezden gel... Ve inşallah eşine gidip su gün gelini gördüm yanıma gelmedi demez çünkü ben öyle bir potansiyel sezdim
Öpmeyin elini, daha iyi değil mi? Kim bilir nerelerine elledi, yıkadı mı yıkamadı mı filan. Şu el öpme adetinden oldum olası hazzetmedim, anamın babamın hariç kimsenin de elini öpmem. Temizlik alışkanlığını bilmediğiniz insanları
öpmeyin yav.
Evet tekrarlarsa derim2 yillik evli degil misiniz :) o zaman tekrarlarsa söylersin
Onlari bile ozelliklerine gore minimuma indirinIşte böyle aile toplantılarında biraraya gelmek zorunda kalıyoruz işte
Anneci değilse inanmaz tabi ama anneci bir tipse öldür billah inandıramazsn . Neyse takılma boşver en azından el öpme merasimin yok artık bir de burdan bak olaya :)Dese bile fark etmez çünkü ilk ben söyledim
Isabet olmus boyle biriyle ne konusabilirsin ki hic takma derim esinle taetisma onusu yapma bu meseleyi zira amaci oZaten hiç konuşmayız
O bırakın gelin taşısın dedi siz de boynunuzu büküp taşıdınız yani...merhaba arkadaşlar , benim sorunum genel aslında Kv beni pek sevmiyor istemiyor galiba biz yeni evli sayılırız 2 sene oldu evleneli bugun hep beraber eltimlerde toplanmıştık ben büyüklerle otururken yeğenler diğer odaya sehpa taşıyacaklardı Kv siz Bırakın gelin var burda o taşır taşısın dedi bana tasıttı sonra en son vedalaşırlarken eşime canım oğlum dedi elini öptürdü herkese elini öptürdü bende tam öpevektim sıra bana geldi bi geri Çekildi ve tokalaştı sadece benle herkese sarıldı benle tokalaştı ne yapardınız siz olsanız ?
o sehpayı bir daha taşıma.merhaba arkadaşlar , benim sorunum genel aslında Kv beni pek sevmiyor istemiyor galiba biz yeni evli sayılırız 2 sene oldu evleneli bugun hep beraber eltimlerde toplanmıştık ben büyüklerle otururken yeğenler diğer odaya sehpa taşıyacaklardı Kv siz Bırakın gelin var burda o taşır taşısın dedi bana tasıttı sonra en son vedalaşırlarken eşime canım oğlum dedi elini öptürdü herkese elini öptürdü bende tam öpevektim sıra bana geldi bi geri Çekildi ve tokalaştı sadece benle herkese sarıldı benle tokalaştı ne yapardınız siz olsanız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?