Siz de onu yok sayınYok Saydı beni resmen şok oldum
Öyle kayınvalidenin değil elini öpmek ,tokalaşmak üzere uzattığı elini bile sıkmam,havada bırakır ,bir de bakış atar cikarim! !! Herkes yerini bilecek ..gelin var ,gelin yapacak dedigi bütün işleri de gözünün içine baka baka yapmazdim. . İnsan olarak değer vermemesi bir yana gelin (maldır, eşyadır bazı kayinvalideler için sözlük anlamı) gibi de kabullenmiyor ..nedir bu duruma esinin tavrı ? Mal muamelesi gördüğüm bir eve bir daha gitmek istemiyorum diyip en baştan koy tavrını .yoksa bunlar seni yerler ..her hafta yeni konularını okuruz ..merhaba arkadaşlar , benim sorunum genel aslında Kv beni pek sevmiyor istemiyor galiba biz yeni evli sayılırız 2 sene oldu evleneli bugun hep beraber eltimlerde toplanmıştık ben büyüklerle otururken yeğenler diğer odaya sehpa taşıyacaklardı Kv siz Bırakın gelin var burda o taşır taşısın dedi bana tasıttı sonra en son vedalaşırlarken eşime canım oğlum dedi elini öptürdü herkese elini öptürdü bende tam öpevektim sıra bana geldi bi geri Çekildi ve tokalaştı sadece benle herkese sarıldı benle tokalaştı ne yapardınız siz olsanız ?
Ben gecen sefer gitmedim belki de ondan yapmış olabilirOnlari bile ozelliklerine gore minimuma indirin
Evet valla hiç meraklı Değilim onun elini öpmeyeAnneci değilse inanmaz tabi ama anneci bir tipse öldür billah inandıramazsn . Neyse takılma boşver en azından el öpme merasimin yok artık bir de burdan bak olaya :)
Amacı muhtemelen oIsabet olmus boyle biriyle ne konusabilirsin ki hic takma derim esinle taetisma onusu yapma bu meseleyi zira amaci o
Yeğenler erkekti bi de düşün ben tasırom dedi yeğen o da a sen bırak gelin taşısın dediEvde erkek varken kadın sehpa taşımaz. Diyelim ki erkek yok; gelin var, siz bırakın nedir yahu? Amele var, ellemeyin gibi olmuş. Ne el öpmesi arkadaşım?
Bence de çok ayıpAmaan öpme sende.. çok da tın. Gelin var taşısın yaklaşımı da ayıp
Eşim gelin var o taşısın dediğini duymadı ama eve gelince anlattım da tepki vermediÖyle kayınvalidenin değil elini öpmek ,tokalaşmak üzere uzattığı elini bile sıkmam,havada bırakır ,bir de bakış atar cikarim! !! Herkes yerini bilecek ..gelin var ,gelin yapacak dedigi bütün işleri de gözünün içine baka baka yapmazdim. . İnsan olarak değer vermemesi bir yana gelin (maldır, eşyadır bazı kayinvalideler için sözlük anlamı) gibi de kabullenmiyor ..nedir bu duruma esinin tavrı ? Mal muamelesi gördüğüm bir eve bir daha gitmek istemiyorum diyip en baştan koy tavrını .yoksa bunlar seni yerler ..her hafta yeni konularını okuruz ..
AynenO bırakın gelin taşısın dedi siz de boynunuzu büküp taşıdınız yani...
Herkese sarıldı bi bana sarılmadıBiiiir daha elini öpmezsin canımmmmmm :) salla gitsin yaa. Ne değerliymiş elceğizi..
Sende tokalaşırsın gider
Zaten kv elini genelde opnem sarilirim. Cok da gerek yok.merhaba arkadaşlar , benim sorunum genel aslında Kv beni pek sevmiyor istemiyor galiba biz yeni evli sayılırız 2 sene oldu evleneli bugun hep beraber eltimlerde toplanmıştık ben büyüklerle otururken yeğenler diğer odaya sehpa taşıyacaklardı Kv siz Bırakın gelin var burda o taşır taşısın dedi bana tasıttı sonra en son vedalaşırlarken eşime canım oğlum dedi elini öptürdü herkese elini öptürdü bende tam öpevektim sıra bana geldi bi geri Çekildi ve tokalaştı sadece benle herkese sarıldı benle tokalaştı ne yapardınız siz olsanız ?
O zaman Allah yardımcın olsun. .hem eşin hem de kayinvaliden yüzünden balatayi yakman yakındır ...Eşim gelin var o taşısın dediğini duymadı ama eve gelince anlattım da tepki vermedi
Aranizda kotu bisimi gecti. Yoksa evlendiginizden beri boylemi.merhaba arkadaşlar , benim sorunum genel aslında Kv beni pek sevmiyor istemiyor galiba biz yeni evli sayılırız 2 sene oldu evleneli bugun hep beraber eltimlerde toplanmıştık ben büyüklerle otururken yeğenler diğer odaya sehpa taşıyacaklardı Kv siz Bırakın gelin var burda o taşır taşısın dedi bana tasıttı sonra en son vedalaşırlarken eşime canım oğlum dedi elini öptürdü herkese elini öptürdü bende tam öpevektim sıra bana geldi bi geri Çekildi ve tokalaştı sadece benle herkese sarıldı benle tokalaştı ne yapardınız siz olsanız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?