Kv elini öptürmedi ?

Biiiir daha elini öpmezsin canımmmmmm :) salla gitsin yaa. Ne değerliymiş elceğizi..
Sende tokalaşırsın gider

Öyle kayınvalidenin değil elini öpmek ,tokalaşmak üzere uzattığı elini bile sıkmam,havada bırakır ,bir de bakış atar cikarim! !! Herkes yerini bilecek ..gelin var ,gelin yapacak dedigi bütün işleri de gözünün içine baka baka yapmazdim. . İnsan olarak değer vermemesi bir yana gelin (maldır, eşyadır bazı kayinvalideler için sözlük anlamı) gibi de kabullenmiyor ..nedir bu duruma esinin tavrı ? Mal muamelesi gördüğüm bir eve bir daha gitmek istemiyorum diyip en baştan koy tavrını .yoksa bunlar seni yerler ..her hafta yeni konularını okuruz ..

Evde erkek varken kadın sehpa taşımaz. Diyelim ki erkek yok; gelin var, siz bırakın nedir yahu? Amele var, ellemeyin gibi olmuş. Ne el öpmesi arkadaşım?
Yeğenler erkekti bi de düşün ben tasırom dedi yeğen o da a sen bırak gelin taşısın dedi

Eşim gelin var o taşısın dediğini duymadı ama eve gelince anlattım da tepki vermedi

Zaten kv elini genelde opnem sarilirim. Cok da gerek yok.

Sehpa tasima olayimda kv oyle soyleyince ayyy belim agriyo siz taşıyın der gecerdim. Sen kv agzina bakiyo gibisin. Elini opturmemesi bile dert olmus salla bosver

Ben senin yerinde olsam bir dahaki aile toplantısında merhaba der otururum asla ne el öpmeye ne de yanaktan öpmeye ne tokalaşmaya hiiiiiiç yeltenmem.. Hayırdır derse de böyle iyi derim mesafemi orda milletin içinde koyar keyfime bakarım yokmuş gibi yaparım yani.. Hele o sokakta beni görmezden gelecek hiiç umrumda olmaz.. Ne takıyosun canım.. Öyle fesatlığıyla hönk diye kalıverir valla.. Sinir oldum kadına..

Aranizda kotu bisimi gecti. Yoksa evlendiginizden beri boylemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…