Kv Eşime Düşkünlüğü Midemi Bulandırıyor

Annesi ile kardeşi ile görüştürmesin değil ama ben evlenince aileler ile bir tık daha mesafeli olunması gerektiğini düşünüyorum. Yoksa evliliğe alışmakta yanındaki adamı eş olarak kabul etmekte daha zor olur gibi geliyor bana.

Beni itip oğluna elindekini bıraktırıp şunu al demesinde ben hiç ama hiç iyi niyet göremiyorum
Acaba kendinizi sorguladinizmi.benim ablam evlenmeden kaynana fobisi vardı nişanlandı kadını hiçbirşeye karıştırmadı büyüğüdür diyip fikrini almadı.evlendi gelinlik yapmaya devam etti kaynanası sevmez ablamı ablamda sevmediği için dahada bilevleniyor.ama sorun ablamda.ben kadını seviyorum kendi halinde.ablam iyi yaklaşsaydı kadında iyi yaklaşırdı eminim

Yanlış sezmişsiniz neden böyle bir şey yapıyım benim annem benim için ne kadar değerliyse eşim için de öyledir benim kızdığım nokta kv sürekli her şeye burnunu sokma çabası oğlunun evlendiğini kabul edememiş bana çoğu zaman kumasıymışım gibi davranıyor.

Çok güzel bir yorum harfiyen katılıyorum

Ya ben tatile ve kese meselesine bak vermiyorum da çamaşır seçmiş diye modem bulanıyor demesi çok itici.hediye paketi ile sunsun bana sonra görüşmeyi kessin sevmesin muhabbetlerine ayar oluykrum
Kimse anne babasindan vazgecmez vazgecmemeli de zaten ama inanin bazi sınırlar geçilince de guzel bir tablo cikmiyor ortaya bana kalirsa herkes saygi ve sevgi cercevesinde sınırını bilmeli ne bileyim yetiskin bi adam sirtini keselesin bi zahmet donunu alsin.bazi k.valideler iyi niyetli olsa da bazilari da sirf gelinini sinir etmek icin yapiyor bazi hareketleri

Soğuk savaş resmen desenize

o zaman koca adam pipisini de annesine göstersin ayıp değilse
nasılsa eşe gösteriyor.
eşe gösterince ayıp değil ya anneye gösterince de ayıp olmasın
nasılsa bebekken annesi çok gördü
O zaman herkes çırılçıplak soyunup halay çeksin sokaklarda,nasılsa ayıp değil.
Kutsal erkek anneleri yetişmiş hemen,ayıp değil nolacaamış yorumlarına,

Zaten bu kadar özelini forma yazan kişi bari sende gireydin banyoya ikinizi keseliyeydi kadıncağız bulmuşsun hamamtellaki gibi kaynana laf ediyorsun

Kadinin onca senelik oglu, senin 1 senelik kocan.
Don rengini secsin nolcak?
Avret yeri kapaliysa sirtina kese atsin nolcak, onca sene kesesini siz mi attiniz?
Benim esimde anneci, benimde oglum var.
Boyle elin kirk kat yabanci kadini gelip " kv midemi bulandiriyor m" diyecek, onun agzina tuvalet terligini yapistiririm kusura bakmayin

Soğuk savaş resmen desenize
Evet.kadinin kocası 30 yaşında olmuş.3 evladını büyütmüş ne zorluklarla.tam evlenirdim artık torun sevme.zamani rahat edeyim derken şimdide gelinlerin oğullarından kıskanıp paylaşmak istememesi beni sinir ediyor.tamam herşeye karışan kv sinir krizi geçirtir ama ağzını açsın da ben bir sinir olayım kaynanalik etme diye kavga edeyim diye fırsat kollayan gelinlere de çok kızıyorum.

Bagli olmak başka bağimli olmak başka bizim toplumumuzda hersey bi acayip yaşaniyor
Bunlari hep freud açıklamış zamaninda
Neler okuyoruz neler
Evli barkli 30 yaşındaki oğluyla oğlum özledim bugün beraber yatalim diyenimi
Torununa o benim oğlumla benim çocuğum deyip kizim kizim deyip kendi memesini torununa vermeye kalkani mi
Bu konu da öyle kadin direkt gelinle yarış içinde sirt ben keseleyeyim mi geline bakarak gelin aldığı çamaşırı değiştirip kendi almalar
Bunlar hep freud karmasalari

O size göre elin kırk kat gelini olabilir ama oğlunuzun eşi. Yarın öbür gün Allah korusun size bir şey olsa oğlunuzun yanında o olacak. Bu konular bıçaksırtıdır. Bakın size yaşanmış bir olay anlatayım; yurtta kalırken oda arkadaşım vardı. Kızın babası kendi ailesine çok düşkündü. Kendi kardeşi, annesi, babası. Adam ne eşine değer verdi ne çocuklarına. Gel zaman git zaman adamın annesi ve babası rahmetli oldu. Kardeşleri taşındı. Adam yapayalnız kaldı çünkü arkadaşım, ablası ve annesi üçü bir aile olmuşlar zamanla. Adam hastalandı. Ne eşi ne çocukları bakmadı. Çağır kardeşini baksın dediler. Kardeşinbakmadı tabii YANİ HERKES HAKETTİĞİNİ YAŞIYOR. Siz milletin kızına tuvalet terliği ile vurmayı düşünebilirsiniz ama hayat size bir vurur feleğiniz şaşar. Oğlunuzu sürekli yanınızda istiyorsanız evlendirmezsiniz olur biter. Zaten hiçbir kızda anakuzusu adam istemez. Her şeyin bir kolayı var.

Biliyor musunuz ben üstünde çamaşırı olduğunu hiç sanmıyorun. Yıkanmakta kullandığı lifle kapatıyordu diye düşünüyorum. Niye bilmiyorum ama aklıma gelen bu..

Sırt keseleme olayı eşi varsa anneye düşmez. Hadi çamaşırı var diyelim, yine ayıp bana göre. O çamaşır ıslanıp heryerine yapışıyor zaten. Şahsen ben erkek olsam müsade etmezdim.

+10000

Valla çok abes bir durum değil ya halen bazen kayınvalidem eşime atlet don felan alır bana da alır hatta pazara felan gittiğinde uygun fiyatlarda bulduğu için ben garipsemedim hiç doğrusu

İşte bunlar hep bakış açısı farku.
Kendi oğlum ergenlikten sonra bir sağlık sebebi yokken ana bana kese atıver dese, ben de onun ağzına tuvalet terliğini yapıştırırım. Az ye de kendine tellak tut derim. Bir erkek anası olarak bu adetlere karşıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…