- Konu Sahibi turuncupipet
-
lütfen siz çocuk yap in.sizin yetistirdiginz evlat ta sizin gibi olur zaten.saygiyla onunuz de egiliyorum bazı bayanların yorumlarını okuyorumda ne kadar bencil ne kadar saldırgan.onlarin yetiştirdikleri çocuklarda kendileri gibi egoist olacak e toplumda sinir bozucu hep ben diyen tipler olacak.
Es keseleyince bebek olmuyor anne yapınca bebek oluyor ilginç.annesini oğuldan ayırmaya calısmıyor
eşek kadar adama bebek muamelesi yapmasından hoslanmıyor konu sahıbı
doğuruldu diye koskoca adamın sırtını keselemek ıstemesı de ayrı bır enteresanlık
bu işi yapacak bırı varsa o da eşidir.
annesini atsın , sevmesin , hayatından cıkarsın dıyen yok
Ogullari evlenince farkli psikolojiye giriyorlar o hareketlerin sebebi bundan kaynaklaniyor.aynen öyle
adamları birey olmaktan cıkartıyorlar
annenın rolü ayrıdır eşin rolü ayrıdır.
biz de eşimle ailesine gitiğimizde eşim dusa girecek olur, bana seslenır temız camasır verır mısın dıye eşim.
annesı atlar hemen ordan
ayyyy ben vericem dur ben vericem der :)
iyi hadi sen ver derim.
oğlanı bekarken fare kemirmiş atletlerle gezdırmıs kv
sararmış leş gibi.
şimdi bizim evimize gelınce ütüsüz atletlerı görür bazen
ben cocuguma hıc utusuz bırsey gıydırmedım der
bu erkek anneleri çok fenalar.
Inşallah.bende bekarım ama evlendiğin insan annesini sevdin istiyorum.annem benim kıymetlim çok duskunum isterimki eşimde annesini sevsin.haa kaynana kötülük yaparsa ayrı ama oğlunu sevdiği zamanda ilgilendiği zamanda kıskançlık krizlerine girmem.Bir an algılayamadım yazdıklarınızı. Çok teşekkür ederim beni çok mutlu ettiniz. Bir kızım var inşallah hayırlı, mutlu, hem kendi huzurlu hem de etrafına huzur veren bir birey olarak yetiştirebilmek en büyük emelim
Zaten hastalik v.s olmadigi surece anneninde eşin yapmasi da gereksiz.ama şu da bi gercekki kari koca tum mahremiyeti paylastigi için eşlerin yapmasi daha uygun oluyor.Es keseleyince bebek olmuyor anne yapınca bebek oluyor ilginç.
Anormal çünkü. Kazık kadar herife karışmak neyin nesi? Doğrumuş olabilir ama bu oğlunun ayrı biri olduğu gerçeğini değiştirmez. Benim de midem bulanıyor böyle bağımlı tiplerden. Sanki üç yaşında çocuk ki o yaşta bile çocuklar ne giyeceklerine karar veriyorlar artık. Sırt keselemek? Beceremiyormuymuş eşek kadar adam? Pöfff...Bana hiç normal gelmiyor anneminde iki erkek evladı var hiç böyle şeyler yapmaz
Evet aynen öyle. Eşle başka anne ile başka şeyler paylaşılıyor çünkü. Ayrıca erkek annelerinden çıkıyor genelde bu tip şeyler. Kadınlar kendi kendilerine birçok şeyi yapıyorlar ama erkek kendini bile keseleyemiyor.Es keseleyince bebek olmuyor anne yapınca bebek oluyor ilginç.
kazik kadar adamin kendini keseleyememesi ne itici degil mi?Hanımlar gözünüzü seveyim kese olayını olur annesi diye normal bulmayin eşek kadar adam ne kesesi uzmanlar 5 yaştan sonra erkek çocukları babası yıkasın vs demiyor mu?
Ama konu sahibini ve tepkilerini de garip ve itici buldum kaynana ve oğlunu da.kimse gerçek yerini ve rolünü bilmiyor bence.don olayı çok abartılı bir tepkiyle anlatılmış kese olayı evet anormal ama bu kadar olay yapmaya gerek yok ortada fiili bi şey yok sonuçta mide niye bulanıyor
Herkes bi garip ya :)
Inşallah.bende bekarım ama evlendiğin insan annesini sevdin istiyorum.annem benim kıymetlim çok duskunum isterimki eşimde annesini sevsin.haa kaynana kötülük yaparsa ayrı ama oğlunu sevdiği zamanda ilgilendiği zamanda kıskançlık krizlerine girmem.
Hayır hanımefendi. ADAMLAR KİMSEYE AİT DEĞİL. NE ANNEYE NE EŞE.Her insan doğar ve büyür ve ailesine bağımlılığı azalır ama maalesef bazı anneler ne yazık ki bunu kabul edemiyor ve üstüne de bu anormal geliyor.Bazı gelin hanımlar evlenince kocalarinin sadece kendilerine ait olduğunu anne baba kardes gibi kavramların birden 7cup gittiğini zannediyor
Annesi iç çamaşırı konusunda şunu seç demiş siz nasıl bir düşünce yapısındasiniz ki bunu kötüye çekebiliyorsunuz
Kese konusu banada garip geldi ama ben olsam bu kadar abartmadan şaka galiba der güler geçerim
Tatil olayında ise zaten öyle bir şey olamaz tek abartmadan yazdığın şey de bu zaten konu sahibi
Ne kadar guzel özetlemissinizişte bu kadar gelenek saplantılı olunursa, anne de çıkar oğluma kese yapmak bizim geleneğimiz der siz de araba farı görmüş tavşan gibi kalırsınız..
mesele tamamen göbek bağının kesilmemesinden kaynaklanıyor.. hatta şu konuda bile ben çocuklarımı nasıl evlendireceğim diyen var (umarım şakadır, ben yanlış anlamışımdır)
bir kvalide hayranı olarak evlenen çocuğunun iç çamaşırını anasının seçmesi ya da sırtını keselemesi normal değil.. şimdi saplı keseler var, alır onlardan kullanır.. bu olaylar anne için; oğlumun bütün hayatının içinde olmalıyım mesajını, çocuk için ise; annemin iç çamaşırım üzerinde bile seçme hakkı var mesajını içeriyor bence.. özür dileyerek yazayım, daha donunun rengini belirleyemeyen adamın yarın bebeği olduğunda neleri annesine bırakacağını düşünemiyorum.. mide bulandıracak bir durum yok, tamamen gelişimini tamamlamamış bir kocanız ve yaşadığı sürece asla tamamlamasına izin vermeyecek bir kvalideniz var..
İşte burada kültür farkı denilen şey ortaya çıkıyor
Pazardan don alıyor Adam annesi de şu renk al diyor
Pazar tezgahından don seçerken olağan ise orada olan annesinin renk söylemesi çok olağan hatta başka teyzeler bile atlayıp koyu renk alma rengi atar yahut karışık renkli alma yıkarken sıkıntı olur der o ortamda
Ülkemizde iç çamaşırcılarda genelde kadınlar çalışıyor bu nedenle erkekler kendileri girip almıyor anneler eşler alıyor
Bu arada tv de programda İlker Ayrık bana eşim alır demişti bir sürü ünlü de vardı
Keseye gelince
Eskiden insanlar günlük duş vs almadığı için bu sistem varmış annem babam hep şişman insanlardı birbirlerini lifler keselerlerdi
Annem bana da teklif ederdi ben inceyim yetişiyorum derdim yetişemesem olağan olarak beni de liflerdi
Ensest denmiş de sırt keselerken neresi görünür Adamın
Tatilde herkes çıplak hatta bizim sitede adamlar şort üstü çıplak balkonda yani
Konu sahibi Kv seni çiğnemiyor o kendince oğlu ile ilgileniyor sana kesele dese daha çirkin olurdu üslup hem
Tatile tabii onlarla gitmeyin lakin o konuda bile Kvnde makul bir hissiyat olduğunu düşündüm 20 gün sana geldim deyip arada da tatile gideceğiz hoş olmuyor
Yaşlılar kırk yılda bir geldiniz herşeyi birlikte yapalım diyorlar
Konu sahibi sıkma canını sayılı gün geçer dönersin evine
Genç kızlara gelince de işte evlilikteki kültür uyumu bu yani ırk dil din mezhep vs değil hayata bakış, yaşam kültürü önemli
Neden? Diğeri de baba ve evlat? Ne farkı var? Bu bakış açısına göre öyle oluyor. Anne de çok değerli baba da!Verdiğiniz örnek çok uç..
Anne ile evladı arasındaki ilişki ile kıyaslanamaz .
Evlendirmezsiniz olur biterBazi durumlarda kv kinayeli davranmis dogruya dogru amma baslik uslubun yanlis benimde oglum var olene kadar da ogluma duskun yasayacagim gelinimin midesinin bundan dolayi bulanmasi zerre umrumda degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?