Kv Eşime Düşkünlüğü Midemi Bulandırıyor

Bir an algılayamadım yazdıklarınızı. Çok teşekkür ederim beni çok mutlu ettiniz. Bir kızım var inşallah hayırlı, mutlu, hem kendi huzurlu hem de etrafına huzur veren bir birey olarak yetiştirebilmek en büyük emelim

Es keseleyince bebek olmuyor anne yapınca bebek oluyor ilginç.

Ogullari evlenince farkli psikolojiye giriyorlar o hareketlerin sebebi bundan kaynaklaniyor.
Burada abarti gibi görenler olmuş ama birebir yaşaninca sevimsiz oluyor bazi seyler.yoksa anasinin ogluna don almasi ayip degil ama GEREKSIZ

Inşallah.bende bekarım ama evlendiğin insan annesini sevdin istiyorum.annem benim kıymetlim çok duskunum isterimki eşimde annesini sevsin.haa kaynana kötülük yaparsa ayrı ama oğlunu sevdiği zamanda ilgilendiği zamanda kıskançlık krizlerine girmem.

Reactions: GCA
Zaten hastalik v.s olmadigi surece anneninde eşin yapmasi da gereksiz.ama şu da bi gercekki kari koca tum mahremiyeti paylastigi için eşlerin yapmasi daha uygun oluyor.
Babam ameliyat gecirdi herseyini annemin yapmasini istedi biz evladi olmamiza ragmen sakincasi oldugu için degil o sekilde daha rahat edecegi icin istedi

Bana hiç normal gelmiyor anneminde iki erkek evladı var hiç böyle şeyler yapmaz
Anormal çünkü. Kazık kadar herife karışmak neyin nesi? Doğrumuş olabilir ama bu oğlunun ayrı biri olduğu gerçeğini değiştirmez. Benim de midem bulanıyor böyle bağımlı tiplerden. Sanki üç yaşında çocuk ki o yaşta bile çocuklar ne giyeceklerine karar veriyorlar artık. Sırt keselemek? Beceremiyormuymuş eşek kadar adam? Pöfff...

Evet aynen öyle. Eşle başka anne ile başka şeyler paylaşılıyor çünkü. Ayrıca erkek annelerinden çıkıyor genelde bu tip şeyler. Kadınlar kendi kendilerine birçok şeyi yapıyorlar ama erkek kendini bile keseleyemiyor.

Siz eşinizin sırtını kesiliyor musunuz?
Sanki siz eşinizin sırtını keselemiyorsunuz da kv size eşin vardı değil mi diyerek sırtını keselemeniz gerektiğini göreviniz gibi ima etmiş gibi bir hava sezdim.

Hanımlar gözünüzü seveyim kese olayını olur annesi diye normal bulmayin eşek kadar adam ne kesesi uzmanlar 5 yaştan sonra erkek çocukları babası yıkasın vs demiyor mu?

Ama konu sahibini ve tepkilerini de garip ve itici buldum kaynana ve oğlunu da.kimse gerçek yerini ve rolünü bilmiyor bence.don olayı çok abartılı bir tepkiyle anlatılmış kese olayı evet anormal ama bu kadar olay yapmaya gerek yok ortada fiili bi şey yok sonuçta mide niye bulanıyor

Herkes bi garip ya :)

kazik kadar adamin kendini keseleyememesi ne itici degil mi?

inşallah gönlünüze göre olur her şey. Ne yazık ki büyük büyüklüğünü, küçük küçüklüğünü bilmiyor bazen. Aslında herkes kendini bilse kimse sorun yaşamaz ama bazen sınırları aşmakta sakınca görülmeyince bu sefer sorunlar çıkıyor.

Hayır hanımefendi. ADAMLAR KİMSEYE AİT DEĞİL. NE ANNEYE NE EŞE.Her insan doğar ve büyür ve ailesine bağımlılığı azalır ama maalesef bazı anneler ne yazık ki bunu kabul edemiyor ve üstüne de bu anormal geliyor.

işte bu kadar gelenek saplantılı olunursa, anne de çıkar oğluma kese yapmak bizim geleneğimiz der siz de araba farı görmüş tavşan gibi kalırsınız..

mesele tamamen göbek bağının kesilmemesinden kaynaklanıyor.. hatta şu konuda bile ben çocuklarımı nasıl evlendireceğim diyen var (umarım şakadır, ben yanlış anlamışımdır)
bir kvalide hayranı olarak evlenen çocuğunun iç çamaşırını anasının seçmesi ya da sırtını keselemesi normal değil.. şimdi saplı keseler var, alır onlardan kullanır.. bu olaylar anne için; oğlumun bütün hayatının içinde olmalıyım mesajını, çocuk için ise; annemin iç çamaşırım üzerinde bile seçme hakkı var mesajını içeriyor bence.. özür dileyerek yazayım, daha donunun rengini belirleyemeyen adamın yarın bebeği olduğunda neleri annesine bırakacağını düşünemiyorum.. mide bulandıracak bir durum yok, tamamen gelişimini tamamlamamış bir kocanız ve yaşadığı sürece asla tamamlamasına izin vermeyecek bir kvalideniz var..

benim kv ısrarlaa eşime karını mı çok seviyorsun beni mi demişti, hatta cvp alana kadar da kahkaha atarak diretmişti, bazen cidden gereksiz laf atmalar yaşanıyor, eger ki evlilik henuz oturmamış ve yeniyse ciddi sıkıntılar cıkabiliyor, tepkilerinizi mutlaka gözden geçirin, etkili, uzamayan cevaplar verin, burda zaten erkeğe fazlasıyla görev düşüyor, hepimizin gerildiği sinirlendiği anlar oluyor sanırım, umarım ciddi olaylar yaşanmadan, herkes yaşını ve yerini bilerek davranır, aksi halde bir değil birkaç kişi birden mutsuz olmaya başlıyor....aayyy bu kv konusu cidden farklı bir durummuş, evlenince anladım

Ne kadar guzel özetlemissiniz

Canım ne güzel yazmışsın.

Ben de hamileyken eşimden rica etmiştim bir iki sefer.
Ama bir sebep yokken kaç yaşında adam ben kafamda normalleştiremiyorum, hani ensest şeklinde değil de, daha sırtını keseleyemeyen adamı nabayım diyerekten.

Ikilemde kaldım yorum yapmakta, başlık biraz abartılı olmuş evet. Ancak su yönden bakıyorum, evli bir kadına babasi sutyen rengi seciminde fikrini beyan etse, yada gir banyoya keseleyeyim seni dese nasil tuhaf kaçarsa o denli tuhaf kaçmalı bu durum. Eşit acıdan düşünmek zorundayiz. Anneler ogullarina bu asiri duskun halleri birakmali artik. Avrupa'da hic boyle sagliksiz bagliliklar yok gozlemledigim kadariyla. Bizim Türk anneleri fazla müdahaleci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…