- Konu Sahibi turuncupipet
-
Seviyorlar emin olun. Anne bir yere kadar. Anne ölünce ne olacak? Akıllı adam her şeyi düşünür. Eş HAYAT ARKADAŞI ya! Var mı ötesi? Ben de anneme babama çok düşkünüm ama bu abartı.bir erkek annesinden daha fazla bir kadını genelde sevemez, annelerde genel de oyledir varlari yoklari cocuklari çünkü anne kadar onu seven de çıkamaz.fakatt zamanla yeni bir kadın hayatına girdiğinde eğer ailesi olmayı başardıysa, onu da ayrı bir yere koyar ve sever. ama anne gibisi yine de zorlasa da olmaz ...belki garip gelecek size neden anne dediniz ya onun icin ..gozlemlerim..
Allah'a çok şükür hep beni annesinden ve ailesinden önde tutacak birini istemiştim ve öyle de oldu. Yoksa Kvnin elimden çekeceği vardıOlabilir ,haklısınız, genel çoğunluk böyle düşünüyor.
Ben kendimi konu sahibinin yerine koydum belki tepkim abartılı olacak ama mide bulantısından daha ciddi ve olumsuz şeyler düşünürdüm.
Evlenirken de özellikle anasından daha doğamamış bir adamı istemedim zaten,(kibar olmaya çalıştım cümlemde)
Şahsım adına kendim de aileci olmadığım için.
Doğmuş,çokça büyümüş ve iplerini koparalı uzun zaman olmuş bir adam istiyordum,Rabbime sonsuz şükürler olsun.
Neden? Diğeri de baba ve evlat? Ne farkı var? Bu bakış açısına göre öyle oluyor. Anne de çok değerli baba da!
Aslin da gelinler eşlerinin ağaç kabuğundan çıkmadığını kabul edip eşininde bir ailesi olduğunu anlasa daha kolay.nasil ki es karısının ailesi ile ilişkilerine müdahale edemezse kadında kocasının ailesine müdahale etmemeli.annesi kızına düşkün diye sikin ti çıkaran adam hic gormedi m açıkçası.kaynanalara diyoruzda gelinlerde de var sorunEvlendirmezsiniz olur biterKolayı var.
o zaman koca adam pipisini de annesine göstersin ayıp değilseEs keseleyince bebek olmuyor anne yapınca bebek oluyor ilginç.
Ama çok değişik bir tepki olmuş bu yersiz olmuş lütfen okuduğumuzu anlayıp doğru anlatalım sakin sakinHayır hanımefendi. ADAMLAR KİMSEYE AİT DEĞİL. NE ANNEYE NE EŞE.Her insan doğar ve büyür ve ailesine bağımlılığı azalır ama maalesef bazı anneler ne yazık ki bunu kabul edemiyor ve üstüne de bu anormal geliyor.
Dimi:)o zaman koca adam pipisini de annesine göstersin ayıp değilse
nasılsa eşe gösteriyor.
eşe gösterince ayıp değil ya anneye gösterince de ayıp olmasın
nasılsa bebekken annesi çok gördü
Allah kimseye senin gibi gelin vermesin bende senin yazdıklarından iğrendim Allah kaynana sabır versinArkadaşlar artık o kadar çok bunaldım ki bu kadından nasıl kurtulucam hiçbilmiyorum. Uzakta olmamıza rağmen burnumuzdan getirir. Memlekete gitsek iğrendiriyor.
Pazara gittiğimiz bir vakit eşim kendine iç çamaşırı bakıyordu yanına gittim kaynanam hemen gelip şu rengi al demez mi dondum kaldım ben karısıyım ya ben sen kocamın iç çamaşırının rengini napıcaksın
Eşim ilk memlekete geldiğimizde annesi duşa gir seni keseleyim dedi ben yine şok yüzünebakakaldım aa doğru ya gelin vardı diyor benim yüzüne baktığımı görünce ki bir yıllık evliyiz
Anne dedim oğlunla tatile gidicez anca beraber kanca beraber diyor
Her olayda tepki versemde sorun eşimde eşim iyi hoştur ama olgunlaşmamış kendi düşüncesinden ziyade annesininkiyle hareet ediyor
Sizce nasıl bir yol izlemeliyim siz olsanız naparsınız
Bu arada eşim kv tek erkek çocuğu
Var hanımefendi. Eşini ailesine göndermeyen de bir sürü adam var. Aktif bir üyesiniz. Nickiniz tanıdık. Buradaki açılan konularda da vardı. Hatırlarsınız muhakkak. Kimse ağaç kavuğundan çıkmıyor ama kabul edelim belli bir yaştan sonra da aileye aşırı düşkünlük erkeği ve kadını çocuk gibi gösteriyor bence ve hoş olmuyor. Ben kadının da erkeğin de aile olduklarının bilincinde olması gerektiğini düşünüyorum. Bazı sebeplerden dolayı aile aşırı bağımlılık oluşabilir ama öyle insanlar evlenmesin. Bağımlı olmak gerçekten anormal. Konu sahibinin eşi için yazmıyorum ama adam yada kadın gelmiş 30 yaşına anam da anam babam da babam. E o zaman neden evlendin derler insana.Aslin da gelinler eşlerinin ağaç kabuğundan çıkmadığını kabul edip eşininde bir ailesi olduğunu anlasa daha kolay.nasil ki es karısının ailesi ile ilişkilerine müdahale edemezse kadında kocasının ailesine müdahale etmemeli.annesi kızına düşkün diye sikin ti çıkaran adam hic gormedi m açıkçası.kaynanalara diyoruzda gelinlerde de var sorun
Herkesin anasi babasi var saygi sevgi baglilik eksik olamamali ama evlenen çifte de saygi duyulmali ne bileyim onlarinda bi hayati oldugu kabul edilmeli beraber tatile cikmak istediklerinde biz de gelelim denilmemeli gerisi saygi sevgi olmuyor maalesef bu konularda da k.valideler haksiz maalesefAslin da gelinler eşlerinin ağaç kabuğundan çıkmadığını kabul edip eşininde bir ailesi olduğunu anlasa daha kolay.nasil ki es karısının ailesi ile ilişkilerine müdahale edemezse kadında kocasının ailesine müdahale etmemeli.annesi kızına düşkün diye sikin ti çıkaran adam hic gormedi m açıkçası.kaynanalara diyoruzda gelinlerde de var sorun
Ne alaka.yorum yapan bebek mi annesi keseliyor eşi meselesin diyince öyle dedimo zaman koca adam pipisini de annesine göstersin ayıp değilse
nasılsa eşe gösteriyor.
eşe gösterince ayıp değil ya anneye gösterince de ayıp olmasın
nasılsa bebekken annesi çok gördü
Allahta sizin geline sabır versin:)Allah kimseye senin gibi gelin vermesin bende senin yazdıklarından iğrendim Allah kaynana sabır versin
Ya ben tatile ve kese meselesine bak vermiyorum da çamaşır seçmiş diye modem bulanıyor demesi çok itici.hediye paketi ile sunsun bana sonra görüşmeyi kessin sevmesin muhabbetlerine ayar oluykrumHerkesin anasi babasi var saygi sevgi baglilik eksik olamamali ama evlenen çifte de saygi duyulmali ne bileyim onlarinda bi hayati oldugu kabul edilmeli beraber tatile cikmak istediklerinde biz de gelelim denilmemeli gerisi saygi sevgi olmuyor maalesef bu konularda da k.valideler haksiz maalesef
Ben gelinim zaten sırf kaynanaya hak verdim diye iftira atmayınAllahta sizin geline sabır versin:)
Beni itip oğluna elindekini bıraktırıp şunu al demesinde ben hiç ama hiç iyi niyet göremiyorumYa ben tatile ve kese meselesine bak vermiyorum da çamaşır seçmiş diye modem bulanıyor demesi çok itici.hediye paketi ile sunsun bana sonra görüşmeyi kessin sevmesin muhabbetlerine ayar oluykrum
İşte sorun burada zaten. Anne de baba da çocuğa eşit derecede yakındır bence. Mahremiyette aynı olmalı. Baba nasıl kızına davranıyorsa anne de o şekilde davranmalı oğluna bence. Dayım kuzenlerimin altını aldı zamanında; banyosunu yaptırdı. Şimdi kocaman kız oldular. Dayım kızım seni keseliyeyim demez. Denemeli de zaten. Onun da çok emeği var. Annede aynı. Zamanında doğurmuş bakmış ki bu da kadının kendi seçimi. Çocuk ben illa dünyaya geleceğim demiyor. Sonra ben bu kadar sene baktım ne gariplik var bunda oluyor. Anneler zaten çocuklarına bakacaklarına bile bile dünyaya getiriyor. Daha fazla zahmet çekmeyi zaten baştan kabul etmiş oluyorlar.Elbette değerli ,değer ölçüsü değil ki bu. O insanı anne büyütüyor.. Anneyle evlat arasındaki mahremiyet ile , baba ile kız çocuğu arasındaki mahremiyet aynı değildir. Elbette annede de sınırlar var. Ancak baba kadar değil.
Tamam hem fikiriz.ailesi ile gorusturmeyen adamlar içinde direk çarp kapıyı çok önerisinde bulunuyorum.aile kavramı benim için çok farklı.ama kabul edelim bazı kadınlar anası büyütsün ben alayim dahada görüşmesin annesiyle kardeşiyle düşüncesi var.bem konu sahibinde onu sezdim.Var hanımefendi. Eşini ailesine göndermeyen de bir sürü adam var. Aktif bir üyesiniz. Nickiniz tanıdık. Buradaki açılan konularda da vardı. Hatırlarsınız muhakkak. Kimse ağaç kavuğundan çıkmıyor ama kabul edelim belli bir yaştan sonra da aileye aşırı düşkünlük erkeği ve kadını çocuk gibi gösteriyor bence ve hoş olmuyor. Ben kadının da erkeğin de aile olduklarının bilincinde olması gerektiğini düşünüyorum. Bazı sebeplerden dolayı aile aşırı bağımlılık oluşabilir ama öyle insanlar evlenmesin. Bağımlı olmak gerçekten anormal. Konu sahibinin eşi için yazmıyorum ama adam yada kadın gelmiş 30 yaşına anam da anam babam da babam. E o zaman neden evlendin derler insana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?