- 25 Haziran 2015
- 791
- 570
- 103
- Konu Sahibi turuncupipet
-
Neden ? Sorusuna cevap yazdim .madde madde aile cocuk iliskilerine deginmedim.Seviyorlar emin olun. Anne bir yere kadar. Anne ölünce ne olacak? Akıllı adam her şeyi düşünür. Eş HAYAT ARKADAŞI ya! Var mı ötesi? Ben de anneme babama çok düşkünüm ama bu abartı.
Tamam. Ben de buna istinaden yazdım zaten.Neden ? Sorusuna cevap yazdim .madde madde aile cocuk iliskilerine deginmedim.
Bence samimiyetsizligi midemi bulandiriyor demeye getirmiş..Konu sahibi başliktan dolayi konuyu abarti bulanlar oldu bence ama HAKLISIN .bana kalirsa tatil konusunu esinle konus basbasa gidin don kese mevzularinda da ben yaparim de varligini hatirlat
Hanimefendi genel yazmadim.Tamam. Ben de buna istinaden yazdım zaten.
Alintiladigim kisiyemi yazdiniz?Tamam. Ben de buna istinaden yazdım zaten.
Bende oyle anladim ama sanki baska yerlere çekilmiş gibi geldiBence samimiyetsizligi midemi bulandiriyor demeye getirmiş..
Doğru uslup bu burada mahremini paylaşacağına alıp karşısına konuşsunMiğde değil mide,
Ayrıca üslubunuz çok kötü,
Konu sahibine fikrinizi beyan edebilirsiniz ama kendi fikriniz doğru diye bunu da hakaretlerle bezeyip söylemeniz hiç uygun olmuyor.
BDV o yüzden var ama,karşısına alıp konuşamadığı için,Doğru uslup bu burada mahremini paylaşacağına alıp karşısına konuşsun
Zaten hakaret küfür tabiki de olmaz olamaz ama fikir çatışması tabikide yaşanacak herkes aynı olsa zaten hayat çekilmez ki mide bulantısı ne demek bir insana yapılacak en büyük hakaret heleki eşinin annesineBDV o yüzden var ama,karşısına alıp konuşamadığı için,
Karşıt görüşler tabi ki olur,terbiyemizi bozmamak gerek ama.
Az sonraMune gelince gereken açıklamayı da yapar zaten.
Arkadasla fazla tartismaya girme baska bi konuda da boyle saldirganlik yapti bana din dersi veriyor şu anBDV o yüzden var ama,karşısına alıp konuşamadığı için,
Karşıt görüşler tabi ki olur,terbiyemizi bozmamak gerek ama.
Az sonraMune gelince gereken açıklamayı da yapar zaten.
Yarası olan gocunur bana yazma istemiyorum dedim hala her konuda yazıyorsun ders verseydim devam ederdim ben sana bana yazma diyorumArkadasla fazla tartismaya girme baska bi konuda da boyle saldirganlik yapti bana din dersi veriyor şu an
Ama siz de konu sahibine tam da eleştirdiğiniz şekilde yaklaştınız,Zaten hakaret küfür tabiki de olmaz olamaz ama fikir çatışması tabikide yaşanacak herkes aynı olsa zaten hayat çekilmez ki mide bulantısı ne demek bir insana yapılacak en büyük hakaret heleki eşinin annesine
Ben gocunmuyorum ki sen zaten açik açik beni hedef aliyorsun laflari bana soyluyorsun sonra da gocunma diyorsun kucuk cocuk gibi bi de sen bana ayetlerle falan ornek veremezsinYarası olan gocunur bana yazma istemiyorum dedim hala her konuda yazıyorsun ders verseydim devam ederdim ben sana bana yazma diyorum
Kendinden yaşça büyük bir insana heleki eşini doğurana bunu hakaret belliyip söylüyorsa onun hakaret anlayışına girmiyordur demmek kiAma siz de konu sahibine tam da eleştirdiğiniz şekilde yaklaştınız,
Benim de sizden midem bulandı dediniz,demek ki siz de hakaret ettiniz,
Ne anlamı kaldı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?