Kv Eşime Düşkünlüğü Midemi Bulandırıyor

Seviyorlar emin olun. Anne bir yere kadar. Anne ölünce ne olacak? Akıllı adam her şeyi düşünür. Eş HAYAT ARKADAŞI ya! Var mı ötesi? Ben de anneme babama çok düşkünüm ama bu abartı.
Neden ? Sorusuna cevap yazdim .madde madde aile cocuk iliskilerine deginmedim.

seninde dediğin gibi sorun kaynanan değil eşin. Eşin ne zaman evli olduğunu eş olduğunu hatırlarsa o zaman düzelir. Eşinle oturup konuştun mu bu konuyu artık evli olduğunu olgun davranması gerektiğini

KV'lerin bir çoğu maalesef böyle size birlikte tatile geleceğini söyleyip geliyor mu peki?
en büyük şansınız ondan uzakta oluşunuz, bence fazla da umursamayın..

Miğde değil mide,
Ayrıca üslubunuz çok kötü,
Konu sahibine fikrinizi beyan edebilirsiniz ama kendi fikriniz doğru diye bunu da hakaretlerle bezeyip söylemeniz hiç uygun olmuyor.
Doğru uslup bu burada mahremini paylaşacağına alıp karşısına konuşsun

Hoşlanmıyor olmanızı bir nevi anlarım ama Mide bulandıracak bir durum göremedim sizi art niyetli buldum..Sel gider kum kalır derler, evliliklerde herkes birbirinin hayatından gidebilir ve tamamen yabancı olabilir birgün ama herkesin kendi ailesi kalır elinde iyi kötü..Ana ogul ilişkisine karışmayın sizi ilgilendirmez onların ilişkisi..

BDV o yüzden var ama,karşısına alıp konuşamadığı için,
Karşıt görüşler tabi ki olur,terbiyemizi bozmamak gerek ama.
Az sonra Mune gelince gereken açıklamayı da yapar zaten.
Zaten hakaret küfür tabiki de olmaz olamaz ama fikir çatışması tabikide yaşanacak herkes aynı olsa zaten hayat çekilmez ki mide bulantısı ne demek bir insana yapılacak en büyük hakaret heleki eşinin annesine

BDV o yüzden var ama,karşısına alıp konuşamadığı için,
Karşıt görüşler tabi ki olur,terbiyemizi bozmamak gerek ama.
Az sonra Mune gelince gereken açıklamayı da yapar zaten.
Arkadasla fazla tartismaya girme baska bi konuda da boyle saldirganlik yapti bana din dersi veriyor şu an

Arkadasla fazla tartismaya girme baska bi konuda da boyle saldirganlik yapti bana din dersi veriyor şu an
Yarası olan gocunur bana yazma istemiyorum dedim hala her konuda yazıyorsun ders verseydim devam ederdim ben sana bana yazma diyorum

Ama siz de konu sahibine tam da eleştirdiğiniz şekilde yaklaştınız,
Benim de sizden midem bulandı dediniz,demek ki siz de hakaret ettiniz,
Ne anlamı kaldı ki?

Yarası olan gocunur bana yazma istemiyorum dedim hala her konuda yazıyorsun ders verseydim devam ederdim ben sana bana yazma diyorum
Ben gocunmuyorum ki sen zaten açik açik beni hedef aliyorsun laflari bana soyluyorsun sonra da gocunma diyorsun kucuk cocuk gibi bi de sen bana ayetlerle falan ornek veremezsin

evli bir erkegin sirtini esi dururken neden annesi keseler? kabuledilir birdey degil.tavir yapmakda haklisin.esinide uyar bu konuda.anne gerek yok falan desin.bu ne ya cocuk gibi

Ama siz de konu sahibine tam da eleştirdiğiniz şekilde yaklaştınız,
Benim de sizden midem bulandı dediniz,demek ki siz de hakaret ettiniz,
Ne anlamı kaldı ki?
Kendinden yaşça büyük bir insana heleki eşini doğurana bunu hakaret belliyip söylüyorsa onun hakaret anlayışına girmiyordur demmek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…