Kv Eşime Düşkünlüğü Midemi Bulandırıyor

BDV o yüzden var ama,karşısına alıp konuşamadığı için,
Karşıt görüşler tabi ki olur,terbiyemizi bozmamak gerek ama.
Az sonra @Mune gelince gereken açıklamayı da yapar zaten.
Armut un sapi uzum un copu demissiniz...soruna alternatif getirmiyorsunuz bence? Karsinizdakini sizde kucumsuyorsunuz..migde orneginde...

Evet. Anne baba vefat edip; kardeş evlendiğinde sadece eşi kalıyor insanın yanında. Eş ile durumlar da Kvleri ilgililendirmiyor ama her şeye burunlarını sokuyorlar maalesef. Karışmasınlar bence de KARI KOCA ARASINDAKİLER KİMSELERİ İLGİLENDİRMEZ. Kocaların garipppppp, çilekeşşşşşşşşşş analarını bile.

Armut un sapi uzum un copu demissiniz...soruna alternatif getirmiyorsunuz bence? Karsinizdakini sizde kucumsuyorsunuz..migde orneginde...
Armut ,sap,üzüm,çöp?Tam örnek verir misiniz bu sözünüze,farklı bir atasözü demek istediniz sanırım ama bulamadınız.O atasözü kimseyi beğenmeyip kusur bulanlar için kullanılır,konumuzla alakası bile yok,
Düzeltme yapmak ne zamandır küçümsemek oldu?
Doğruyu bilmek rahatsız etmemeli kimseyi.

İnşallah sende ileride çilekeş kayınvalide olmada:))))

Oğlan annesiymişsiniz ama. Bu arada madem sel gider kum kalır; keşke eşiniz kardeşine altın takmanızı istediğinde de aynı mantıkla düşünseymişsiniz.

Bu konuda karı koca arasındakini değil anne ogul arasında ki ilişkiyi yorumladım. Bana göre anne oğul arasındaki ilişki kimseyi ilgilendirmez.. Diğeri de hayatın gerçegi heleki bu devirde aileden daha önemli kimse yoktur, heleki bir anneye midemi bulandırıyor kimse diyemez, sıkıysa konu sahibi düşüncelerini kocasıyla paylaşsın annem midemi bulandırıyor desin bakalım sonu ne oluyor. Yeni gelin kıskançlıgı sadece zamanla alışır.. Sizinde kv yaranız var galiba

Oğlan annesiymişsiniz ama. Bu arada madem sel gider kum kalır; keşke eşiniz kardeşine altın takmanızı istediğinde de aynı mantıkla düşünseymişsiniz.
Hem oglum hem kızım var altın hesabı maddiyatımla ilgiliydi..insanları yorumlarda belden aşagı vurmak için açık aramayın zira sizin eski konularınıza dönüp bakmıyorum bile çünkü benim için önemli olan şuanki bu konuda yorumlardır. Herkes kendi kalitesini gösterir, hayırlı gunler dilerim size

Banyoya çıplak girilmez mi? Yani 30 yaşında adamın sırtını banyoda annesinin keselemesi afedersiniz de bana garip geldi! Benim de oğlum var ama ergenliğinden sonra girip kesesini falan yapmam,çok yanlış.

Terbiyeden bahsederken bunu yapmaniz bana biraz abes geldi...bana gore boyle armut ve uzum orneklemesi..

BDV o yüzden var ama,karşısına alıp konuşamadığı için,
Karşıt görüşler tabi ki olur,terbiyemizi bozmamak gerek ama.
Az sonra @Mune gelince gereken açıklamayı da yapar zaten.

Arkadasla fazla tartismaya girme baska bi konuda da boyle saldirganlik yapti bana din dersi veriyor şu an
Kızlar kibleyin; gözardı edin. Olsun bitsin. Uğraşmayın hiç. Boşverin.

Bazi kadinlar burada kendilerini evliliklerinde el olarak tanimliyor çok şaşirdim duzgun bi evlilik hayat arkadaşligidir ömurluktur bi yastiga baş koyulur ama siz eş olarak kendinizi IKINCI plana koyuyorsaniz diyecek bisey yok.anne babamla 35 yillik evli babamin her gununde hep annem vardi ne kardesleri ne baskasi annem vardi hayat arkadasligi boyle bisey

Tamam don alsin sırtını keselesin hatta ayağinda sallasin gece de aralarinda uyusun normali bu zaten.amaaaan evlilik ne ki erkegin elinin kiri elin kizi nasilsa bugun bununla evlenir yarinn baskasiyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…