- 25 Haziran 2015
- 791
- 570
- 103
- Konu Sahibi turuncupipet
-
Armut un sapi uzum un copu demissiniz...soruna alternatif getirmiyorsunuz bence? Karsinizdakini sizde kucumsuyorsunuz..migde orneginde...BDV o yüzden var ama,karşısına alıp konuşamadığı için,
Karşıt görüşler tabi ki olur,terbiyemizi bozmamak gerek ama.
Az sonra @Mune gelince gereken açıklamayı da yapar zaten.
Celisiyornuz..Armut un sapi uzum un copu demissiniz...soruna alternatif getirmiyorsunuz bence? Karsinizdakini sizde kucumsuyorsunuz..migde orneginde...
Evet. Anne baba vefat edip; kardeş evlendiğinde sadece eşi kalıyor insanın yanında. Eş ile durumlar da Kvleri ilgililendirmiyor ama her şeye burunlarını sokuyorlar maalesef. Karışmasınlar bence de KARI KOCA ARASINDAKİLER KİMSELERİ İLGİLENDİRMEZ. Kocaların garipppppp, çilekeşşşşşşşşşş analarını bile.Hoşlanmıyor olmanızı bir nevi anlarım ama Mide bulandıracak bir durum göremedim sizi art niyetli buldum..Sel gider kum kalır derler, evliliklerde herkes birbirinin hayatından gidebilir ve tamamen yabancı olabilir birgün ama herkesin kendi ailesi kalır elinde iyi kötü..Ana ogul ilişkisine karışmayın sizi ilgilendirmez onların ilişkisi..
Armut ,sap,üzüm,çöp?Tam örnek verir misiniz bu sözünüze,farklı bir atasözü demek istediniz sanırım ama bulamadınız.O atasözü kimseyi beğenmeyip kusur bulanlar için kullanılır,konumuzla alakası bile yok,Armut un sapi uzum un copu demissiniz...soruna alternatif getirmiyorsunuz bence? Karsinizdakini sizde kucumsuyorsunuz..migde orneginde...
İnşallah sende ileride çilekeş kayınvalide olmada:))))Evet. Anne baba vefat edip; kardeş evlendiğinde sadece eşi kalıyor insanın yanında. Eş ile durumlar da Kvleri ilgililendirmiyor ama her şeye burunlarını sokuyorlar maalesef. Karışmasınlar bence de KARI KOCA ARASINDAKİLER KİMSELERİ İLGİLENDİRMEZ. Kocaların garipppppp, çilekeşşşşşşşşşş analarını bile.
Oğlan annesiymişsiniz ama. Bu arada madem sel gider kum kalır; keşke eşiniz kardeşine altın takmanızı istediğinde de aynı mantıkla düşünseymişsiniz.Hoşlanmıyor olmanızı bir nevi anlarım ama Mide bulandıracak bir durum göremedim sizi art niyetli buldum..Sel gider kum kalır derler, evliliklerde herkes birbirinin hayatından gidebilir ve tamamen yabancı olabilir birgün ama herkesin kendi ailesi kalır elinde iyi kötü..Ana ogul ilişkisine karışmayın sizi ilgilendirmez onların ilişkisi..
Bu konuda karı koca arasındakini değil anne ogul arasında ki ilişkiyi yorumladım. Bana göre anne oğul arasındaki ilişki kimseyi ilgilendirmez.. Diğeri de hayatın gerçegi heleki bu devirde aileden daha önemli kimse yoktur, heleki bir anneye midemi bulandırıyor kimse diyemez, sıkıysa konu sahibi düşüncelerini kocasıyla paylaşsın annem midemi bulandırıyor desin bakalım sonu ne oluyor. Yeni gelin kıskançlıgı sadece zamanla alışır.. Sizinde kv yaranız var galibaEvet. Anne baba vefat edip; kardeş evlendiğinde sadece eşi kalıyor insanın yanında. Eş ile durumlar da Kvleri ilgililendirmiyor ama her şeye burunlarını sokuyorlar maalesef. Karışmasınlar bence de KARI KOCA ARASINDAKİLER KİMSELERİ İLGİLENDİRMEZ. Kocaların garipppppp, çilekeşşşşşşşşşş analarını bile.
Hem oglum hem kızım var altın hesabı maddiyatımla ilgiliydi..insanları yorumlarda belden aşagı vurmak için açık aramayın zira sizin eski konularınıza dönüp bakmıyorum bile çünkü benim için önemli olan şuanki bu konuda yorumlardır. Herkes kendi kalitesini gösterir, hayırlı gunler dilerim sizeOğlan annesiymişsiniz ama. Bu arada madem sel gider kum kalır; keşke eşiniz kardeşine altın takmanızı istediğinde de aynı mantıkla düşünseymişsiniz.
Banyoya çıplak girilmez mi? Yani 30 yaşında adamın sırtını banyoda annesinin keselemesi afedersiniz de bana garip geldi! Benim de oğlum var ama ergenliğinden sonra girip kesesini falan yapmam,çok yanlış.Valla uzun yıllar abimlerin donunu annem alırdı...sırtını da abim anneme keseletirdi yani,çırıl çıplak girmiyor ya banyoya...neden abes geldi size...hatta annem bana da sorardı,sırtını keseleyeyim mi diye...kıskanan taraf sensin gibi ama neyse
Armut ,sap,üzüm,çöp?Tam örnek verir misiniz bu sözünüze,farklı bir atasözü demek istediniz sanırım ama bulamadınız.O atasözü kimseyi beğenmeyip kusur bulanlar için kullanılır,konumuzla alakası bile yok,
Düzeltme yapmak ne zamandır küçümsemek oldu?
Doğruyu bilmek rahatsız etmemeli kimseyi.
Terbiyeden bahsederken bunu yapmaniz bana biraz abes geldi...bana gore boyle armut ve uzum orneklemesi..Armut ,sap,üzüm,çöp?Tam örnek verir misiniz bu sözünüze,farklı bir atasözü demek istediniz sanırım ama bulamadınız.O atasözü kimseyi beğenmeyip kusur bulanlar için kullanılır,konumuzla alakası bile yok,
Düzeltme yapmak ne zamandır küçümsemek oldu?
Doğruyu bilmek rahatsız etmemeli kimseyi.
BDV o yüzden var ama,karşısına alıp konuşamadığı için,
Karşıt görüşler tabi ki olur,terbiyemizi bozmamak gerek ama.
Az sonra @Mune gelince gereken açıklamayı da yapar zaten.
Kızlar kibleyin; gözardı edin. Olsun bitsin. Uğraşmayın hiç. Boşverin.Arkadasla fazla tartismaya girme baska bi konuda da boyle saldirganlik yapti bana din dersi veriyor şu an
Armudun sapi uzumun çöpünün konu ile alakasi yok yanliş ornekleme yaptiniz üstelemeyinTerbiyeden bahsederken bunu yapmaniz bana biraz abes geldi...bana gore boyle armut ve uzum orneklemesi..
Ben de anlayamadım çoğu kişi normal karşılamış yorumlarda ve beğeniler de çok fazla..Bana çok abes geldi ..hayır o neyse bir derecede sırt keselemeye normal diyorlar..
eşşek kadar adam anası utanmıyorsa kendisi utanması lazım..
kendilerini ikinci planda gormek hoşlarina gidiyorBen de anlayamadım çoğu kişi normal karşılamış yorumlarda ve beğeniler de çok fazla..Bana çok abes geldi ..
Nasil demem lazim peki kusur arayan insanlara...Armudun sapi uzumun çöpünün konu ile alakasi yok yanliş ornekleme yaptiniz üstelemeyin
Bu oyle armudun sapi uzumun çopu diye küçümsenecek bi konu degilNasil demem lazim peki kusur arayan insanlara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?