- 18 Ağustos 2014
- 2.087
- 1.884
- 108
- Konu Sahibi turuncupipet
-
Hayret ilk defa benim üzerimden yorum yapmamış kurtuldummmmTamam don alsin sırtını keselesin hatta ayağinda sallasin gece de aralarinda uyusun normali bu zaten.amaaaan evlilik ne ki erkegin elinin kiri elin kizi nasilsa bugun bununla evlenir yarinn baskasiyla.
Migde yazmis neden mide yazmiyorsunz diye karsisin daki insanin acigini bulup rencide etmek..bunun adi ben o kisinin dogru yazdigini savunmuyorum. Sadece ayni hatayi kendisin de yaptigini yaziyorum..Bu oyle armudun sapi uzumun çopu diye küçümsenecek bi konu degil
Ama dogrusu midedirMigde yazmis neden mide yazmiyorsunz diye karsisin daki insanin acigini bulup rencide etmek..bunun adi ben o kisinin dogru yazdigini savunmuyorum. Sadece ayni hatayi kendisin de yaptigini yaziyorum..
Ders vereceği tuttu bak kimin kime ders verdiği belli nasılda kendini belli ettinAma dogrusu midedir
Iyide bunu yaparak yazmama sebebiyet veriyorsun cidden tuhafsin kim kimse yazmis oldu simdiHayret ilk defa benim üzerimden yorum yapmamış kurtuldummmm
Sen neden surekli alintilama yapiyorsun cevap yazinca suç oluyor sonra ders vermek senin işin din dersi hem deDers vereceği tuttu bak kimin kime ders verdiği belli nasılda kendini belli ettin
Ne güzel işte şimdide sana hayat dersi veriyorumSen neden surekli alintilama yapiyorsun cevap yazinca suç oluyor sonra ders vermek senin işin din dersi hem de
Sen o kapasitede degilsin kiNe güzel işte şimdide sana hayat dersi veriyorum
Helal olsun size zaten olması gereken bu ben eminimki anlayış ve iyi niyetinizin mükafatını mutlaka alacaksınız.. Sevgiler..Eşimin annesi bırak donun rengine karışmayı.. bir don almaz düşünmez. Gelip de sırtını ovaladigini görmedim yan-yana olduğumuz da..Dusunmez..Biz uzaktan geliriz ben derim git oğlun orda anne bak uyuyor git sen uyandir bugün de git uzan şakalaş kaldır. Anne oğulu başbaşa bırakırım asla gözüm yok olamaz. Ana oguldur derim demisimdir.
Ama eşimin annesi benim bunca iyi niyetimi hak ediyor mu muamma! Ben ne kadar onları yakın görmekten mutlu olduysam da o hep beni oğlundan ayrı tutmaya çalıştı araya nifak soktu yeri geldi. Allah bilsin.
Boşver ne mutlu sana bak eşine acıyan sırtını ovalamayi düşünen merhametli bir annesi var..keske diyorum sen anla...
Doğru senin anlamaya niyetin olmadığı için hakarete dökSen o kapasitede degilsin ki
Seninle baska turlu iletisim kurulmuyorDoğru senin anlamaya niyetin olmadığı için hakarete dökhadi byy
Senin iletişim kuvvetin zayıf senin tartışmanın anlamı Yok hadi byyySeninle baska turlu iletisim kurulmuyor
Ben de anlayamadım çoğu kişi normal karşılamış yorumlarda ve beğeniler de çok fazla..Bana çok abes geldi ..
Seninki çok kuvvetli herkese sataşSenin iletişim kuvvetin zayıf senin tartışmanın anlamı Yok hadi byyy
Terbiyeden bahsederken bunu yapmaniz bana biraz abes geldi...bana gore boyle armut ve uzum orneklemesi..
Terbiyesizlik içeren tek bir kelimemi rica ediyorum bu konuda.Terbiyeden bahsederken bunu yapmaniz bana biraz abes geldi...bana gore boyle armut ve uzum orneklemesi..
Çünkü buranın yaş ortalaması arttı. Normal görenler hamile olanlar ya da oğlu olanlar. Onlar da artık kv adayı gördükleri için kendini koskoca evli erkeği keselemeyi normal görüyolar demek ki. Yok anam yok bu millet ilerlemezkazık kadar adamın sırtını keselemeyi teklif etmek abes zaten..
banyo kişiye özel alandır.. ha fantazi için karı koca girer o ayrı..
kazık kadar adamın sırtını keselemeyi teklif etmek abes zaten..
banyo kişiye özel alandır.. ha fantazi için karı koca girer o ayrı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?