- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi turuncupipet
-
Çünkü buranın yaş ortalaması arttı. Normal görenler hamile olanlar ya da oğlu olanlar. Onlar da artık kv adayı gördükleri için kendini koskoca evli erkeği keselemeyi normal görüyolar demek ki. Yok anam yok bu millet ilerlemez
Çünkü buranın yaş ortalaması arttı. Normal görenler hamile olanlar ya da oğlu olanlar. Onlar da artık kv adayı gördükleri için kendini koskoca evli erkeği keselemeyi normal görüyolar demek ki. Yok anam yok bu millet ilerlemez
O tarz cümle kuranların oğulları olduğunu söyledim. Oğulları olan herkesin öyle konuştuğunu söylemedim. Tabii ki her anne bir değilbenim oğlum var fakat normal görmüyorum.
genelleme yaparken biraz daha özverili cümle kurabilirsiniz.
Yoo. Sözlüyüm. Kv ile de gayet mesafeliyim. O da beni öyle kabul etti. İlk andan söyledim bunu ona. Kimsenin de derdi tasası yok. Aileden önemli kimse yok evet ama üzgünüm evlenince o aile biz oluyoruz. Kimse annesini babasını atmıyor ama herkes durduğu yeri bilecek. Hep yazıyorum. Oğlunuzdan yarılamayacak gibiyseniz evlendirmezsiniz olur biter. Kaldı ki diğer konunuzu da okudum. Gördüğüm kadarıyla bu kadar bağımlı olmanız oğlunuza iyi gelmemiş. Benim kv yaram yok ama sizin eşinizin ailesi ile ilgili yaranız olmuş ki konu açmışsınız. Ha bu arada kv kıskançlığıdır. Zamanla alışacak Kvsi oğlunun yanındaki hayat arkadaşına.Bu konuda karı koca arasındakini değil anne ogul arasında ki ilişkiyi yorumladım. Bana göre anne oğul arasındaki ilişki kimseyi ilgilendirmez.. Diğeri de hayatın gerçegi heleki bu devirde aileden daha önemli kimse yoktur, heleki bir anneye midemi bulandırıyor kimse diyemez, sıkıysa konu sahibi düşüncelerini kocasıyla paylaşsın annem midemi bulandırıyor desin bakalım sonu ne oluyor. Yeni gelin kıskançlıgı sadece zamanla alışır.. Sizinde kv yaranız var galiba
Yani nasıl normal bu dediler bende anlamadım açıkçası. Siz örnek bi annesiniz çok bellivalla şu konuya yorum yapanların en yaşlısı benimdir sanırım..
2 de oğlum var..
her şeyin bir oluru olmazı var..
normal gören kadınlarda kendi sırtlarını babalarına keselettirsenler madem..
Abimin sırtında minik minik sivilceler olurdu ve onları keseletip kremletmeden rahat edemezdi...eğer o ailedede böyle bir durum söz konusu olduysa,veya başka bir gereklilik veya titizlik,bu normal görülebilir.herkesi aynı kalıba koyup değerlendirmek yanlış...anne bu sonuçta,gelinin bunu kıskanması çok saçmaBanyoya çıplak girilmez mi? Yani 30 yaşında adamın sırtını banyoda annesinin keselemesi afedersiniz de bana garip geldi! Benim de oğlum var ama ergenliğinden sonra girip kesesini falan yapmam,çok yanlış.
Iste benim anlatmak istedigim bu...aslinda senin yapmak istedigin bu...sen satas yaziyorz ..aynisini bizler yapiyoruz...o vermis oldugum ornekleme de aslin da bunu soyledim...yapilmasini istemedigimiz hareketleri yapmamiz lazim...Seninki çok kuvvetli herkese sataş
Acik bulmak ta bana gore boyledir. Ben sizi kesin ve kati yargilamiyorum sadece elestiriyorum bilakis sizin sayginizi bilyorm en azindan sizi alintilayip yazdigim da evet olabilir deyip fikrinizi yazdiniz...fakat sadece buradaki soyleminiz hosuma gitmedi...haksiz da olabilirim...Terbiyesizlik içeren tek bir kelimemi rica ediyorum bu konuda.
Buyrun.
İşte öyle de ikisi farklıymış öyle diyorlar. Biri anaymış biri baba. Bir olurmuymuşmuş?Anne oğul arasında tabi ki çok büyük bir bağ var ama sırtını keselemek nedir şok oldum Bunu normal görenleri de aklım almıyor. Küçükken Babamız da arada bezimizi değiştirmiştir ama koskoca kadın olunca Babamız bir kese atmak istese mantıklı mi?
Her zaman anneler çok özel sayfa duyulmali derim de haddini de bilsin bu anneler artık.
İşte öyle de ikisi farklıymış öyle diyorlar. Biri anaymış biri baba.
Kocam anasına sırtını keseletse cehennemin dibine yolun var der bosarim. Anasi sevgisini farklı göstersin koskoca adamla dusta kese yapmak hiç bir anneye yakışmaz.
Baba adam mı yiyormuş :))) anne olunca kutsal baba olunca öcü mü, çocuğu yapmak için erkek ve kadın gerekiyor, 9 ay karnımızda taşıyoruz diye babaların çocuklar üzerinde söz hakkı yok diyemez, baba olmayı itibarsızlaştıramayız, ben kızımın sırtını bile keselemeye çekinirim, hadi çekinmedim diyelim kızım kıyametleri koparır ne yapıyorsun anne diye, evlenmiş barklanmış kazık kadar oğlumun sırtını keseleyeceğim vıyyyyİşte öyle de ikisi farklıymış öyle diyorlar. Biri anaymış biri baba. Bir olurmuymuşmuş?
HoşgeldinHayr'olsun tartoşm
Baba adam mı yiyormuş :))) anne olunca kutsal baba olunca öcü mü, çocuğu yapmak için erkek ve kadın gerekiyor, 9 ay karnımızda taşıyoruz diye babaların çocuklar üzerinde söz hakkı yok diyemez, baba olmayı itibarsızlaştıramayız, ben kızımın sırtını bile keselemeye çekinirim, hadi çekinmedim diyelim kızım kıyametleri koparır ne yapıyorsun anne diye, evlenmiş barklanmış kazık kadar oğlumun sırtını keseleyeceğim vıyyyy
Düşkünlüğü anlarım herkes evladına düşkündür de banyoya sokup sırt keselemek fazla gelir bünyeme, karşımızdaki çocuğumuzda olsa erişkin bir birey, çocuk muamelesi yapmanın anlamı yok, banyo sonrası bebe yağıyla masaj yapıp pişik olmasın diye pudralasın birde.
Konuya daldım neden daldım? Tartışmayın demek için ama içeriğe takıldım :))
Babaya başka gözle bakıldığı, ne de olsa erkek düşüncesiyle yaklaşılıyorsa yanlış, o baba, anne kadar hakları var.Hoşgeldinİyi ki geldin. Konu ilginç yerlere gitmeye başladı çünkü. Sorduğun sorunun cevabını bilmiyorum ama herhalde babalar adam yiyiyor dediğin gibi
Aynen öyle. Kaldı ki bazı annelerin de yetiştirdiği çocukları görüyoruz. Her anne de bir değil yani.Babaya başka gözle bakıldığı, ne de olsa erkek düşüncesiyle yaklaşılıyorsa yanlış, o baba, anne kadar hakları var.
Aynen öyle. Kaldı ki bazı annelerin de yetiştirdiği çocukları görüyoruz. Her anne de bir değil yani.
Vallahi çok güzel yazıyorsunuz Mune.İnşallah birileri okur da feyz alır.Valla iş babaya gelince cinsiyetçi yaklaşım bana garip geliyor, ne Babalar var eşi evi terk edip gidiyor adam 2-3 çocukla ortada kalıyor, çocuklarının altını değiştiriyor, hastalanınca başında bekliyor, yemiyor yediriyor, babaların hakkı yenmesin, anne babalığı hakkıyla yapan da var, aman olmaz olsun öyle anne, baba dedirten de var.
Konudan sapmayayım, düşkün olmayı anlarım, herkes evladına düşkün ama düşkünlüğünde bir haddi hududu var, fazla düşkün olmak çocuğun özgüvensiz olmasına neden oluyor, anne veya baba direktifleriyle hareket eder hale geliyor, çok gördüm bunun örneklerini. Evlatlarımızın bizden bağımsız birey olduğunu hatırlamamız lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?