- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi turuncupipet
-
Henüz kaynana olmadım önümde 20 yıl var
Ben zaten o kelimeyi kullanana yazdım zaten bende gelmez kadıncağız diyorum öyle peşinize kuyruk olacak bir kadının oğluyla mı evliymiş ki gelsin zaten normalde hangi büyük düşerde gelir ha öylesi bir kadının oğluyla evlilik zaten yanlış anasına bak oğlunu alBen yuz vermemek gibi bi kelime kullanmadim zaten. Ayrica balayi olsun olmasin farketmez sonucta yeni evliler
Felsefe mezunuyum normaldirDehşet bir potansiyel var sizde
Ben zaten o kelimeyi kullanana yazdım zaten bende gelmez kadıncağız diyorum öyle peşinize kuyruk olacak bir kadının oğluyla mı evliymiş ki gelsin zaten normalde hangi büyük düşerde gelir ha öylesi bir kadının oğluyla evlilik zaten yanlış anasına bak oğlunu al
Bende diyorum ki zaten öyle midesi bulandığı her yerde kuyruk olan bir kadının oğluyla evlenmek baştan yanlış anasına bak oğlunu al kabullenmiyorsa yüzüne söyleyip aşacak arkadan atıp tutma YokSiz konuyu iyice okudugunuza emin misiniz? Konu sahibi tatile gidicez diyo kv anca beraber kanca beraber diyo yani dunden hazir gitmeye teklif gelmeden kabul etmis
En basta tabi ki kvyi savunucaz tabi ki tatile gelsin diyodunuzBende diyorum ki zaten öyle midesi bulandığı her yerde kuyruk olan bir kadının oğluyla evlenmek baştan yanlış
Ben ilk zamanları kastetmedim farkındaysan teklif ediyorsanız o da geliyorsa ne olmuş ha bu istek meselesi ilk zamanlarda gelmesini isteyebilirsiniz ben kaynanama çok söyledim her tatilde anacım gel gel diye o gelmedi ayrı ha gelsede yüz tavır ne baştacıEn basta tabi ki kvyi savunucaz tabi ki tatile gelsin diyodunuz
Sizin kaynananiz anlayisliymis neyse ki. Her kv ayni degilBen ilk zamanları kastetmedim farkındaysan teklif ediyorsanız o da geliyorsa ne olmuş ha bu istek meselesi ilk zamanlarda gelmesini isteyebilirsiniz ben kaynanama çok söyledim her tatilde anacım gel gel diye o gelmedi ayrı ha gelsede yüz tavır ne baştacı
Her gelinde aynı değil ama evlilik gerçekten sanat evliliği yürütmek yönlendirmek büyük sanat hele kalabalık ailelerde evlilikler gerçekten zor babam evlenirken evlilik bir taktik işidir kızım herşeyi görürsen olmaz yürümez yürütemezsin demişti gerçektendede öyle bu bir sanat işi Güleryüzlü olmak lazım bazen gülüp geçmek lazım mesela kayınvalidem don alsa hoşuma giderdi benim sarıl öperdim canınsaolsunda hoş kelime gerçekten hayat kısa gülelim be güzel sözler önemli evlilikte bizde kaynanamla tartışmalarımız oldu ama her seferinde anne seni seviyorum dediğimde çocuk gibi neşelenirdiSizin kaynananiz anlayisliymis neyse ki. Her kv ayni degil
Ne güzel bir yorum....maşallah sana....şöyle bir örnek vereceğim bizim mahalleye bir gelin geldi kaynanasının içine evini aile düzenin kıskananlar oldu gelini doldurup doldurup en sonunda boşandırdılar halbuki düzeni yerindeydi geçen beni gördü abla keşke seni dinleyeydim ama dinlemedi milletin lafı sözüyle boşandım kaynanamı düşman belledim sonrada kimsesi olmayan birine vardım çekmediğim çile kalmadı dedi ha onun boşanmasını sağlayanlar sinsice oğlanada kendi akrabasından kız buldular ...yapmayın be başlamadan bitirmeyin kimsenin sözüne uymayın az alttan alın bitti gitti o kadarSu konudaki yorumları okudukca gidip kayinvalidecigimi opesim geliyor
Arkadaşlar artık o kadar çok bunaldım ki bu kadından nasıl kurtulucam hiçbilmiyorum. Uzakta olmamıza rağmen burnumuzdan getirir. Memlekete gitsek iğrendiriyor.
Pazara gittiğimiz bir vakit eşim kendine iç çamaşırı bakıyordu yanına gittim kaynanam hemen gelip şu rengi al demez mi dondum kaldım ben karısıyım ya ben sen kocamın iç çamaşırının rengini napıcaksın
Eşim ilk memlekete geldiğimizde annesi duşa gir seni keseleyim dedi ben yine şok yüzünebakakaldım aa doğru ya gelin vardı diyor benim yüzüne baktığımı görünce ki bir yıllık evliyiz
Anne dedim oğlunla tatile gidicez anca beraber kanca beraber diyor
Her olayda tepki versemde sorun eşimde eşim iyi hoştur ama olgunlaşmamış kendi düşüncesinden ziyade annesininkiyle hareet ediyor
Sizce nasıl bir yol izlemeliyim siz olsanız naparsınız
Bu arada eşim kv tek erkek çocuğu
Çocuğunuz var mi, çocuk konusunda nasılsınız kaynanan ile ?Her gelinde aynı değil ama evlilik gerçekten sanat evliliği yürütmek yönlendirmek büyük sanat hele kalabalık ailelerde evlilikler gerçekten zor babam evlenirken evlilik bir taktik işidir kızım herşeyi görürsen olmaz yürümez yürütemezsin demişti gerçektendede öyle bu bir sanat işi Güleryüzlü olmak lazım bazen gülüp geçmek lazım mesela kayınvalidem don alsa hoşuma giderdi benim sarıl öperdim canınsaolsunda hoş kelime gerçekten hayat kısa gülelim be güzel sözler önemli evlilikte bizde kaynanamla tartışmalarımız oldu ama her seferinde anne seni seviyorum dediğimde çocuk gibi neşelenirdi
Var bir oğlum 2,5 yaşında ilk zamanlar aramızda kaynana ile olumsuzluk tabiki oldu özellikle şekerli su diye tutturunca aile hekimine gidelim ver derse verelim anne dedim bu gururlu kazanmış ana halleriyle gitti doktora doktor ufacık bebek üç ay tabiki şekerli su verilmez dedi kadınuzun uzadıya anlatınca hem şaşırdı hemde tamam hekim hanım dedi evde bir daha şekerli su lafı geçmedi ama yenilen pehlivan güreşe doymaz tabi bu seferde ek gıdada başladı şuydu buydu baktım kadın meyve suyu sıkıyor mama yapıyor hakketten yapıyor yani içime sinmeyince yedirdim diyip kendim yedim o gidince kendim yaptım yedirdim ama hep gülümsedim karartmadım içimi aman kaynana çıkış yap kov diyenlere uymadım kendi istediğimi de yaptım bir anlamda sonra eltime elbise şunu bunu alınca neden demedim yakışır dedim paramı biriktirdim kendimede aldım bana niye almadın demedim tolere lazım aslında şimdi alıştı karekterimi anladı torunuda beni de seviyorÇocuğunuz var mi, çocuk konusunda nasılsınız kaynanan ile ?
Sirr keseleme meselesini anasida yapiyor hatta onla kalmayio benimkinide ovarsin fln ama ben eşşek kadar herifin sirtini nasil ovacaksin utanma yok mu hic diyorm. Ahd ediyorum oğlumu karisyla o kadar rahat brakicam ki onlar yalvaracak bana anne gel nolur diye ne ya bu kv musvettilerinden cektgmz (ama benmki oyle boyle degil cokkk fena kari)Arkadaşlar artık o kadar çok bunaldım ki bu kadından nasıl kurtulucam hiçbilmiyorum. Uzakta olmamıza rağmen burnumuzdan getirir. Memlekete gitsek iğrendiriyor.
Pazara gittiğimiz bir vakit eşim kendine iç çamaşırı bakıyordu yanına gittim kaynanam hemen gelip şu rengi al demez mi dondum kaldım ben karısıyım ya ben sen kocamın iç çamaşırının rengini napıcaksın
Eşim ilk memlekete geldiğimizde annesi duşa gir seni keseleyim dedi ben yine şok yüzünebakakaldım aa doğru ya gelin vardı diyor benim yüzüne baktığımı görünce ki bir yıllık evliyiz
Anne dedim oğlunla tatile gidicez anca beraber kanca beraber diyor
Her olayda tepki versemde sorun eşimde eşim iyi hoştur ama olgunlaşmamış kendi düşüncesinden ziyade annesininkiyle hareet ediyor
Sizce nasıl bir yol izlemeliyim siz olsanız naparsınız
Bu arada eşim kv tek erkek çocuğu
İyi ki değilmişsin güzel cümle değil.. yanlız hem oğlu soğur senden hemde kv...çünkü gerçekten üzücü bir cümle sırt keselemeye eşit bir cümle kınadığınız bir davranışı sözlü olarak ek yanlış bir cümleyle tamamladığınızda ondan kalırınız yok kaynananın yaptığı davranışın aynısını sözelde uygulamak ta yapmanın aynısıben olsam 'anne ben aradan çekileyim geceleri de oğlunla koyun koyuna yatın' derdim.
taşımış, doğurmuş, büyütmüş eyvallah.
ama tekrar alıp karnına geri sokacakmış gibi yapılmaz yani evli barklı adama da.
tövbe estağfirullah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?