- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi turuncupipet
-
Benim eşimde tek erkek çocuk bazen düşünüyorum büyük bir hata mı yaptım diye hazmedemiyorum kadını ama kayınvaliden bence abartılacak şeyler yapmamışArkadaşlar artık o kadar çok bunaldım ki bu kadından nasıl kurtulucam hiçbilmiyorum. Uzakta olmamıza rağmen burnumuzdan getirir. Memlekete gitsek iğrendiriyor.
Pazara gittiğimiz bir vakit eşim kendine iç çamaşırı bakıyordu yanına gittim kaynanam hemen gelip şu rengi al demez mi dondum kaldım ben karısıyım ya ben sen kocamın iç çamaşırının rengini napıcaksın
Eşim ilk memlekete geldiğimizde annesi duşa gir seni keseleyim dedi ben yine şok yüzünebakakaldım aa doğru ya gelin vardı diyor benim yüzüne baktığımı görünce ki bir yıllık evliyiz
Anne dedim oğlunla tatile gidicez anca beraber kanca beraber diyor
Her olayda tepki versemde sorun eşimde eşim iyi hoştur ama olgunlaşmamış kendi düşüncesinden ziyade annesininkiyle hareet ediyor
Sizce nasıl bir yol izlemeliyim siz olsanız naparsınız
Bu arada eşim kv tek erkek çocuğu
Yanlis anlamissiniz annenin o tavrini baba da yapsa ayni hukumdur yazdim (kisacasi ikiside yapmamalı)Son kisimda yanlissin ama. Adetlerimize gore ic giyim yukumlulugu kadinlarda. Baba kendi donunu bile kendisi almiyordur ki kizina fikir beyan etsin.Atlet, fanila, yunlu don vs ne gerekiyorsa bekara anneler evliye de karilari alir ama konu sahibinin kv'si hizini alamamis. Yeni evliler ya alisamamistir kadincagiz. Konu sahibi kizdigini belli etme daha da ustune gelir.
Iste tam olarak ikisinin ayni olmadigini yazdim. Annenin dogustan gelen haklari arasinda ic camasiri secimi.Yanlis anlamissiniz annenin o tavrini baba da yapsa ayni hukumdur yazdim (kisacasi ikiside yapmamalı)
Herkesin adeti farkli-bu durumda-bizde koca adamlarin ic camasirini anneleri almaz.. Hele sunu al hic demez (Oğlum sana poti kareli boxer gitmiyor lacivert al diyen bi anneIste tam olarak ikisinin ayni olmadigini yazdim. Annenin dogustan gelen haklari arasinda ic camasiri secimi.
Niye siz esinize don almaz misiniz hic?evlenmeden oncede annesi alabilir bence.yani ozellikle gideyim ogluma bi don alayim o alamaz simdi seklinde degil de mesela bir magazanin onunden geciyordur birseyler almistir oglunada 2 don alip cikmistir.yani bende ozellikle esime don alayim diye cikmam ama aklima gelirse alisveris sirasinda alirim yani.anneside almistir oyle.ayyyy gulecegim geldi bu saatte adamlarin donlarini tartisiyoruz.cok tatliyiz biz bayanlar ya:))hic bir erkek eminim annesi kizina don alir mi diye konusmuyordur
26 yaşında ki kizina Dur kızım senin bir sırtını keseleyeyim diye bir baba söyleseydi ensest iğrenç midem bulandi laflari havada ucusurdu
Mide bulantımdan bahsedenler olmuş.Midem bulanıyor çünkü kadın beni kuması olArak görüyor neden evlendirdiyse oğlunu madem bu kadar kıskanıyorsun
Arkadaslar abartmiyor musunuz ? Burayı okudukça şok oluyorum bir gelin çıkar abiyi kız kardesinden kıskanır bir gelin çıkar anneden kıskanır vallahi delirecem düşündükçe. Gerçekten bunda normal olmayacak ne var algilayamiyorum.
siz banyoda babanıza sırtınızi keseletir misiniz (soruyu gördüğünüzde eminim içinizden ne munasebet diye gecirmissinizdir)
Hayır değil mi
o zaman koskoca adam da annesine keseletemez
ayrıca orta yaş mutsuz Türk anneleri kocalarindan gormedikleri ilgiyi erkek çocuklarından alacak şekilde davrandiklari için bu kadının da normal bir anne edasıyla davrandığını düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?