Kv Eşime Düşkünlüğü Midemi Bulandırıyor

Benim eşimde tek erkek çocuk bazen düşünüyorum büyük bir hata mı yaptım diye hazmedemiyorum kadını ama kayınvaliden bence abartılacak şeyler yapmamış

Yanlis anlamissiniz annenin o tavrini baba da yapsa ayni hukumdur yazdim (kisacasi ikiside yapmamalı)

Iste tam olarak ikisinin ayni olmadigini yazdim. Annenin dogustan gelen haklari arasinda ic camasiri secimi.
Herkesin adeti farkli-bu durumda-bizde koca adamlarin ic camasirini anneleri almaz.. Hele sunu al hic demez (Oğlum sana poti kareli boxer gitmiyor lacivert al diyen bi anne) Iyiki de yapmiyorlar..

Yok hiç almadım ama yinede karısının çamaşır almasıyla annesinin alması bir değil bence. Koca adamdan söz ediyoruz.

Mide bulantımdan bahsedenler olmuş.Midem bulanıyor çünkü kadın beni kuması olArak görüyor neden evlendirdiyse oğlunu madem bu kadar kıskanıyorsun

Mide bulantımdan bahsedenler olmuş.Midem bulanıyor çünkü kadın beni kuması olArak görüyor neden evlendirdiyse oğlunu madem bu kadar kıskanıyorsun

Bence ikinizin ilişkisi de sorunlu...
yani siz de onu annesi olarak göremiyorsunuz.

Çamaşır almakta, kese almakta benim kv min eşime teklif dahi edemeyeceği seyler...
eşin mesafeli adamdır, mıç mıç ilişkileri yoktur...

Ama iç çamaşırı konusunda erkek kardeşimin iç çamaşırı ve çorap ihtiyaçlarını evlenene kadar annem aldı. Evlendikten sonra da hala babama alırken ona da aldığı oluyor.
Çünkü kardeşim istiyor...
Kardeşim nereden nasıl aldığını bile bilmez, gelin de gayet memnun, ben gidip ne alacağımı bilemezdim diyor. Varsa kendi sevdiği kocasının üzerinde görmek istediği o da alsın kime ne.
Kadının iç çamaşırı ile erkegin ki bir değil,
Keza karakterlerde öyle.
Biz özeniriz, kupu, danteli, askısı, kalını, incesi, düşük beli, yüksek beli, zartı zurtu..
bizim için estetik anlamı vardır ve önemlidir.
Erkek için giy çık, işini görmesi yeter...
Anası donuna karışmış midem bulandı komik o yüzden...

Kese atma konusunda da ana-oğul ilişkileri öyle demek ne diyim. Bana da garip geldi, koca adam sonuçta. Ama normal karşılayan olduğuna göre böyle bir algı var. He mide bulandırıcı mı, bende bu da değil.
Abartmayın, kendinizi doldurmayın.
Once siz rakip olarak görmekten vazgeçin

siz banyoda babanıza sırtınızi keseletir misiniz (soruyu gördüğünüzde eminim içinizden ne munasebet diye gecirmissinizdir)
Hayır değil mi
o zaman koskoca adam da annesine keseletemez

ayrıca orta yaş mutsuz Türk anneleri kocalarindan gormedikleri ilgiyi erkek çocuklarından alacak şekilde davrandiklari için bu kadının da normal bir anne edasıyla davrandığını düşünmüyorum

Aynen. Oedipus kompleksi bunlar. Ensestlik yatiyor altinda yani.

Don alma boxer ,slip tarzı şey almıştır muhtemelen ,renk için fikrini söylemiştir ,çok anormal göremedim.Ama sırt keseleme meselesi normal değil bana göre.Benim oğlum ergenlik çağında senelerden beri sırt keseletmiyor.Bazen babasına diyorum sırtını liflesen diye ,babasını bile kabul etmiyor.Sevmeye hepimiz seviyoruz oğullarımızı ama bazen abartılan durumlar oluyor böyle .

Abartmayın bu ilişkideki itici siz olursunuz, ayrıca midemi bulandırıyorsun iğrendiriyor kelimeleriniz çok itici.
Beraber tatile çıkmak istememek de haklısınız da bir evin bir oğluna denk gelmişsiniz çekilecek çileniz var.

Herhalde Geçmiştede eşinin donunu sen seçiyordun yada sırtını sen keseliyordun. Tuhafına gitmiş haklısın

Bende demekki igrencim...
Gecende nişanlıma don alirken 12 tanede kaynima aldik. Yani ben secdim...
Kaynim 30 yaşında ve kiz arkadaşı var. Ben onu kardeşim gibi görüyorum. Cok ünlü bir markananin donlari ucuzlamıştı onada aldik. Cok sevindi garibim :))

Zamaninda babamin sirtina kese yapardim...
Tabi babam shortla otururdu. Kese bittikden sonra ben cikardim adamda yikanirdi.

Bana kv normal geldi...tabii sizin yaninizda yapmasi gereksiz olmuş. Aslinda yapdığında bir iğrençlik yok sadece sizin yaninizda demesi gereksiz olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…