- 23 Şubat 2017
- 1.887
- 5.464
- 158
- Konu Sahibi turuncupipet
-
Ya bir şey soracağım sırf merakımdan. Mesela duş alınırken duşakabini açınca yıkanan kişi baya cıscıbıldak ortada olmuyor mu? Arkasını dönse de popo mopo görünmez mi yav? Valla tahayyül edemedim ben. Eğiliyor mu ne yapıyor yıkanan kişi? Ay valla merak ettim ben ya. Bana tuhaf geldi o yüzden. Hani böyle uzun saplı keseler, lifler var. Bizim evde ben büyürken de vardı, evlendim yine var. Kimse kimseyi keselemez. Çok mahrem geldi bana bu duş olayı açıkçası.
Don konusunda bir şey diyemiyorum, spontane gelişmiş. Annem bana yılbaşında kırmızı don alırdı eskiden, şimdi ben ona alıyorum. Onun dışında ergenliğimden beri iç çamaşırı alışverişimi kendim yaparım. Kocama aldım bir kere burnumdan döktü, yok kısaymış, yok beli istediği gibi değilmiş. Almadım bir daha. Ne yaparsa yapsın. Koca adamların iç çamaşırı alışverişini başkasının yapması da tuhaf bence. Anne, baba, kardeş fark etmez aslında. Kendi giydiği şeyi bile hep başkasına aldıran, nereden alındığını bile bilmeyen adamlar için düşüncem bu. Ara sıra, indirimdedir, göze çarpmıştır olabilir belki ama bilemedim.
Oturuyor yıkanan tabureye
Sırtı dönük kabinin kenarında
Keseleyen keseyi sırtına sürüyor dönüp gidiyor
Kışın hayatımda ilk defa kese köpük masaj moduna girdim
Bunu erkeklere Nasıl yapıyorlar diye merak ettim valla, eşime dedim gitmedi
Orada elin kadını her yerimi elledi Ada'mın anası sırtını keselemiş çok mu
En fazla çatalını görürsün bakarsan keselemişim kişiye o da zaten tüm sokaklarda meydanda burada konu bile açmıştı bir arkadaş bıktım çatallardan diye
Eşek kadar adama sırtını keseleyım demesı cok ayıp benceArkadaşlar artık o kadar çok bunaldım ki bu kadından nasıl kurtulucam hiçbilmiyorum. Uzakta olmamıza rağmen burnumuzdan getirir. Memlekete gitsek iğrendiriyor.
Pazara gittiğimiz bir vakit eşim kendine iç çamaşırı bakıyordu yanına gittim kaynanam hemen gelip şu rengi al demez mi dondum kaldım ben karısıyım ya ben sen kocamın iç çamaşırının rengini napıcaksın
Eşim ilk memlekete geldiğimizde annesi duşa gir seni keseleyim dedi ben yine şok yüzünebakakaldım aa doğru ya gelin vardı diyor benim yüzüne baktığımı görünce ki bir yıllık evliyiz
Anne dedim oğlunla tatile gidicez anca beraber kanca beraber diyor
Her olayda tepki versemde sorun eşimde eşim iyi hoştur ama olgunlaşmamış kendi düşüncesinden ziyade annesininkiyle hareet ediyor
Sizce nasıl bir yol izlemeliyim siz olsanız naparsınız
Bu arada eşim kv tek erkek çocuğu
annesini oğuldan ayırmaya calısmıyorSizden önce annesi vardı.ne bu evlendiği için tapusu artık benim düşüncelerine girip anayı oğuldan ayırma telaşı anlamıyorum.donunun rengini seçmiş aman ne büyük olay.bence boşanmalısın
ne güzel demişsiniz bebekken diyeama.cok sevgili esiniz bebekken altina isediginde donunu ozenle kv degistiriyordu..ana ogul yani idrak edin sizde karisisiniz ama ortada abes bisey yok aralari a girmeyin
bence de bebek muamelesi yapilmasi sinir ediyor. hakli da benzer seyleri bende yasadim insan hem hayret ediyor hem sinir oluyor boyle durumlardaannesini oğuldan ayırmaya calısmıyor
eşek kadar adama bebek muamelesi yapmasından hoslanmıyor konu sahıbı
doğuruldu diye koskoca adamın sırtını keselemek ıstemesı de ayrı bır enteresanlık
bu işi yapacak bırı varsa o da eşidir.
annesini atsın , sevmesin , hayatından cıkarsın dıyen yok
aynen öylebence de bebek muamelesi yapilmasi sinir ediyor. hakli da benzer seyleri bende yasadim insan hem hayret ediyor hem sinir oluyor boyle durumlarda
yoksa kimseyi annesinden ayirmak gibi bi maksat olmuyor insanin içinde.
Ne bileyim evlenmis barklanmis adam birak da kendi yapsin bazi şeyleri bu şekilde ana oğul bağli değil bağımlı oluyorlar bu da iyilik hayır getirmiyor zaten k.v nin tarzi birlikte tatile gitmek istemesinden belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?