- 30 Ocak 2013
- 29.429
- 43.925
- 798
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
İnşaallah gerek kalmadan rabbiö nasip eder
Ne biliyimyok artık kv doktor mu da teşhis koyuyor
Ahahahahahahahahah iyiymiş daha kocam çocuk diyorum benKv ye de ki ; sanane benim yatak odamdan !!!!!
Onun ne haddine yorumlamak siz de tabiri caizse atlamissiniz ne belli korunmadigimiz gibisine.. Boyle demeye gerek var mi! Konusturmaya gerek var mi! Senin mahremin ozelin o . Kim ne dusunurse dusunsun.
Pek merakli cocuk cocuk... olunca da yuzune bakmaz.!
Ogluna daha doyamadim de
Bana bir kere gorumcem sormaya kalkti da kime ne benim yatak odamdan dedim. Bir daha agzini acabilen olmadi.Herkes yerini bilmeli.
Benim de korunmayi birakriktan 9 ay sonra oldu normal o kadar canim. Hem daha yeni evlisiniz ne bu cocuk.meraki10 ayhiç korunmadık
Aynen öyle... Hiç sperm olmasa bile parça alıp laboratuvar ortamında canlı hücreye dönüştürebiliyorlarmış artık...Off bu cahilliklerden gına geldiBenimki de hep elalemi sorar özellikle de benim akrabalarımı, arkadaşlarımı didikler. Onun çocuğu var mı, olmuyor mu, o kısır mı, bak ben diyeyim sana onun çocuğu olmaz, bunun yaşı kaç bak küçük de değil vb. vb. Kadının tek kriteri çocuğu var mı, yok mu?
Ama kendi oğlu için, hem de bu kadar saçma bir sebep öne süren kayınvalide ilk kez duydum. Kimbilir ne düşündü de ortaya fitil attı
Hem belki sorun varsa, onda değil de sende çıkacak? O zaman suç mu sayacak bunu? Artık gayet kolay hallediliyor bu tür şeyler...
Aynen öyle.. Bile isteye yapmıyor belki sadece korktuğu için söylemiş olabilir ama ağız da arıyor arada işte ona kızıyorumKayınvalideniz konuşmasından bihaber, iftarda konuşulacak konu muymuş bu şimdi?
Gidelim dedim bende ama inşaallah bu ay tutarda gerek kalmaz hiçbiz korunmayi 9 aydir birakmistik o zaman gittik esim tedavi goruyo bence esine doktora gitme konusunda baski yap. soyler dersin gideriz doktora bir sorun varsa her turlu tedavi oluruz elimizden geleni yaparız gene olmazsa allahtan deriz dersin.
kv gelince bir anne nasil oglunu nasil rencide edebilirin ornegi
Oh ne güzel maşaallah süphanallah@Pinkhouselife61 kayınvaliden ağzından laf almak için söylemiştir de sen takma yinede testlerinizi yaptırın tabi.
Babam küçükken çok ağır ateşli hastalık geçirmiş alakası yok yani canını sıkma,herşeyin zamanı vardır elbet
İşte anlamıyorum bende...Benim de korunmayi birakriktan 9 ay sonra oldu normal o kadar canim. Hem daha yeni evlisiniz ne bu cocuk.meraki
Bende öyle düşünüyorum...Kayınvalideniz zarf atmış ve tutmuş.
Duymamazlıktan gel, ne cahil düşünce sistemi varmış ya.
Bi kere özel konunuz hakkında konuşma şansını verirsen önünü alamazsın bu konudaki cevapların sert olsun her zaman.
Bizde ilk iki yıl hiç korunmadık olmadı stres yapmıycaksınız hiç ne eşini strese sok ne kendini psikoloji çok önemli..Buarada şuan 3 tane çocuğum var..10 ayhiç korunmadık
Allah bağışlasın maşallah süphanallahBizde ilk iki yıl hiç korunmadık olmadı stres yapmıycaksınız hiç ne eşini strese sok ne kendini psikoloji çok önemli..Buarada şuan 3 tane çocuğum var..
Ay Allah muhafaza yaa..Belki de bildiği bir şey var da söyleyemiyor
Erkeklerin kabullenmesi zor diye sana tedavi vs için acele et mesajı veriyor
Eşime sıfır sperm dediklerinde ikimiz de şok olmuştuk
Bakıcının oğlu havale geçirmiş küçükken ben ona sormuştum böyle bir şey dediler mi diye demediler demişti ama çocuk daha ergenlik aşamasına gelmemişti belki o zaman bakarlar demiştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?