Kv evinde tatil.patlamak uzereyim

Bence çiftler her iki aileye de eşit sekilde gitmeli.
10 gün birine 10 gün birine kalan 10 gün de de sizi tatile götürebilir.
O şekilde bi denge kurun.
Kendi ailenize de bu kadar sıklıkta gidin mesela.
Erkekler kadının ailesine fazla gidince acısını çıkarıyorlar gibime geliyor sanki.
Tatil olayını da aylar önceden ayarlayın mesela o şekilde hesaplı olur hem de ona göre plan yapılır.

Adam bir baskadir benim memleketim diyor ve kanepede yatiyor yani.
Yapicak birsey yok gibi

Evlenmeden once konuşulanlar böyleydi
Haklisiniz
Ama uygulama 0

Ben bu istegimi söyleyince şuraya 3 gün geliyoruz tat vermiyorsun
Sorun çıkartıyorsun diyor
O doyamıyor burda durmaya bende katlanamıyorum
Seneye net tavrını koyucam kararliyim çocuğu anneme bırakıp tek başıma 1 hafta falan çıkıcam bi yere
Çok sıkıldım anlatamamaktannn

Hangi şehrin koyu? Bizim köyden biriyle evlenseydim benim de yaşayacağım hayat buydu. Çok şükür yabancıyla evlenmisim. Köyde olmak kötü, akraba olayı iyyk,habire hizmet ay ben bayilazaam.

E kendi evinde olsan da yemekle temizlikle ugrasacaksın, evde oturacaksın. Orada da aynı şeyi yapıyorsun. Tatil kısmı nerede bunun? Kendi ailende bile kalsanız yanlış bence.
Gezmeniz tozmanız lazım. 30günün 1 haftası onun, 1 haftası senin ailende, kalan 2 haftası da eşin ve cocugunla gezerek gecirmen dogrusu.
Kafasına çaka çaka kabul ettir bunu.
Düşüncesiz adam ya.

Bence de kesin tavır koyun öyle tatlı dille falan olmayacak belli ki .
Böyle böyle alisacaktir.

Yenge sen misin

Ay konuyla cok ilgisiz ama sizin kiziniz mi var oglunuz mu bir konunuzda oglum bir konunuzda kizim demissiniz ama ikisinden ayni anda hic bahsetmemissiniz merak ettim

Kaynınıza neymiş
O sadece kendi karısından sorumlu
Sinir oluyorum şöyle tiplere

Yeni evliyim ve kismet olursa bu bayramda bende kv ve kp in yanina gidecegim eşimle.. Bu yazdiklarinizi okuyunca benim tatilim nasil gececek diye dusundum bir an

Of ya nefretlik bir durum
Tatil mi bu
Eziyet ki bu

kolayı var egerkı ortak bır tatıl planı yapamıyorsanız , herkes kendı aılesınde vakıt gecırecek boylelıkle sorun ortadan kalkacak...
açıkcası 30 gunluk ıznım varsa bır asla tek seferde kullanmam..
iki asla bana ozel lgı gostermeyen bırılerının evınde hızmetcı gıbı gıdıp gunlerce kalmam ıster kendı annem olsun ıster kv farketmez.

Yıllarca bizde 30 günün 27 günü babaannem de 3 gün annemin ailesiyle geçirirdik Biz büyüyünce işler değişti tabi artık müdahale ediyorduk sadece senin annen yok diyorum babama o kadar benciller ki, hala annanemlere gitmek istediğimiz zaman babaannem bir işiniz mi var kızım neden gidiyorsunuz der

Memlekette tatil mi olur allah askina? Siz alin kizinizi evinize donun,kendisi napiyorsa yapsin isterse bahceye kendisini gomsun umursamayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…