- 23 Mart 2015
- 5.715
- 12.056
- 448
Evlenmeden once konuşulanlar böyleydiBence çiftler her iki aileye de eşit sekilde gitmeli.
10 gün birine 10 gün birine kalan 10 gün de de sizi tatile götürebilir.
O şekilde bi denge kurun.
Kendi ailenize de bu kadar sıklıkta gidin mesela.
Erkekler kadının ailesine fazla gidince acısını çıkarıyorlar gibime geliyor sanki.
Tatil olayını da aylar önceden ayarlayın mesela o şekilde hesaplı olur hem de ona göre plan yapılır.
Bence de kesin tavır koyun öyle tatlı dille falan olmayacak belli ki .Evlenmeden once konuşulanlar böyleydi
Haklisiniz
Ama uygulama 0
Ben bu istegimi söyleyince şuraya 3 gün geliyoruz tat vermiyorsun
Sorun çıkartıyorsun diyor
O doyamıyor burda durmaya bende katlanamıyorum
Seneye net tavrını koyucam kararliyim çocuğu anneme bırakıp tek başıma 1 hafta falan çıkıcam bi yere
Çok sıkıldım anlatamamaktannn
Yenge sen misinEşimin izin süresinin çoğunu kv evinde onlara yemek yaparak geçiriyorum
Yılda 30 gün izni var
Çoğu burda gec iyor
Daha yaşım 30
Onlar sürekli bahçe işlerindeler
Bende yemek temizlik ve kızımla uğraşıyorum
Biktim artık bu nedir
Ama derdimi anlatamıyorummmmm
Söylüyorum ama anlatamıyorumKocana gitmek istedigini orda kalmak istemedigini acik ve net bir sekilde soylemezsen bizler ne diyebiliriz ki?
Uzuldum valla sana
Ay konuyla cok ilgisiz ama sizin kiziniz mi var oglunuz mu bir konunuzda oglum bir konunuzda kizim demissiniz ama ikisinden ayni anda hic bahsetmemissiniz merak ettimEşimin izin süresinin çoğunu kv evinde onlara yemek yaparak geçiriyorum
Yılda 30 gün izni var
Çoğu burda gec iyor
Daha yaşım 30
Biktim artık bu nedir
Benim esimin ailesininde bahce isleri olu yaz boyu. Banada nisanliyken yazin 1 ay burda kalirsin dediler. Allah var kv ve kp hic demedi cevredekiler dedi. Kaynim en son bu yaz sende koydesin dedi cevap bile vermedim.Diger eltilerim gider yaz boyu köyde kalirlar bahceye giden gider gitmeyen evde yemek yapar bahceden gelenlerin camasirlarini makineye atar vs. Biz esimle en bastan bu durumu konustugumuz icin ben yazin 1 hafta kalir dönerim. Allahtan esim ogretmen degilde yazin calisiyor yoksa belki bizim durumda ayni olurdu. Bence sizde tavir koyun. Bu kadat uzun kalmak istemediginizi tatile ihtiyaciniz oldugunu söyleyin.
Bende prk umursamadim valla esim cevap verdi bnimm adıma 10 ay calisiyo iki ayda tatil yapacak tabiki bahceye gidecek hali yok dedi.Kaynınıza neymiş
O sadece kendi karısından sorumlu
Sinir oluyorum şöyle tiplere
Of ya nefretlik bir durumEşimin izin süresinin çoğunu kv evinde onlara yemek yaparak geçiriyorum
Yılda 30 gün izni var
Çoğu burda gec iyor
Daha yaşım 30
Biktim artık bu nedir
Çalışıyorum zaten
2 ay benim tatilim
kolayı var egerkı ortak bır tatıl planı yapamıyorsanız , herkes kendı aılesınde vakıt gecırecek boylelıkle sorun ortadan kalkacak...Eşim tam bir öküz afedersiniz
20 günü nerdeyse burda 1 hafta falanda annemlerde geçiriyoruz
Kaç defa söyledim
Buraya gelince zor gidiyoruz annemlere
Annemler yaşadığımız şehre daha yakın
Aralarfa kısa tatillerde ordayız
Yazında burda duracakmışız
Ama dayanamıyorum
Kendide arada bahçede çoğunlukla evde yatio
Tüm yıl çalışıyoruz
Sıkıldım emekli yaşı gelmislerin tatili gibi memlekette tatil yapmaya
Kv kp bahçe işinden bizimle ilgilendiği yok genelde
Kv kendininki bitse kardesie yardıma gider
Evlenmeden once hiç böyle planları yoktu beyin
Şimdi memleket meraklısı oldu
Söyleyince de kötü ben oluyorum
Sen burda kalmak istemiyorsun oluyor
Biktim artık nerdeyse 5 yıl oldu aynı
Evlenmeden once gayet elit cool olan şuan ki okuz kocama nasıl dert anlatıcam bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?