Kv evindeki eski yatağı çocuklarıma vermek istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz de yer yataginda yatarak buyuduk. Sanildigi kadar kotu degil sadece 1 tane mi yatak verecekler? Ben olsam gecici kabul ederdim. Annemle ve kayinvalidemle birbirimize surekli esya alisverisi yapariz. Hic de gocunmam.
Yok burada herkes hanlarda saraylarda büyümüşler cidden açtığıma açacağıma pişmanım şu ufacık konuyu keşke silebilsek

Ihtiyaciniz oldugu halde sirf kayinvalidenizi sevmediginiz icin cocuklari yerde yada kanepede yatirmayi goze aliyorsunuz birde biz size hak vermedikce kayinvaldeyi kotuleyip duruyorsunuz degisikliginiz bu.

Adım adım gidelim. Çocuklarınızın şu an kullandıkları yataklar, sağlam yün döşekler mi ? Odaları sıcak ve yerden soğuk almayacak şekilde mi ? Çekyatta yatmakta ayıp değil, sağlam ve rahatsız etmiyorsa onda da sorun yok.

Eski eşya kullanmakla ilgili sorununuz da yokmuş aslında. Aynı yatak, bina kapınızın önüne ihtiyaç fazlası diye konsa; huzurla kullanabilirdiniz belki de.

Sorun bir çöp bile verilse, sonradan defalarca söylenip huzurunuzun kaçırılmasından endişe etmeniz de. Ne yatağı gördük, ne de kayınvalidenizi tanıyoruz. Verileni başınıza kakacak; verdiğinde gözü kalacak bir insan mı ?

Orasını siz bileceksiniz, biz bilemeyiz. Zaten yatağı siz tek başınıza yatın diye vermemiş, torunlarını düşünmüş. Siz de çocuklarınızı düşünün bence. Yerde yatmalarına nasıl razı geliyorsunuz anlamadım, yatak beğenmeyecek lüksünüz yok bence şu an. Evinize girip çıkmaları hak zaten. Ev sadece sizin değil neticede

İşte, bunların hepsi önyargınız..

Başta söylesenize sevmiyorum görüşmüyorum diye.. yoldan geçen diye yazmam boşa değilmiş tepkilisiniz! İlk mesajınızdan öyle anlaşılıyor zaten..
Neden ön yargı olsun ki? Belki de daha önce yaşamışımdır yani. Yok cidden konu falan açılmaz artık insanlar burnundan soluyor tanımadığınız insanlara ıkı satırlık konuyla yok durumunuz yok fakirsiniz niye iki çocuk bilmem ne. Nerden biliyorsunuz ki ne alaka yani şimdi .. Bir geceden sabaha herşey yerle bir olurken bu laflarınız bana çok saçma geliyor arkadaşlar çok şükür istesek alabilirdik şuan borcumuz var ki bu daha önemliydi yataktan .

Karyola değil mi?Alt mobilyası durur üstüne yeni yatak alırsınız.

Hak falan değil 3 senedir girmiyor şimdiden sonra da giremez aileme laf eden evden kovan annemi aşağılayan laflarla ağlatan bana etmediği hakaret kalmayan bi kadın giremez evime. Çoook farklı bilmediğiniz şeyler var herşeyi yazamam burada teşekkürler yorumunuz için

Şaka gibisiniz bir de kahkaha emojisi atıyor

Saraylarda büyüyen prenses edasıyla konu açan sanki kendisi değil
Ne yazmışım ki prenses edasıyla???? Hey Allahım ya. İnsanları ezikleyeceğinize kendi karakteriniz üzerine yoğunlaşın konu açma amacım zaten fikir almak. Yanlış düşünmüş olabilirim bunu insanca belirtebilen insanlardan fikir almak sizin gibi tanımadığı birine düşman gibi laflar savuranlar değil

Bütün bunlar o ailenin oğluyla evli olduğunuz gerçeğini değiştiriyor mu? Hayır. Yine aynı düşünüyorum o ev sadece sizin değil. Evinize bile sokmadığınız, bu derece sevmediğiniz birinden gelecek eşyayı hala alayım almayayım diye konu açmanız garip.

tadilat çok mu elzemdi ? keşke bütçenizi önce çocuklarınız için ayırsaydınız. ben olsam alırdım yatağı

Aslında her bütçeye göre yatak var.Keşke 2 yatak alıp koysanız.

Çocukların yatmaya yatağı yok nasıl hiçbir şeyiniz eksik değil? Yatak eksik işte

Aranızda bu kadar olay yaşandıysa almayın yatağı..Kendiniz alın çocuklara yatak,çocuklarin yatağından önemli ne olabilir ki

Aynen öyle. Her türlü lafını da eder herşeye karışmaya çalışır . Çok güzel yazmışsınız. Şuan yattıkları çekyatlar gayet rahat ki zaten şuan sobalı evdeyiz oda kursakta yatamayacaklardı

Gülüm bence cocuklarini düsün yatagi al. Ilerde daha iyisini alirsin. Bugün ablam bana cocuk yatak lazim mi diye sordu cünkü kizina yenisini alacak. Aile arasinda problem olmamali böyle seyler..lazimsa al. Gerek yoksa geri cevir. Ama yerden yatirmaktansa cocuklarimi yatakta yatirmayi tercih ederim

Eskiden kardeslerimle dizilmis baliklar gibi cekyatda yattik

Çocukların yatmaya yatağı yok nasıl hiçbir şeyiniz eksik değil? Yatak eksik işte
Alsak alırdık belkide ama diyorum ya ev sobalıydı. Yatak alsakta odalarında yatamayacaklardı. bu yuzden de erteledik şimdiye kadar. Ayrıca çekyatta yatmak neden ayıp oldu bu kadar anlayamadım ya ne var ki? Ben tekli iki koltuğu birleştirip yatardım küçükken yatağım odam olduğu halde abilerim şımarık diye 15 yaşıma kadar oda alamadılar ki o kanepeyi hiçbirşeye değişmezdim tv karşısında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…