Yok burada herkes hanlarda saraylarda büyümüşlerBiz de yer yataginda yatarak buyuduk. Sanildigi kadar kotu degilsadece 1 tane mi yatak verecekler? Ben olsam gecici kabul ederdim. Annemle ve kayinvalidemle birbirimize surekli esya alisverisi yapariz. Hic de gocunmam.
Ihtiyaciniz oldugu halde sirf kayinvalidenizi sevmediginiz icin cocuklari yerde yada kanepede yatirmayi goze aliyorsunuz birde biz size hak vermedikce kayinvaldeyi kotuleyip duruyorsunuz degisikliginiz bu.Ne alaka ya? Değişiksem yorumlarınızı kendinize saklayabilirsiniz. Zaten kendimden yüzde yüz emin olsam çok haklıyımm istemiyorum diye neden konu açayım ki? Belkide haksızımdır genel olarak anlaşamadığımız için abartıyorumdur diye düşündüğüm için açtım konuyu. İnsan gibi kırmadan, linçlemeden gelecek yorumlar için? Değişik olan ne?????
Bunun lafını da edebilir daha sonra o yüzden kv değişik biri. birde ben normalde görüşmüyorum zaten eş ailesiyle birşey veripte sonra çok büyük iyilik falan yapmıs gibi her dakika evime girip çıkmayı hak bile görürler kendilerinde
Şaka gibisiniz bir de kahkaha emojisi atıyorYok burada herkes hanlarda saraylarda büyümüşlercidden açtığıma açacağıma pişmanım şu ufacık konuyu keşke silebilsek
Bunun lafını da edebilir daha sonra o yüzden kv değişik biri. birde ben normalde görüşmüyorum zaten eş ailesiyle birşey veripte sonra çok büyük iyilik falan yapmıs gibi her dakika evime girip çıkmayı hak bile görürler kendilerinde
Neden ön yargı olsun ki? Belki de daha önce yaşamışımdır yani. Yok cidden konu falan açılmaz artık insanlar burnundan soluyor tanımadığınız insanlara ıkı satırlık konuyla yok durumunuz yok fakirsiniz niye iki çocuk bilmem ne. Nerden biliyorsunuz ki ne alaka yani şimdi .. Bir geceden sabaha herşey yerle bir olurken bu laflarınız bana çok saçma geliyor arkadaşlar çok şükür istesek alabilirdik şuan borcumuz var ki bu daha önemliydi yataktan .İşte, bunların hepsi önyargınız..
Başta söylesenize sevmiyorum görüşmüyorum diye.. yoldan geçen diye yazmam boşa değilmiş tepkilisiniz! İlk mesajınızdan öyle anlaşılıyor zaten..
Hak falan değil 3 senedir girmiyor şimdiden sonra da giremez aileme laf eden evden kovan annemi aşağılayan laflarla ağlatan bana etmediği hakaret kalmayan bi kadın giremez evime. Çoook farklı bilmediğiniz şeyler var herşeyi yazamam burada teşekkürler yorumunuz içinOrasını siz bileceksiniz, biz bilemeyiz. Zaten yatağı siz tek başınıza yatın diye vermemiş, torunlarını düşünmüş. Siz de çocuklarınızı düşünün bence. Yerde yatmalarına nasıl razı geliyorsunuz anlamadım, yatak beğenmeyecek lüksünüz yok bence şu an. Evinize girip çıkmaları hak zaten. Ev sadece sizin değil neticede
Ne yazmışım ki prenses edasıyla???? Hey Allahım ya. İnsanları ezikleyeceğinize kendi karakteriniz üzerine yoğunlaşınŞaka gibisiniz bir de kahkaha emojisi atıyor
Saraylarda büyüyen prenses edasıyla konu açan sanki kendisi değil
Hak falan değil 3 senedir girmiyor şimdiden sonra da giremez aileme laf eden evden kovan annemi aşağılayan laflarla ağlatan bana etmediği hakaret kalmayan bi kadın giremez evime. Çoook farklı bilmediğiniz şeyler var herşeyi yazamam burada teşekkürler yorumunuz için
tadilat çok mu elzemdi ? keşke bütçenizi önce çocuklarınız için ayırsaydınız. ben olsam alırdım yatağıŞuan yerde yatmıyorlar ayrı kanepelerde yatıyorlar. Farklı bi durum söz konusu. ayrıca büyük borca girdik bu yuzden oda yapamadık henüz. Ve ev tadilatta. çok şükür çocuk yaptık ama hiçbirşeyimiz eksik değil gayet güzel bakıyoruz .
Şuan yerde yatmıyorlar ayrı kanepelerde yatıyorlar. Farklı bi durum söz konusu. ayrıca büyük borca girdik bu yuzden oda yapamadık henüz. Ve ev tadilatta. çok şükür çocuk yaptık ama hiçbirşeyimiz eksik değil gayet güzel bakıyoruz .
Aranızda bu kadar olay yaşandıysa almayın yatağı..Kendiniz alın çocuklara yatak,çocuklarin yatağından önemli ne olabilir kiHak falan değil 3 senedir girmiyor şimdiden sonra da giremez aileme laf eden evden kovan annemi aşağılayan laflarla ağlatan bana etmediği hakaret kalmayan bi kadın giremez evime. Çoook farklı bilmediğiniz şeyler var herşeyi yazamam burada teşekkürler yorumunuz için
Aynen öyle. Her türlü lafını da eder herşeye karışmaya çalışır . Çok güzel yazmışsınız. Şuan yattıkları çekyatlar gayet rahat ki zaten şuan sobalı evdeyiz oda kursakta yatamayacaklardıAdım adım gidelim. Çocuklarınızın şu an kullandıkları yataklar, sağlam yün döşekler mi ? Odaları sıcak ve yerden soğuk almayacak şekilde mi ? Çekyatta yatmakta ayıp değil, sağlam ve rahatsız etmiyorsa onda da sorun yok.
Eski eşya kullanmakla ilgili sorununuz da yokmuş aslında. Aynı yatak, bina kapınızın önüne ihtiyaç fazlası diye konsa; huzurla kullanabilirdiniz belki de.
Sorun bir çöp bile verilse, sonradan defalarca söylenip huzurunuzun kaçırılmasından endişe etmeniz de. Ne yatağı gördük, ne de kayınvalidenizi tanıyoruz. Verileni başınıza kakacak; verdiğinde gözü kalacak bir insan mı ?
Adım adım gidelim. Çocuklarınızın şu an kullandıkları yataklar, sağlam yün döşekler mi ? Odaları sıcak ve yerden soğuk almayacak şekilde mi ? Çekyatta yatmakta ayıp değil, sağlam ve rahatsız etmiyorsa onda da sorun yok.
Eski eşya kullanmakla ilgili sorununuz da yokmuş aslında. Aynı yatak, bina kapınızın önüne ihtiyaç fazlası diye konsa; huzurla kullanabilirdiniz belki de.
Sorun bir çöp bile verilse, sonradan defalarca söylenip huzurunuzun kaçırılmasından endişe etmeniz de. Ne yatağı gördük, ne de kayınvalidenizi tanıyoruz. Verileni başınıza kakacak; verdiğinde gözü kalacak bir insan mı ?
Alsak alırdık belkide ama diyorum ya ev sobalıydı. Yatak alsakta odalarında yatamayacaklardı. bu yuzden de erteledik şimdiye kadar. Ayrıca çekyatta yatmak neden ayıp oldu bu kadar anlayamadım ya ne var ki? Ben tekli iki koltuğu birleştirip yatardım küçükken yatağım odam olduğu halde abilerim şımarık diye 15 yaşıma kadar oda alamadılar ki o kanepeyi hiçbirşeye değişmezdim tv karşısındaÇocukların yatmaya yatağı yok nasıl hiçbir şeyiniz eksik değil? Yatak eksik işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?