Kv gelin ile aynı bileziği takar mı?

Benim babam da almamıştı evlenirken.
Onun elinden bana takacağı altınları alıp gidip elmas setimi aldım düğünde onu taktırdım.
Pırlanta seti eşime aldırdım.
Yüzükler zaten evlilik şartımdı.
Şuanda da doğım hediyeleri olarak bir bir tamamlıyorum beğendiğim şeyleri.
Ne yapacaksam, satılmaz ama gelinlere kalacak herhalde.
Sadece 2 yüzüğüm satılabilir, sertifikalı ve değeri düşmez onların hiçbir zaman.
Diğerleri ederinin 10 da 1 ne satılmaz bile.
Ama inanılmaz bir mücehver merakı var bende, sanırsınız kraliçe elizabeth torunuyum
Hala da aldırıyorum niyeyse.

ben gizli gizli alıyorum takınca farketmıyor eşim ne olduğunu safiri cam sanıyor beyaz altını gümüş ama elması bilir rahmetli annesının çok varmış kızımın halalarında şu an ben tanışamadım ben de yok. güle güle taksınlar annelerinin hatırası

Yadigar kelimesinin tam manası olmuş.
Umarım bizlerdekiler de öyle olur.

Doğuluyuz, maalesef ki bilezik hayat damarlarımızdan biri. Ama bizde bile kimin ne model taktığı bu kadar önemli değil. Boşver yahu aynısı onda da olsun ne olacak takıyor muyuz sanki kaç yaşındayız biz; kasa bekliyor öylece, rabbim kötüyle sattırmasın. Onlar sana hediye, hediye bu kadar sorgulanmamalı bence. Hiç de takmayabilirdi. Sen bilezik bulmuşsun püsküllüsünü soruyosun.

Kaç çesit bilezik var ki farkli taksin? Burma? Baska da bilmiyorum herhalde herkes ayni seyleri takiyor zaten bilezik diyince... Nikahlarda getirilenler falan hep birbirine benziyor. Gelin ile kv farkli takacak diye bir kural yok.

Kvalideye de geline alinanlarin aynisi alinabiliyorsa durumlar iyi demek daha ne istiyorsun ben anlamadım )) ins isciligi fazla olmayan duz modellerdir

İster takar ister takmaz. Keyfi bilir.
Hiç işiniz gücünüz yok, oturup bunları mı düşünüyorsunuz yani, ne ilginç...

Kendinden çıkarıp çıkarıp size mi takacak bilezikleri. Benimki de bana kendi bileziklerini göstermişti ama bana demedi tabi kendisinin olduğunu. Ben istemedim sonra kendi koluna taktı bilezikleri. Kv işte herşeyi yaparlar allahtan korkuyoruz derler de şeytanın en şok uğraştığı tür

Bileziklerin farklı modelleri mi oluyor? Ben hiç görmedim, ( bir tane bile bilezik takmadılar düğünde) bilmiyorum. Altın altındır ne olacak aynı olsa?

Kayınvalideye karşı şimdiden böyle hazır pusuda beklersen oooo çok konu açarsın düğün hazırlığında buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…