- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Yeminle sigara dumanıyla boğuluyıdum gülerken :))bize bu kadar takılmadı diye kıskanmayalım hanımlar ahahaaa
heveslenmiştir kadın ya habire tektaş reklamları duyarı var tv de ne yapsın
Almışsa kendi parasıyla almış, yok oğlundan para istemişse ki o da onun oğlu isteyebilir ama o zaman farklı bir durum olurduKv geline alınan bileziklerden sonra gidip aynısından alıyor. Sorunun ana kaynağı bu.
Benim babam da almamıştı evlenirken.bend pırlanta elmas zumrut severım ama eşim onlar cam diye almadı bana sadece elmas yüzük aldı o kadar gerisi 22 ayar.ama ben bırıktırıp bırıktırıp kendime onlarca aldım valla kızsa da .tektaşımı kendim aldım tekbaşıma kendim taktım ha ha.hatta son zamanlarda 2. el bile aldım marka takıları bilınen bir sıteden 3 te bir fıyatlarına .kızım var ben sıkılınca da ona verırım takar satılmaz onlar 3 kuruşa gider çünkü.duğunden kalan 4 bilezığım var onalrda kızıma .gerısını sattık yedik
ben gizli gizli alıyorum takınca farketmıyor eşim ne olduğunu safiri cam sanıyor beyaz altını gümüş ama elması bilir rahmetli annesının çok varmış kızımın halalarında şu an ben tanışamadım ben de yok. güle güle taksınlar annelerinin hatırasıBenim babam da almamıştı evlenirken.
Onun elinden bana takacağı altınları alıp gidip elmas setimi aldım düğünde onu taktırdım.
Pırlanta seti eşime aldırdım.
Yüzükler zaten evlilik şartımdı.
Şuanda da doğım hediyeleri olarak bir bir tamamlıyorum beğendiğim şeyleri.
Ne yapacaksam, satılmaz ama gelinlere kalacak herhalde.
Sadece 2 yüzüğüm satılabilir, sertifikalı ve değeri düşmez onların hiçbir zaman.
Diğerleri ederinin 10 da 1 ne satılmaz bile.
Ama inanılmaz bir mücehver merakı var bende, sanırsınız kraliçe elizabeth torunuyum
Hala da aldırıyorum niyeyse.
Aaa o bilezik çok para ediyor ama.burgu model bilezik var ya hani bence turkıye de her evde en az birer tane vardır zengin fakir doğu batı heryerde.milli takımız o
Yadigar kelimesinin tam manası olmuş.ben gizli gizli alıyorum takınca farketmıyor eşim ne olduğunu safiri cam sanıyor beyaz altını gümüş ama elması bilir rahmetli annesının çok varmış kızımın halalarında şu an ben tanışamadım ben de yok. güle güle taksınlar annelerinin hatırası
Ben de evin eksiği ne diyodum :) bizim evde yok canımburgu model bilezik var ya hani bence turkıye de her evde en az birer tane vardır zengin fakir doğu batı heryerde.milli takımız o
Demek ki canı sıkılmış düşünüyor siz de ne kadar rahatsınız :) bu rahatlığınızdan bana da bir kaç tüyo versenize :))İster takar ister takmaz. Keyfi bilir.
Hiç işiniz gücünüz yok, oturup bunları mı düşünüyorsunuz yani, ne ilginç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?