• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv gelin ile aynı bileziği takar mı?

bozdururken problem olmayacak bilezik çeşitleri çok az bunda bozulacak birşey yok bunda dert aramasın yeni gelin kendine

Hanımlar nişanı olan bir gelin ile kv aynı bileziği takar mı? Gelinin bu durumdan haberi yok. Nişana geldiğinde ona takılacak olan bileziklerden aynisini kv ninde kolunda görüyor. Gelin olsaydınız tepkiniz ne olurdu?

Allah başka dert vermesin derim.
nişanlıyken böyleyse evlenince napar bu gelin derim.

Su anda nisanli ve altin ,bilezik alma durumlarini sizinle es zamanli yasayan biri olarak ben de size sormak istiyorum: Gercekten cok onemli mi bu sizin icin ? Hayat gorusunuz, vizyonunuz kayinvalide gitti ayni bilezigi aldi durumunu kafaya takacak kadar mi ? Bir oturup dusunun lutfen.

Burda bi düğüne gittim.. herkes en az 100 grlık aynı bileziği takmıştı ama herkes.. gelin kaynana görümceler misafirler.. buranın meşhur bi bileziği.. bana da takmıştı kv (sonra çalındı) aynısından ona da kendi kayınbabası takmış.. ne olacak ki??

Normal bir insansa bence kız farketmez bile. Farketse de ne var bunda. Zaten hepsi birbirine benziyor. Düğünlerde bir çok insanın kolunda bilezik olur.
Sanki kv ye takılacak kıza birşey takılmayacak gibi yazmışsınız.

Yahu o bileziklerden herkeste vardır.
Madem öyle o zamanda takmayin.

Ama konu kv olunca işler değişiyor.kesin seni kiskanmistir:işsiz:

Ya bir hatun bilezik takmayı nasıl sevmez :-)
( takmam sevmem diyen arkadaşlar olmuş da)

Alamadığım bir model gördüğümde uykularım kaçardı
Gerçi hepsi satıldı ev aldım
Ama takmadan duramam aldım yine :-)

Eşimin ailesinde bayanların ev ve gezme altınları farklı
“ ay ev altınımla gelmişim” gibi bir cümle duyduğum oluyor çoğu kez :-)

Konu sahibinin sorusuna gelince bence takabilir hiçbir sakıncası yok derim ben

Ben sevmem hatta nefret ederim. Düğünümde takılanları hemen paraya çevirdim. Sinir olurum öyle kolumda taşımaktan.
Nasıl sevmiyorum, düşünmedim ama sevmiyorum. Ben kerevizi de sevmem bilezik takmayıda.

Sevgili kv ler gelinin rahatsız olabileceğini düşünmüyor.

neden rahatsız oluyorsunuz.
anneniz aynı bileziği taksa yine rahatsız olur muydunuz?
kk.yı okudukça iyi ki erkek çocuğum yok diyorum. biz de gelin olduk hayatta aklıma böyle şeyleri düşünmek gelmedi. nerede nasıl yetişiyorsunuz anlamıyorum.

Zor bir durum. O kayınvalideye haddini bildirmek gerek. Bence bilezikleri çıkarın verin kayınvalideye, “modelleri aynı, takımı bozmayın, alın sizin olsun” deyin, tedbir olarak da hiç altın, takı vb. aldırmayın onlara, çünkü ne alırlarsa aynısından kayınvalideye de alınacak!!!

Back
X