- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
- Konu Sahibi belaokumakitapoku
-
oğlu seviyosa yapıcaksın o anasıysa sende eşisin pes artk ya .yazık o adama yazık ...
ne diyim inşAllah çekmez senden Allah sonunuzu hayır etsin .uyumsuz birine benziyosun .kendini yontmanı tavsiye ederim .evlilik bu hersey olur ne var yani ortada bulunup yanda gezseniz hiç değilse .günahtr bile bikere sizde yarn öbürgün erkek evlat anası oldugunzda kaynana oldugunzda bunları yaşamayacakmsnz sanki .
senin derdin annene yapmamışsın ya vicdan yapıyosun suan anneme yapmadım onamı yapıcam derdi
Offfff. Cidden tas devrinde yaşıyoruz hala sanki. Yorumlara gülüyorum ben de cokca =) allah beni tas edecek kışlık hazirlamiyorum kendimize diye
Olumsuz yorum aldiginizda salya akitip saga sola cemkirecekseniz neden konu aciyorsunuz ? Herkes sizi hakli gorup pohpohlamak zorunda mi ? Sizin gibi gelinleri gordukce kv kp hakkinda konu acildiginda keske birde onlari dinleyebilsek acaba ne cekiyorlar gelinlerden diye dusunmeden duramiyorum. Yazık cidden elestiriye gelemiyor saygi cercevesinde iki kelime yazamiyorsaniz kimseden birsey beklemeyin paspasta olmamis olursunuz...
Bunlar bu kafayla zaten cok yol alamayacaklari belli hayatta. Cok gülünç hepsi. Ahlak dersi vermeye calisiyolar bi de. Kocalari kv ye yardim edince boyunlarina madalya takiyo belli kiSana pes bence. "YAPACAKSIN" ne ya herkesi kendiniz gibi hizmetçi ruhlu sanmayın. Böyle bir mecburiyet yok malesef. Tercih meselesi.
Amma abartiyosun yahu. karakter analizi yaptin 2 dkda basit bir meseleden. Yapmak istemiyorsa yapmaz bu kadar basit. Günah ne alaka hem ?
Şu "erkek annesi" tabirinden de nefret ediyorum. Ayrımcılık kadinlarla başlıyor gerçekten.
Ay Allahim kafayi yer insan bu konuda. Konu sahibinin kimseye cemkirdigi yok sadece cevap veriyor yorumlara ne gerekiyorsa onu yazıyor hersey ortada.
Yardım etmek zorunda değil. Cij istiyorsaniz siz yardim edin de "sizin gibi gelinler" laflari cok sacma.
Teşekkür ederim beni savunup sinirlerinizi bozmayin lutfen gülüp gecilecek yorumlar hepsi sanki ben yirtiniyorum bana kışlık hazirlansin diye =)Ay Allahim kafayi yer insan bu konuda. Konu sahibinin kimseye cemkirdigi yok sadece cevap veriyor yorumlara ne gerekiyorsa onu yazıyor hersey ortada.
Yardım etmek zorunda değil. Cij istiyorsaniz siz yardim edin de "sizin gibi gelinler" laflari cok sacma.
Bunlar bu kafayla zaten cok yol alamayacaklari belli hayatta. Cok gülünç hepsi. Ahlak dersi vermeye calisiyolar bi de. Kocalari kv ye yardim edince boyunlarina madalya takiyo belli kiCocuk dogurup hizmetci olmak evlilikteki tek amaclari. Muhtemelen bikaci erkek anasi ya da olacak =)
Evet güvenmiyorum cok beceriksizim okulu askiya alip ev islerine adamam gerekiyordu kendimi =/sen bencede gitme oraya .sen kendine güvenmiyosun e haklsnda sen orada iş değil anca ağız dalası edersin kayınvalidenle ...
Madem çok becerikli değilsiniz bunu göstermenin zamanı gelmiş demektir, birkaç sakarlik ve yapılması gereken şeyin yanlış yapılması emin ol onların da işine gelmeyecektirYeni evliyiz kocamın ailesine yakina tasiniyoruz bikac haftaya. Muhtemelen orasi son durak olucak. Derdim su ki ben bekarken hic ev isinden anlamayan sadece okula gidip gelen biriydim. Oyle ki yemegi temizligi esimle yapiyoruz su an. Boyle biri olarak bu kv muhabbetleri beni inanilmaz korkutuyor. Mesafe yuruyerek 3 dkya dusecek ve esimin dunki imasi kafami kurcalıyor. Bilirsiniz kış hazirligi oluyor türlü türlü. Onlara ben de gitmeliymisim lutfenmis. Bunlardan biz de nasibimizi alicaz. Tabi sadece bizimki degil kvlerin ve gorumcenin de evine yapilacak. Ben anneme bile yardim etmezken gidip orda 3 4 evin hazırlığını yapmak ve bilumum faaliyetlere katilmak istemiyorum. Dun esim diyince burun kivirdim giderim demedim tepki vermedi. Benim ailem bize hic karismaz hani esime oglum sunu yapsan diye ricalari olmaz bisey yapilcaksa kendileri halleder ufak tefek. Hani bu sekilde de senin ailen benim ailem meselesine dondurmeden mesafe koymak bastan önünü kesmek istiyorum. Zirt pırt aranmak istemiyorum kesinlikle. Su an calismiyorum ama bikac aya ise baslama durumum var olursa. Tabi olmayabilir de. Sizce yanlis mi düşünüyorum? Biz de nasibimizi alicaz diye 3 4 evin hazirligina yardim etmek istememem normal degil mi? Tarhanadir eristedir manti vs benim olmazsa olmaz isteklerim degil cok istiyosa yapsin ogluna yollasin biraz kanisindayim. En önemlisi bu kafada olan esimle nasil konusabilirim boyle faaliyetlerden uzak olmak istedigimi henüz oraya tasinmamisken? Kv ararsa gel kizim sunu yapalim diye bahanem ne olabilir?
Merhaba arkadaşım, bi insana kafan mı güzel diye cevap vermek çemkirmektir..
Teşekkür ederim beni savunup sinirlerinizi bozmayin lutfen gülüp gecilecek yorumlar hepsi sanki ben yirtiniyorum bana kışlık hazirlansin diye =)
Madem çok becerikli değilsiniz bunu göstermenin zamanı gelmiş demektir, birkaç sakarlik ve yapılması gereken şeyin yanlış yapılması emin ol onların da işine gelmeyecektir
Söyletenlerin yorumlarına da bakmak lazim ama
Ayy dayanamıyorum boyle basit bir durum icin yapılan abartili yorumlara ya
Aayni fikirdeyim. Şunu da ekleyeyim; kadının kocası kadının ailesiyle oldukça mesafeliymiş. O öyle damat olursa konu sahibi de böyle gelin olur. Beyefendi kadının annesine babasına binbir nazla gitsin ama kadın sırf kocası seviyor diye kışlık hazırlasın. E belki kadında bazı şeyleri seviyor eşi onun hatrına kadının babasına katlasın ama yokkk. Kocasını seviyorsan yapacakmış. E o zaman konu sahibini eşi konu sahibini sevmiyor? Bunu mu anlamalıyız şimdi? Hey Allah'ım ya.Sana pes bence. "YAPACAKSIN" ne ya herkesi kendiniz gibi hizmetçi ruhlu sanmayın. Böyle bir mecburiyet yok malesef. Tercih meselesi.
Amma abartiyosun yahu. karakter analizi yaptin 2 dkda basit bir meseleden. Yapmak istemiyorsa yapmaz bu kadar basit. Günah ne alaka hem ?
Şu "erkek annesi" tabirinden de nefret ediyorum. Ayrımcılık kadinlarla başlıyor gerçekten.
Konuyu yardim etmek istemiyorum cunku ben kislik kullanmiyorum diye genellese kimse tepki vermez belkide tepki verdigim haksiz gordugum yer gitmek istememesi degil mesafeyi korumak istiyorum duydugum burada okudugum seylerde dolayi o yuden icli disli olmayayim diyor önyargılı davraniyor. Ayrica eşi gitmesini rica etmis tesbihte hata olmaz bir atasozumuz var itin hatri yoksa sahibin var diye.Ay Allahim kafayi yer insan bu konuda. Konu sahibinin kimseye cemkirdigi yok sadece cevap veriyor yorumlara ne gerekiyorsa onu yazıyor hersey ortada.
Ne sacma kendinizi paspas ediyorsunuz hemde calisiyorsunuz. Kv ye is yapmak icinmi evlendiniz. Ne gerek var yapmayin firsat buldukca didisin hatta esinize bunu yansitip evinizde huzurunuzu kacirin kislikta neymis :)Ben çalışan bir kadınım. Buna rağmen kayınvalidem kış hazırlığı yaparken gider yardım ederim. Beni yardım için hiç aramaz ama bir iş yaptığını duyduğumda gider gönüllü yardım ederim. Sağ olsun o da gelir bana yardım eder. Hiçbir şey esirgemeyiz birbirimizden.
Önceleri evlerimiz çok uzaktı. Ev değiştirmeye karar verdiğimizde eşim gene uzak yerlere bakıyordu. Ben eşimi ikna edip kayınvalide ml ere yakın bir yerden ev aldırdım. Aranız iyi olduğu sürece yardımdan gocunmayın derim ben.
Gelecegin erkek analari isteSöyletenlerin yorumlarına da bakmak lazim ama
Ayy dayanamıyorum boyle basit bir durum icin yapılan abartili yorumlara ya
Aayni fikirdeyim. Şunu da ekleyeyim; kadının kocası kadının ailesiyle oldukça mesafeliymiş. O öyle damat olursa konu sahibi de böyle gelin olur. Beyefendi kadının annesine babasına binbir nazla gitsin ama kadın sırf kocası seviyor diye kışlık hazırlasın. E belki kadında bazı şeyleri seviyor eşi onun hatrına kadının babasına katlasın ama yokkk. Kocasını seviyorsan yapacakmış. E o zaman konu sahibini eşi konu sahibini sevmiyor? Bunu mu anlamalıyız şimdi? Hey Allah'ım ya.
İçinden geliyorsa yaparsın gelmiyorsa yapmazsın. Bu kadar net.Yani o durum baslica sebebim zaten.
Ama o mesele olmasaydi da extra isteklerine kosacagimi sanmiyorum.
Bence direk olay yerinde yap kocalar bloften anlamaz uygulama gerek onlara, hem gittiğin için sana teşekkür bile edebilirEsim biliyor fazlasiyla bu yönümüonun gözünü korkutayim ben
+1Bence direk olay yerinde yap kocalar bloften anlamaz uygulama gerek onlara, hem gittiğin için sana teşekkür bile edebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?