Kv gelin yardim muhabbetleri

oğlu seviyosa yapıcaksın o anasıysa sende eşisin pes artk ya .yazık o adama yazık ...

Sana pes bence. "YAPACAKSIN" ne ya herkesi kendiniz gibi hizmetçi ruhlu sanmayın. Böyle bir mecburiyet yok malesef. Tercih meselesi.

Amma abartiyosun yahu. karakter analizi yaptin 2 dkda basit bir meseleden. Yapmak istemiyorsa yapmaz bu kadar basit. Günah ne alaka hem ?
Şu "erkek annesi" tabirinden de nefret ediyorum. Ayrımcılık kadinlarla başlıyor gerçekten.

Offfff. Cidden tas devrinde yaşıyoruz hala sanki. Yorumlara gülüyorum ben de cokca =) allah beni tas edecek kışlık hazirlamiyorum kendimize diye

sen bencede gitme oraya .sen kendine güvenmiyosun e haklsnda sen orada iş değil anca ağız dalası edersin kayınvalidenle ...

Ay Allahim kafayi yer insan bu konuda. Konu sahibinin kimseye cemkirdigi yok sadece cevap veriyor yorumlara ne gerekiyorsa onu yazıyor hersey ortada.

Yardım etmek zorunda değil. Cok istiyorsaniz siz yardim edin ama "sizin gibi gelinler" laflari cok sacma.

Son düzenleme:
Bunlar bu kafayla zaten cok yol alamayacaklari belli hayatta. Cok gülünç hepsi. Ahlak dersi vermeye calisiyolar bi de. Kocalari kv ye yardim edince boyunlarina madalya takiyo belli ki Cocuk dogurup hizmetci olmak evlilikteki tek amaclari. Muhtemelen bikaci erkek anasi ya da olacak =)

Merhaba arkadaşım, bi insana kafan mı güzel diye cevap vermek çemkirmektir..

Teşekkür ederim beni savunup sinirlerinizi bozmayin lutfen gülüp gecilecek yorumlar hepsi sanki ben yirtiniyorum bana kışlık hazirlansin diye =)

Ay bunu çalışmayıp koca eline bakan kadın mı söylüyor? :) Hem ev yok hem iş. :) O küçümsediğin kadınlar evde bi işe yarıyor en azından, ya sen? Hiçbir işe yaramıyorsun... :)

Madem çok becerikli değilsiniz bunu göstermenin zamanı gelmiş demektir, birkaç sakarlik ve yapılması gereken şeyin yanlış yapılması emin ol onların da işine gelmeyecektir

Ben çalışan bir kadınım. Buna rağmen kayınvalidem kış hazırlığı yaparken gider yardım ederim. Beni yardım için hiç aramaz ama bir iş yaptığını duyduğumda gider gönüllü yardım ederim. Sağ olsun o da gelir bana yardım eder. Hiçbir şey esirgemeyiz birbirimizden.

Önceleri evlerimiz çok uzaktı. Ev değiştirmeye karar verdiğimizde eşim gene uzak yerlere bakıyordu. Ben eşimi ikna edip kayınvalidemlere yakın bir yerden ev aldırdım. Aranız iyi olduğu sürece yardımdan gocunmayın derim ben.

Merhaba arkadaşım, bi insana kafan mı güzel diye cevap vermek çemkirmektir..

Söyletenlerin yorumlarına da bakmak lazim ama

Teşekkür ederim beni savunup sinirlerinizi bozmayin lutfen gülüp gecilecek yorumlar hepsi sanki ben yirtiniyorum bana kışlık hazirlansin diye =)

Ayy dayanamıyorum boyle basit bir durum icin yapılan abartili yorumlara ya

Aayni fikirdeyim. Şunu da ekleyeyim; kadının kocası kadının ailesiyle oldukça mesafeliymiş. O öyle damat olursa konu sahibi de böyle gelin olur. Beyefendi kadının annesine babasına binbir nazla gitsin ama kadın sırf kocası seviyor diye kışlık hazırlasın. E belki kadında bazı şeyleri seviyor eşi onun hatrına kadının babasına katlasın ama yokkk. Kocasını seviyorsan yapacakmış. E o zaman konu sahibini eşi konu sahibini sevmiyor? Bunu mu anlamalıyız şimdi? Hey Allah'ım ya.

Konuyu yardim etmek istemiyorum cunku ben kislik kullanmiyorum diye genellese kimse tepki vermez belkide tepki verdigim haksiz gordugum yer gitmek istememesi degil mesafeyi korumak istiyorum duydugum burada okudugum seylerde dolayi o yuden icli disli olmayayim diyor önyargılı davraniyor. Ayrica eşi gitmesini rica etmis tesbihte hata olmaz bir atasozumuz var itin hatri yoksa sahibin var diye.
Ne sacma kendinizi paspas ediyorsunuz hemde calisiyorsunuz. Kv ye is yapmak icinmi evlendiniz. Ne gerek var yapmayin firsat buldukca didisin hatta esinize bunu yansitip evinizde huzurunuzu kacirin kislikta neymis :)

Söyletenlerin yorumlarına da bakmak lazim ama

Ayy dayanamıyorum boyle basit bir durum icin yapılan abartili yorumlara ya
Gelecegin erkek analari iste ben kv ye yapim oglumun esi de bana yapsin kafasinda hep bi beklenti icinde olan kendi kendine yetemeyen insanlar

Yani o durum baslica sebebim zaten.
Ama o mesele olmasaydi da extra isteklerine kosacagimi sanmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…