Kv gelin yardim muhabbetleri

Mesele çay demlemek değik ki. Orda cay demlemekten başka bir şey yaptirmayacagini düşünmek de komik :) tabiki is yaptıracak ve artık beklenti oluşacak. Kizi da çok istiyorsa gelsin yapsin. E biliyor ki annesi verecek gelmez tabi.

Oğluna göndersin diye bişey yok, sizin evinize gönderiyor sonuçta.. Eşek mi senin kışlığını yapacak.. Kendin git orda bulunki almaya yüzün olsun..

He dersen ki gitmem, ay ben kışlık istemiyorum deyivereceksin.. Yok öyle oturduğun yerden bişey..

Kayınvalidem kızıyla beraber haftalarca hazırlık yapar aklına ne geliyorsa artık. Salça,erişte,tarhana,buzluğa koymak için sebzeler,mantı bile yapar. Hemde öyle az buz değil kendinin iki katını yapar bize. Bikere bile aramadılar gel diye,zaten çalışıyorum vakit yokta haftasonu fln çağırabilir istese ama biliyor ki hiçbirinden anlamam zaten hoşlanmamda :) işleri bitince arar hem yemeğe çağırır hemde erzakları alın der,gider yüklenir geliriz.
Sevmediğin biyere gitmek zorunda değilsin,canın isterse gidersin oyalanırsın orda .

Bende bekarken hiçbir iş yapmazdım. Ama evlendim. Turşu da yaptım, domates sosu da, reçel de.. Yanım da ne ailem var, ne de kayınvalidem ler.. Hepsini netten öğrendim.. Ki bence o kadar çok zevkli ki. Kendi el emeğin.. Üstüne ortaya güzel şeyler çıkınca, insan kendisiyle gurur duyuyor..
Bence çok ön yargılı olmayın. Bu sene gidin yardım edin. Ortamı keşfetin. Bir işin ucundan tutun.. Sizde iyi kötü öğrenirsiniz.. Seneye gitmek istemezsen de, kendin hazırlarsın..
Önyargılı olma..

Kafaniz güzel falan heralde sizin. Turkce yazmisim derdimi nesini anlamakta güçlük cektiniz? Ben illa bana da versin bayılıyorum mu yazmisim? Ben sevmiyorum oglu seviyor cok istiyosa yapsin yollasin demisim.

Hic. Kendi kizina yapiyor her seyi bize yaptigi gibi. Azckk uzak mesafede ama yakinda oldugunda da bi sey yaptirmiyor.

Kafaniz güzel falan heralde sizin. Turkce yazmisim derdimi nesini anlamakta güçlük cektiniz? Ben illa bana da versin bayılıyorum mu yazmisim? Ben sevmiyorum oglu seviyor cok istiyosa yapsin yollasin demisim.

Sen önce terbiyeli ol, sonra benim kafamla ilgilen.. :)
Hem bi iş yapamayan hemde bedavacı.. :)

Söylemeden edemeyecegim ne kadar kotusunuz. Oglu kim pardon ? Sizin eşiniz seviyorsa gidip bir isin ucundan tutmanizin neresi kotu daha ortada hicbirsey yokken neden bu mesafeli durma kaygisi gidin bulunun. Seneyede konusi gecerse ben kendim hazirlayacagim dersiniz olur biter ben esimin sevdigi birseyi yaparim yapamazsamda bir yapan varsa gerekirse basinda ayakta bekler isi bitene kadar muhabbet ederimki istemeye alip evime goturmeye yüzüm olsun.

oğlu seviyosa yapıcaksın o anasıysa sende eşisin pes artk ya .yazık o adama yazık ...

oğlu seviyosa yapıcaksın o anasıysa sende eşisin pes artk ya .yazık o adama yazık ...
ne diyim inşAllah çekmez senden Allah sonunuzu hayır etsin .uyumsuz birine benziyosun .kendini yontmanı tavsiye ederim .evlilik bu hersey olur ne var yani ortada bulunup yanda gezseniz hiç değilse .günahtr bile bikere sizde yarn öbürgün erkek evlat anası oldugunzda kaynana oldugunzda bunları yaşamayacakmsnz sanki .
senin derdin annene yapmamışsın ya vicdan yapıyosun suan anneme yapmadım onamı yapıcam derdi

Siz gidin basinda bekleyin afiyetle de yiyin o halde. Beklentisi olan tabii ki gidip yapacak.

Bazı yorumlar çok komik :) Kadın kayınvalideden hiç bir şey beklemiyor. Eşi için bile istemiyor. Ama oğluna verecekse kayınvalideme engel olamam diyor. Ayrıca kış hazırlığı yapmak zorunda da değil, ev işlerini sevmek zorunda da değil. Kayınvalide ile samimi olmak zorunda hiç değil.

Evet tek derdim o size ne? Gunahi da bana sevabi da. Fetva mi veriyorsunuz sizin haddinize degil bana ahlak dersi vermek.

Siz gidin basinda bekleyin afiyetle de yiyin o halde. Beklentisi olan tabii ki gidip yapacak.
Olumsuz yorum aldiginizda saga sola cemkirecekseniz neden konu aciyorsunuz ? Herkes sizi hakli gorup pohpohlamak zorunda mi ? Sizin gibi gelinleri gordukce kv kp hakkinda konu acildiginda keske birde onlari dinleyebilsek acaba ne cekiyorlar gelinlerden diye dusunmeden duramiyorum. Yazık cidden elestiriye gelemiyor saygi cercevesinde iki kelime yazamiyorsaniz kimseden birsey beklemeyin paspasta olmamis olursunuz...

Son düzenleme:

Offfff. Cidden tas devrinde yaşıyoruz hala sanki. Yorumlara gülüyorum ben de cokca =) allah beni tas edecek kışlık hazirlamiyorum kendimize diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…