- 7 Kasım 2015
- 298
- 517
- 103
- Konu Sahibi belaokumakitapoku
-
Bozuluyorum tabi kendince telafi etmeye calisiyor ama yeteri kadar degil. En azindan onun ailesiyle olan samimiyetim kadar samimi olmaliydi bizimkilerleYani bozulabilir. Sen onun hiçbir hareketine bozulmuyor musun? İdare etmeyi öğrensin biraz. Kv kendine kadar yapsın. Herkes kendi bacağından asılır.
E o zaman gitme telafi etmeye çalış sende. :-DBozuluyorum tabi kendince telafi etmeye calisiyor ama yeteri kadar degil. En azindan onun ailesiyle olan samimiyetim kadar samimi olmaliydi bizimkilerle
Yardım etseniz de incileriniz dökülmez altı üstü bir çay demleyeceksiniz. Sonra kayınValide Kışlık lardan vermese ah bana vermedi de falan diye söylenirsiniz yazık kadına bence keşke benim ki beni benimsese de yardım istese benden.
Cagirsaydi gitmek istemeseydiniz bahaneniz ne olurdu?
Cagirsaydi gitmek istemeseydiniz bahaneniz ne olurdu?
kac yasindasiniz?cocuk var mi?Yeni evliyiz kocamın ailesine yakina tasiniyoruz bikac haftaya. Muhtemelen orasi son durak olucak. Derdim su ki ben bekarken hic ev isinden anlamayan sadece okula gidip gelen biriydim. Oyle ki yemegi temizligi esimle yapiyoruz su an. Boyle biri olarak bu kv muhabbetleri beni inanilmaz korkutuyor. Mesafe yuruyerek 3 dkya dusecek ve esimin dunki imasi kafami kurcalıyor. Bilirsiniz kış hazirligi oluyor türlü türlü. Onlara ben de gitmeliymisim lutfenmis. Bunlardan biz de nasibimizi alicaz. Tabi sadece bizimki degil kvlerin ve gorumcenin de evine yapilacak. Ben anneme bile yardim etmezken gidip orda 3 4 evin hazırlığını yapmak ve bilumum faaliyetlere katilmak istemiyorum. Dun esim diyince burun kivirdim giderim demedim tepki vermedi. Benim ailem bize hic karismaz hani esime oglum sunu yapsan diye ricalari olmaz bisey yapilcaksa kendileri halleder ufak tefek. Hani bu sekilde de senin ailen benim ailem meselesine dondurmeden mesafe koymak bastan önünü kesmek istiyorum. Zirt pırt aranmak istemiyorum kesinlikle. Su an calismiyorum ama bikac aya ise baslama durumum var olursa. Tabi olmayabilir de. Sizce yanlis mi düşünüyorum? Biz de nasibimizi alicaz diye 3 4 evin hazirligina yardim etmek istememem normal degil mi? Tarhanadir eristedir manti vs benim olmazsa olmaz isteklerim degil cok istiyosa yapsin ogluna yollasin biraz kanisindayim. En önemlisi bu kafada olan esimle nasil konusabilirim boyle faaliyetlerden uzak olmak istedigimi henüz oraya tasinmamisken? Kv ararsa gel kizim sunu yapalim diye bahanem ne olabilir?
Son soru için cevap;Yeni evliyiz kocamın ailesine yakina tasiniyoruz bikac haftaya. Muhtemelen orasi son durak olucak. Derdim su ki ben bekarken hic ev isinden anlamayan sadece okula gidip gelen biriydim. Oyle ki yemegi temizligi esimle yapiyoruz su an. Boyle biri olarak bu kv muhabbetleri beni inanilmaz korkutuyor. Mesafe yuruyerek 3 dkya dusecek ve esimin dunki imasi kafami kurcalıyor. Bilirsiniz kış hazirligi oluyor türlü türlü. Onlara ben de gitmeliymisim lutfenmis. Bunlardan biz de nasibimizi alicaz. Tabi sadece bizimki degil kvlerin ve gorumcenin de evine yapilacak. Ben anneme bile yardim etmezken gidip orda 3 4 evin hazırlığını yapmak ve bilumum faaliyetlere katilmak istemiyorum. Dun esim diyince burun kivirdim giderim demedim tepki vermedi. Benim ailem bize hic karismaz hani esime oglum sunu yapsan diye ricalari olmaz bisey yapilcaksa kendileri halleder ufak tefek. Hani bu sekilde de senin ailen benim ailem meselesine dondurmeden mesafe koymak bastan önünü kesmek istiyorum. Zirt pırt aranmak istemiyorum kesinlikle. Su an calismiyorum ama bikac aya ise baslama durumum var olursa. Tabi olmayabilir de. Sizce yanlis mi düşünüyorum? Biz de nasibimizi alicaz diye 3 4 evin hazirligina yardim etmek istememem normal degil mi? Tarhanadir eristedir manti vs benim olmazsa olmaz isteklerim degil cok istiyosa yapsin ogluna yollasin biraz kanisindayim. En önemlisi bu kafada olan esimle nasil konusabilirim boyle faaliyetlerden uzak olmak istedigimi henüz oraya tasinmamisken? Kv ararsa gel kizim sunu yapalim diye bahanem ne olabilir?
Birbirine kat ortalığı kısmını ben yazacaktım benden önce davrandınSon soru için cevap;
"Alo kızım gel şunu yapalım"
"Anneciğim inanın bende eşimle kaç gündür bu konuda konuşuyorum zira ben bahsettiğiniz şeylerden zerrece anlamadığım gibi hiçte beceremem ama illa gel derseniz gelirim size bakıp öğrenirim artık seneye belki size bir faydam dokunabilir.Siz ne dersiniz geleyim mi?"
Şayet gel derse gider her yeri her yere katarak evine dönersin
Senin hakkın da beceriksiz demeleri çok önemli değil şayet öyle birşey duyarsan okulda öğrendiğin bir matematik formülünü alıp kv gidersin kv ve görümcene dersin ki "Anneciğim şu formülü çözemedim iş için gerkeli rica etsem çözmeme yardım edermsiniz" dersin. Kv sana "Kızım bemin ne anlarım formülden falan" derse. Sende "Aşkolsun anne bende Tarhana erişte yapmaktan anlamam ama size yine de yardım etmeyi kabul etmiştim" dersin.
Kv ye bu sekilde derim de esim nolucak? Belli yani beklentisi var benden az cok.
EveeeetttBirbirine kat ortalığı kısmını ben yazacaktım benden önce davrandın
Yok yaEveeeettt
Yaşasın kötülük
(Umarım latife ettiğimi anlamayanların hışmına uğramam)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?