Kv gelin yardim muhabbetleri

Yardım etseniz de incileriniz dökülmez altı üstü bir çay demleyeceksiniz. Sonra kayınValide Kışlık lardan vermese ah bana vermedi de falan diye söylenirsiniz yazık kadına bence keşke benim ki beni benimsese de yardım istese benden.

Yani bozulabilir. Sen onun hiçbir hareketine bozulmuyor musun? İdare etmeyi öğrensin biraz. Kv kendine kadar yapsın. Herkes kendi bacağından asılır.
Bozuluyorum tabi kendince telafi etmeye calisiyor ama yeteri kadar degil. En azindan onun ailesiyle olan samimiyetim kadar samimi olmaliydi bizimkilerle

Ustune gitmeyin konu sahibinin beceremiyomus, bilmiyormus hic bisey.

Bu tür şeyleri öğrenmek güzeldir
İlerde evladınıza da el yapımı şeyler yedirirsiniz
Öğrendiğiniz yanınıza kar kalır, bu kadar katı olmayın bence
İyi niyetli insanlarsa gidin yardımlaşın
Kışın çok faydası oluyor

Bahaneye gerek yok ki. Çünkü bahane bulsan bidahaki sefere cagirilacaksin sonuçta. En iyisi böyle isleri sevmediğini söyle olsun bitsin. Kendi yapabileceklerini evinde yapacağını yapamayacaklarini da satın alacagini soylersin. Esin de cok biliyorsa kendi yardım etsin.

Cagirsaydi gitmek istemeseydiniz bahaneniz ne olurdu?

Sen en iyisi gitmen gereken günün
1 gün öncesi akşamın da
banyoya gir. 2 parmagını bogazına kadar it
iyice çıkar zaten perişan görünürsün.

Eşinle konuşamıyorsun bile.
Onu söyleyemem, bunu söylersem böyle anlar.
En temizi bu.

Sartlama kendini sonucta 3~4 eve yapilacaksada 3~4 evden birileri olacak kendine yapar kadar yorulacaksin. Elinden gelmiyorsada dedigi gibi cay yapar yanlarinda durursun ortada sorun yokken bu sekilde sartlanip mesafe almakta ne derece dogru bilemedim. Bir dene bi git bakalım sorun yasarsan mesafe koyarsin. Bence birsey kaybetmezsin.

Benim kv deler de yapıyor. Bize de bolca veriyor. Daha elimi sürmedim. Yardım et denirse ben anlamıyorum derim. Harbiden anlamıyorum, yardım etmek istemediğimden değil. Beceriksizim biraz

kac yasindasiniz?cocuk var mi?

Son soru için cevap;
"Alo kızım gel şunu yapalım"
"Anneciğim inanın bende eşimle kaç gündür bu konuda konuşuyorum zira ben bahsettiğiniz şeylerden zerrece anlamadığım gibi hiçte beceremem ama illa gel derseniz gelirim size bakıp öğrenirim artık seneye belki size bir faydam dokunabilir.Siz ne dersiniz geleyim mi?"
Şayet gel derse gider her yeri her yere katarak evine dönersin
Senin hakkın da beceriksiz demeleri çok önemli değil şayet öyle birşey duyarsan okulda öğrendiğin bir matematik formülünü alıp kv gidersin kv ve görümcene dersin ki "Anneciğim şu formülü çözemedim iş için gerkeli rica etsem çözmeme yardım edermsiniz" dersin. Kv sana "Kızım bemin ne anlarım formülden falan" derse. Sende "Aşkolsun anne bende Tarhana erişte yapmaktan anlamam ama size yine de yardım etmeyi kabul etmiştim" dersin.

Birbirine kat ortalığı kısmını ben yazacaktım benden önce davrandın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…