Kv gelin yardim muhabbetleri

Ben sevmem, oğlu sever diyorsunuz. "Oğlu" diye bahsettiğiniz kişi sizin hayat arkadaşınız değil mi? Nasıl böyle bencilce düşünebiliyorsunuz? Şaşkınlık içindeyim.

Ben esimi cok seviyorum. Ama annesinin gorumcenin kisligini hazirlamak icin evlenmedim. Esimi sevdigim, aramizin bozulmasini istemedigim icin biseylerin önünü onceden kesip sonradan basimizin agrimasini istemiyorum. 3 dklik mesafeye tasiniyoken bunlari dusunmek bence masumca bi korku.

benim kayinvalidemle de aramda bi cadde var recelmis dolaba patlicanmis domatesmis tursuymus 3 evlik hazirlar bize kizina kendine. ama ne kizini cagirir ne beni sagolsin verene kadar yaptigindan bile haberimiz olmaz

Bence fazlaca abartıyorsun. Ben de yeni evliyim ve ev işlerinden ne yemek yapmaktan da zerrece anlamam. Hatta burda yana yakıla konu açmışlığım da vardır nasıl yemeğe misafir ağırlayacağım çok beceriksizim diye Ama şahsen kvalidem böyle kış hazırlığı vs yapacak olsa anlamıyor olsam bile koşa koşa giderim. Çünkü yaptıklarından ben de nasiplenmek isterim Elde yapılmış organik gıdanın yerini hiçbir şey tutmaz. Marketten alınan hazır salça yağ vs kanserojen maddeler içeriyor hiç de sağlıklı değiller bu konuda çok takıntılıyım. Sırf hiç yardım etmedi gelmeye tenezzül bile etmedi dedirtmemek için dahi olsa gitmelisin bence. Hem de eşinin gözünde gitmedi etmedi şeklinde kalmazsın.

Onların hazırlıklarına yardım etmek zorunda değilsin, sadece orda bulun ve çay koy yani nedir ki. Kmse senden hamaratlık beklemez. Sadce orda boy göstererek hem sağlıklı kışlık yiyecekleri kaparsın ( eğer gitmezsen daha az verebilirler ) hem eşinin gönlü olur hem de ailesi bak katılmadı etmedi diye konuşamaz.

Aslında açık olmak iyidir . gitmek istemiyorum, annen ve ben 3-4 evin kışlığını hazırlayacağız ve ben bunu üstlenmek istemiyorum de eşine. Ya hu yapmak zorunda değilsin ki, onlardan bir talebin yok. Herkes kendi eviyle ilgilense ne güzel olur.

Esim ailemle mesafeli zaten

peki görümceniz nerede oturuyor
yanı o da gelınecek bır mesafede oturup da kıyamam gelmesın falan olup sizi yardıma cagırırsa kayınvaldenız tabı bıraz ayop olur acıkcası

Oraya oturmak zorundayiz burdaki komsular sıkıntılı ve orasi kira acisindan daha uygun :/ zaten korkuyorum. Durumlar boyleyken yine de oturmaz miydiniz?

Esim ailemle mesafeli zaten
ohoo sizde ailecek mesafe var demekki o zaman boşverin bana garip geliyor bilmiyorum kv yi öz annemde ayırt etmem oda çalışıyor işinde gücünde hiç bişeyime karışmaz. bana pek gelmz çalışıyorum diye ben giderm belki kv lik yapmadığı için seviyorum böle konuşuyorum bilmiyorum eşimde aileme düşkündür bu beni mutlu ediyor. ama sizde bağlılık yoksa mesfeliysenzz gitmeyin böle devam edin

Umursamaz ol. Yani kocan seviyor olabilir. Ben sevmiyorum istersen sen yardım et de. Görümce de gelmiyormuş. Ablan gelse daha iyi olur bence de. Daha çabuk kaynaşırsın derse de benim yapım öyle değil de olsun bitsin. Kv de de yapmasın kışlık falan. Ne gerek var? Hem kendine hem size eziyet. Eşine söyle görümce iş yapmazken ben hiç iş yapmam de.

Guzel tavsiyeler ama ne yazik ki ben samimiyken de esim mesafeliydi. Ben mesafeyi yeni yeni koyuyorum..

Uzak ama istedigi zaman gelip bikac gun kalabilecek imkani var
bilemedim şimdi
yani şimdi burada insanlar sırf sizin şu yazdıgınıza yorum yapıyor ben de o şekilde
şimdi şu kışlık meselesi haricinde kayınvalde ile aranız nasıl ? kendisi nasıl bir kişilik ? nişanlılık , yeni evlilik balayı falan dönemleriniz nasıl geçti ? kayınvalde kayınpeder bunlar nasıl kafada gelin aldık kafasında mı oğlumuzu evlendirdik kafasında mı ?
bunları siz bilirsiniz, hani bu sefer gitseniz artık sonu gelmeyen istekler yapışmalar sürekli zırt pırt gelmeler sizi oraya çağırmalar olur mu olmaz mı ?

bence bu seferlik gidin hatta söyle de yapabilrisiniz bunu illa hani ben gidiyorum oda gelecek tarzında değil de burada tabşi görümcenizle ilişkileriniz de nasıl bilemem hani siz görümcenizi arayıp böyle böyle gel sende gırgır şamata yaparız biliyorsun ben de fazla anlamıyorum hep beraber cıkar aradan hem sıkılmam muhabbette ederiz senle falan deyip görümcenizi de çağırabilirsiniz
daha sonra dediğim gibi yapışma durumları da olursa konuşmaya yüzünüz olur ,

yakın olmaının sıkıntısı çok fazla

eğer sadece kıs hazırlıgı için yardımsa sorun değil yap çekil kenera ama temizlik var gel misafir gelecek sende gel gezmeye gdiyoruz sende gel ler başlarsa o sıkıntı , ilk günler kendine bir kaç iş ayarla aradıklarında ne yaprısun dediklerinde hemen işini gidecegin yeri söyle , böyle böyle önünü kesersin , sen gitmek istediğin zaman ziyaret et. allah kolaylık verisn.

hee buarada hemen kocanla yuzgöz olma yaptıklarını kocana sıralama bırak kendi gözüyle görmeye çalışsın,

senede bir kere olan bir şeye gitmek insana çok zor gelmese gerek.
hem onların gönlü olur hemde izlersin. ilerde sende yapmak isteyeceksin belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…