- 20 Aralık 2015
- 1.080
- 857
- 53
- Konu Sahibi belaokumakitapoku
-
Ben sevmem, oğlu sever diyorsunuz. "Oğlu" diye bahsettiğiniz kişi sizin hayat arkadaşınız değil mi? Nasıl böyle bencilce düşünebiliyorsunuz? Şaşkınlık içindeyim.
Cagirsaydi gitmek istemeseydiniz bahaneniz ne olurdu?benim kayinvalidemle de aramda bi cadde var recelmis dolaba patlicanmis domatesmis tursuymus 3 evlik hazirlar bize kizina kendine. ama ne kizini cagirir ne beni sagolsin verene kadar yaptigindan bile haberimiz olmaz
Aslında açık olmak iyidir . gitmek istemiyorum, annen ve ben 3-4 evin kışlığını hazırlayacağız ve ben bunu üstlenmek istemiyorum de eşine. Ya hu yapmak zorunda değilsin ki, onlardan bir talebin yok. Herkes kendi eviyle ilgilense ne güzel olur.Gorumce gelmiyor biz yapacagiz. Ona kiyamaz kv yapar yapar yollar. Ben sevmem oyle yufka manti. Oglu sever. Salca yapimi falan da zormus anlamam diyip siyrilirim da esimle niye gidip cay demlemedin diye bozusabiliriz. Gitmek istemiyorum yardima desem hakaret etmisim gibi gelir annesine ona gore.
Esim ailemle mesafeli zatenfaydalanacaksanız gidin bi işin ucundan tutun ölmezsinz yani üstelk kışın lezzetli ve pratk oluyor ama faydalanmıcaksnz kesinlike verirsede almayn. ben kv ile yaptm tarhana menemen hem tek yorulmadm hem çabuk bitti şmdi miss gibi duruyor kışın yenmeyi bekliyor. aslında evdesinz gidip biraz yardm etsenz elinzden geldiğince güzel olablr anlaşıyorsanz sorunda olmz bi problem olmadan mesfe koymak niye anlamıyorm eşiniz annenize böle yapsa siz üzülmezmisnz aile birlik demek sonuçta :)
peki görümceniz nerede oturuyorGorumce gelmiyor biz yapacagiz. Ona kiyamaz kv yapar yapar yollar. Ben sevmem oyle yufka manti. Oglu sever. Salca yapimi falan da zormus anlamam diyip siyrilirim da esimle niye gidip cay demlemedin diye bozusabiliriz. Gitmek istemiyorum yardima desem hakaret etmisim gibi gelir annesine ona gore.
Oraya oturmak zorundayiz burdaki komsular sıkıntılı ve orasi kira acisindan daha uygun :/ zaten korkuyorum. Durumlar boyleyken yine de oturmaz miydiniz?3 dk yürüme mesafesı bildiğin 2-3 ev var aranızda. aynı apartmanda aranızda baya kat olsa 3 dk inersin evıne
bahane diyorsun ama 1-2 kere bulursun
daha sonra nıyetın anlaşılır ve senden kötüsü olmaz. naparsan yap buna engel olamazsın bu kadar yakın oturcagınız için.
çoğu şeye engel olacak tek şey; yakın oturmamak
Uzak ama istedigi zaman gelip bikac gun kalabilecek imkani varpeki görümceniz nerede oturuyor
yanı o da gelınecek bır mesafede oturup da kıyamam gelmesın falan olup sizi yardıma cagırırsa kayınvaldenız tabı bıraz ayop olur acıkcası
benım kv dublex daire verdi, kızına da aynı yerde alacak dıye kabul etmedım.Oraya oturmak zorundayiz burdaki komsular sıkıntılı ve orasi kira acisindan daha uygun :/ zaten korkuyorum. Durumlar boyleykem yine de oturmaz miydiniz?
ohoo sizde ailecek mesafe var demekki o zaman boşverin bana garip geliyor bilmiyorum kv yi öz annemde ayırt etmem oda çalışıyor işinde gücünde hiç bişeyime karışmaz. bana pek gelmz çalışıyorum diye ben giderm belki kv lik yapmadığı için seviyorum böle konuşuyorum bilmiyorum eşimde aileme düşkündür bu beni mutlu ediyor. ama sizde bağlılık yoksa mesfeliysenzz gitmeyin böle devam edinEsim ailemle mesafeli zaten
Esinizin tavri ne oldu? Kirada mi oturuyosunuz?benım kv dublex daire verdi, kızına da aynı yerde alacak dıye kabul etmedım.
evet kiradayız şuan. başka ev var o satılıp alacak yenısını bize. ılk baş tepkı verdı amaEsinizin tavri ne oldu? Kirada mi oturuyosunuz?
Guzel tavsiyeler ama ne yazik ki ben samimiyken de esim mesafeliydi. Ben mesafeyi yeni yeni koyuyorum..Eşinizin ailesi ile olan ilişkilerinizi eşinizden bağımsız değerlendirmenizi öneririm.
İnatlaşmakla bir yere varılmaz.
Misilleme ile hiç bir sorun çözülmez.
Siz eşinizin ailesine yaklaşırsanız o da yarın sizinkine yaklaşır. Birinin ilk adımı atması gerek. Eşiniz uzaklaşsın, siz uzaklaşın olmaz.
Eşinizin annesini sizden yardım rica eden bir komşu olarak düşünseniz. Komşumuza bile yardım ediyoruz. Kaldı ki yapılan şeylerden size de verilecek.
bilemedim şimdiUzak ama istedigi zaman gelip bikac gun kalabilecek imkani var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?