- 26 Temmuz 2016
- 338
- 228
- 103
- Konu Sahibi belaokumakitapoku
-
Gorumcem arayip cagirmam gelememe durumu da olabilir hepten bana kalır kisliklar gidip cay bile demlemek istemezkenbilemedim şimdi
yani şimdi burada insanlar sırf sizin şu yazdıgınıza yorum yapıyor ben de o şekilde
şimdi şu kışlık meselesi haricinde kayınvalde ile aranız nasıl ? kendisi nasıl bir kişilik ? nişanlılık , yeni evlilik balayı falan dönemleriniz nasıl geçti ? kayınvalde kayınpeder bunlar nasıl kafada gelin aldık kafasında mı oğlumuzu evlendirdik kafasında mı ?
bunları siz bilirsiniz, hani bu sefer gitseniz artık sonu gelmeyen istekler yapışmalar sürekli zırt pırt gelmeler sizi oraya çağırmalar olur mu olmaz mı ?
bence bu seferlik gidin hatta söyle de yapabilrisiniz bunu illa hani ben gidiyorum oda gelecek tarzında değil de burada tabşi görümcenizle ilişkileriniz de nasıl bilemem hani siz görümcenizi arayıp böyle böyle gel sende gırgır şamata yaparız biliyorsun ben de fazla anlamıyorum hep beraber cıkar aradan hem sıkılmam muhabbette ederiz senle falan deyip görümcenizi de çağırabilirsiniz
daha sonra dediğim gibi yapışma durumları da olursa konuşmaya yüzünüz olur ,
Tesekkurler. Temizlige asla gitmem o konuda netim. Kv kendi de gezmiyor zaten çalışıyor kadın cok ta çevresi yok.yakın olmaının sıkıntısı çok fazla
eğer sadece kıs hazırlıgı için yardımsa sorun değil yap çekil kenera ama temizlik var gel misafir gelecek sende gel gezmeye gdiyoruz sende gel ler başlarsa o sıkıntı , ilk günler kendine bir kaç iş ayarla aradıklarında ne yaprısun dediklerinde hemen işini gidecegin yeri söyle , böyle böyle önünü kesersin , sen gitmek istediğin zaman ziyaret et. allah kolaylık verisn.
hee buarada hemen kocanla yuzgöz olma yaptıklarını kocana sıralama bırak kendi gözüyle görmeye çalışsın,
Oyle bi beklentim yok.Gidiver ne olacak sanki dunyanin sorunu gibi anlatmissin o yapip sana versin diye mi bekliyorsun
Tatlım senin gönlün yok belli. Buda en doğal hakkın. Eşine kendi kızı yardım etmezken ben kendi anneme yardım etmezken oraya misafir gibi gidip gelirim de. Sen aileme mesafelisin ben de senin ailene mesafeliyim bunu böyle kabul et lütfen de.Gorumcem arayip cagirmam gelememe durumu da olabilir hepten bana kalır kisliklar gidip cay bile demlemek istemezkenhani o gelebilecegi günü söyler kv de ona gore plan yapar vs de uzun is bunlar. En iyisi gitmemek bi sekilde
Sanmiyorum yapacagimisenede bir kere olan bir şeye gitmek insana çok zor gelmese gerek.
hem onların gönlü olur hemde izlersin. ilerde sende yapmak isteyeceksin belkide
Tesekkurler. Ama saglam bozulacak belliTatlım senin gönlün yok belli. Buda en doğal hakkın. Eşine kendi kızı yardım etmezken ben kendi anneme yardım etmezken oraya misafir gibi gidip gelirim de. Sen aileme mesafelisin ben de senin ailene mesafeliyim bunu böyle kabul et lütfen de.
Tesekkurler. Temizlige asla gitmem o konuda netim. Kv kendi de gezmiyor zaten çalışıyor kadın cok ta çevresi yok.
hep şunu söylerım eşime; ailenle birbirimizi sevmemizi, saygı duymamızı istiyorsan
asla yakın oturmamıza izin verme. sonuclarına sen katlanırsın
senın ailen sonucta
Kv kendi de gezmiyor zaten çalışıyor kadın cok ta çevresi yok.
Yani bozulabilir. Sen onun hiçbir hareketine bozulmuyor musun? İdare etmeyi öğrensin biraz. Kv kendine kadar yapsın. Herkes kendi bacağından asılır.Tesekkurler. Ama saglam bozulacak belli
+1Yaptıklarından istemeyecekseniz, marketten alacaksanız; beceremem size kolay gelsin diyebilirsin.
Annem kiyamaz yaptirmazdi hanfendi. Ben de kv evinin temizliğini yapcam diye evlenmedim kocamla. O taraklarda bezim yok yani. Bencil oldugumu düşünmüyorum kimseden bana kışlık versin beklentim yok.Bunca zamandır annenize yardım etmemeyi marifet gibi yazmışsınız ama bence çok ayıp etmişsiniz. Ben haftada gider annemin temizliğini yaparım büyük işlerine yardım ederim. Bunca senedir bizim herşeyimizle uğraşmış insanların yüklerini artık biz yüklenmeliyiz. Kv yakında olsa onunkini de yaparım. Onlar anne sizin evlat olarak söylemeden yardım etmeniz gerek. Bana biraz çocukça geldi düşünceniz. Ayrıca bencilce. O tarhanayı salçayı yapmak ne kadar zor. Yardım etseniz hem öğrenir ilerde evlatlarınıza yaparsınız. Hem de sevaba girersiniz.
Bu kadar ön yargılıyken oraya taşınma konusunu bir daha mı düşünseniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?