Kv gelin yardim muhabbetleri

Gorumcem arayip cagirmam gelememe durumu da olabilir hepten bana kalır kisliklar gidip cay bile demlemek istemezken hani o gelebilecegi günü söyler kv de ona gore plan yapar vs de uzun is bunlar. En iyisi gitmemek bi sekilde

Tesekkurler. Temizlige asla gitmem o konuda netim. Kv kendi de gezmiyor zaten çalışıyor kadın cok ta çevresi yok.

Gorumcem arayip cagirmam gelememe durumu da olabilir hepten bana kalır kisliklar gidip cay bile demlemek istemezken hani o gelebilecegi günü söyler kv de ona gore plan yapar vs de uzun is bunlar. En iyisi gitmemek bi sekilde
Tatlım senin gönlün yok belli. Buda en doğal hakkın. Eşine kendi kızı yardım etmezken ben kendi anneme yardım etmezken oraya misafir gibi gidip gelirim de. Sen aileme mesafelisin ben de senin ailene mesafeliyim bunu böyle kabul et lütfen de.

Tesekkurler. Ama saglam bozulacak belli

Bunca zamandır annenize yardım etmemeyi marifet gibi yazmışsınız ama bence çok ayıp etmişsiniz. Ben haftada gider annemin temizliğini yaparım büyük işlerine yardım ederim. Bunca senedir bizim herşeyimizle uğraşmış insanların yüklerini artık biz yüklenmeliyiz. Kv yakında olsa onunkini de yaparım. Onlar anne sizin evlat olarak söylemeden yardım etmeniz gerek. Bana biraz çocukça geldi düşünceniz. Ayrıca bencilce. O tarhanayı salçayı yapmak ne kadar zor. Yardım etseniz hem öğrenir ilerde evlatlarınıza yaparsınız. Hem de sevaba girersiniz.

hep şunu söylerım eşime; ailenle birbirimizi sevmemizi, saygı duymamızı istiyorsan
asla yakın oturmamıza izin verme. sonuclarına sen katlanırsın
senın ailen sonucta

Cok guzel dusunceniz
Kucuk bi yerde yasiyoruz biz en fazla 45 dklik mesafeye tasinabiliriz. Su asamada söylesem tepkisi ne olur bilmiyorum

Kv kendi de gezmiyor zaten çalışıyor kadın cok ta çevresi yok.

Ay yazık ben acıdım kayınvalideye ya.
Hem çalışıyor, hem kışlık hazırlık yapmaya çalışıyor.
Üstelik bir çay bile vermekten imtina eden bir geline sahip.

Sanki 4 kisinin evini temizlemeye cagirmislar gibi abartmissiniz sanki biraz.
Gorumcemin kislik hazirligini da mi ben yapcam gibi bir sey demissiniz, zaten elinizden is gelmiyormus buyuk ihtimal onlar beş yaparken siz bir yapacaksiniz bu durumda 4 evlik hazirligi siz yapmis olmuyorsunuz.
Gidin yani ne var bunda vakit gecer bir seyler ogrenirsiniz degisiklik olur. Gelenek haline gelirse de senede bir gidiverirsiniz yani ne olacak.

Annem kiyamaz yaptirmazdi hanfendi. Ben de kv evinin temizliğini yapcam diye evlenmedim kocamla. O taraklarda bezim yok yani. Bencil oldugumu düşünmüyorum kimseden bana kışlık versin beklentim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…