• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv gelinimizi aramış

Altagracia_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2018
1.514
3.919
133
Merhaba arkadaşlar
Kv doğumumu, lohusalığımı burnumdan getirmişti yapmadığı pislik kalmamıştı tekrar tekrar anlatıp konuyu uzatmak istemiyorum merak edenler ilk konuma baksın hatta lütfen bakın yaptıkları yenilir yutulur şeyler değil

Doğumda annemle kv nin tüm uğraşlarına rağmen hiç tartışma yaşamadılar annem alttan aldı nazıyla oynadı baktı olucak gibi değil doğumun ertesi günü annem kadın kavga çıkarmak istıyor ben damadımla kötü olmayım diye bana açıklama yaparak evine döndü. Aralarında söz dalaşması bile geçmedi bu önemli

Aradan geçti 8,5 ay. Üçümüzde farklı şehirlerdeyiz bu zamana kadar bayramda aradım evine birdefa eşimle gidip birkaç gün kaldık onda bile laflar soktu. Bu zamana kadar ne beni torununu sormak için aradı ne de annemi

Abimin eşi Doğum yaptı kv gelinimizi toplasan şimdiye kadar 2-3 defa görmüştür. Şansa bakın ki gelinimizin tlf ses kaydedıyormus bana ses kaydını attı dinlerken elim ayağım boşaldı aynen şöyle konuşma

Fıstığım nasılsın bebek senin gibi güzel olur inşallah sana benzesin. Sen ve oğlum çok iyi insanlarsınız. Apokalipto ve annesi benimle konuşmuyor doğumdan beri Allah şahit ben hiçbirsey yapmadım onları allaha havale ettim Allah’ın adaletine güvenıyorum diyor, gelinimiz teyze sen yanlış anlamıssındır onlar çok iyi insanlar diyor oda doğru doğru insan bi kızına kızmaz mı kv ni ara yada beni arar böyle böyle der diyor ( annem arayıp kv yi kusura bakma dicekmıs) gelinimiz lohusalık çok zor kvdem nazımla oynuyor ben ona neler yapıyorum hiçbirsey demıyor dıyor oda keşke senin gibi iyi niyetli olsaydılar diyor. Gelin pas vermeyince alalecele kapatıyor sonra

Eşime dinlettim annem adına ben özür dilerim diye annemden özür diledi. Yapılanları hazmedemıyorum beni bukadar mağdur edip nasıl böyle mağdur oldu aklım almıyor. Şuan birdefa bile aramadığı torununu göremeyen masum babaanne rollerinde.
Çok uzamış umarım okursunuz yorumlarda devam edicem ayrıntılara

Bencede en önemli nokta bu gerisi çok boş.
Mümkün olsada şuraya ses kaydını atabilsem. Arkadasım dinledi bu kadının içine şeytan kaçmış dıyor sesindeki nefreti duysanız boş değil hiçbirsey çünkü kadın durmuyor ben mesafe koysam ne olur ki sürekli başka seyler yapıyor. Eşimin arkamda olmak zorunda çünkü ayrılmamızı istıyor kadın. Kıskançlık yemiş bitirmiş. Sadece eşim değil eşimin kardeşi de arkamda kendi evlatları görüyor ne denli psikopat olduğunu fakat hiçbi yaptırımları yok. Benim annem sebepsiz yere evliliğimin bitmesi için ugrassa ben soğurum eşim hala annesini gönlünü yapmak için kırk takla atıyor

Aynı fikirdeyim sizin için önemli olan bu
Sadece buna tutunup devam etmek istıyorum sonra onları Allaha havale ettim diyişi geliyor yaptıkları gözümün önüne gelıyor yine başa sarıyorum
Lohusalıgımda okadar çok alttan aldım ki ben alttan aldıkça gün geçtikçe şiddetlendi hakaretleri, kıskançlığının boyutu. Kendimi ve eşimi bunun için affedemıyorum hiçbir insana bukadar musamma gösterilmemeli

Bu ses kaydi uzerine bir daha gorusmeyin ne gidin ne sorun ne de evinize gelsin. Cok istiyorsa esin gider.

gelininiz de az değil...............
Gelinimiz neden az değil anlamadım ?
Kendisi arkadasım zaten annemlede benle de iyi anlaşır. Doğumda oda vardı kv nin yaptığı tüm pislikleri gördü. Kv gitti ben anneme gittim aylarca kendime gelemedim düşünün ki bebeğime sevgim bile aylar sonra oluştu. Sürekli onla dertleştim, ağladım, kız şoka girdi yapılan haksızlıklara.
Annemi ve beni kötülemek için birkaç kere gördüğü gelinimizi arıyor öncesinde yağlama, ballama yapıyor istıyor ki gelin de kv nin dedikodusunu yapsın. İstedği cevapları alamayınca tammmam oldu görüşürüz diye hemen kapatıyor

Birde Allahı şahit göstermiş konusmada Allah şahit ben hiçbirsey yapmadım dıyor :olamaz:
Burası oğlumun evi gelicem de gidicem de dediğinde tabiki anne başımızın üstüne yeriniz var dediğimde dilinde pabuç kadar, çok kibirlisin demek hiçbirsey yapmamakmış

• Beğen
Reactions: KV_
bebegımı emzirmeye çalışırken saçıma vurmuştu ben bunları nasıl unutuyım da önüme bakayım ?

Gelinimiz neden az değil anlamadım ?
Kendisi arkadasım zaten annemlede benle de iyi anlaşır. Doğumda oda vardı kv nin yaptığı tüm pislikleri gördü. Kv gitti ben anneme gittim aylarca kendime gelemedim düşünün ki bebeğime sevgim bile aylar sonra oluştu. Sürekli onla dertleştim, ağladım, kız şoka girdi yapılan haksızlıklara.
Annemi ve beni kötülemek için birkaç kere gördüğü gelinimizi arıyor öncesinde yağlama, ballama yapıyor istıyor ki gelin de kv nin dedikodusunu yapsın. İstedği cevapları alamayınca tammmam oldu görüşürüz diye hemen kapatıyor
size dinletmesi gereksiz
sizin kv denizden hoşlanmadıgınızı biliyor

onu aramasını size dinletip daha da gaza getirmemesi gerekir olgunluk dostluk budur bence.

size dinletmesi gereksiz
sizin kv denizden hoşlanmadıgınızı biliyor

onu aramasını size dinletip daha da gaza getirmemesi gerekir olgunluk dostluk budur bence.
Dostluk anlayışımız farklı benim için de dostluk birbirimizden birşey saklamamaktır. Saklasaydı sonra öğrenseydim çok kızardım

eşin senin anneden özür dilemiş bu iyi bişey ama kendi annesine güzel bi ayar vermedikçe, her gün özür dilese neye yarar
Değil mi konuşmak istediğim bir konuda bu
Kv nin torunu umrunda değil eşim hala haftada birkaç defa görüntülü arar gösterir, annesiyle günde 2-3 tlf da konuşur.Eşim hayatta en sevdiği insanın ben olduğumu söyler. Bukadar sevdiğin insana bukadar haksızlık yapmasına nasıl göz yumuyorsun aklım almıyor. Şöyle birşey de var eşim kv nin bir telefonun açmadı diyelim o onun artık telefonlarına çıkmaz ayılır, bayılır gider hastanelerden toplarız artık. Huyunu bilip korkuyor mu anlamadım

Back
X