Kv gelinimizi aramış

kv hamlesini yapmış, elbette o konuşmanın size geleceğini biliyordu.
belki kayıt altına alınacağını tahmin edemediği için eşinizi kandırabilirdi, ben işte öyle demedim abartıyorlar diye.
ama önemli olan o değil zaten, önemli olan hamlesini yapmış olması.
ve sizden hamle bekliyor oluşu şuanda.

ben de hiç sabırlı olamam böyle durumlarda,
ama hayran kaldığım ve tavsiye ettiğim davranış biçimi hiç tınlamamak. hatta görmezden gelmek, bu konuşma size hiç aktarılmamış gibi davranmak. o zaman yazık yeni yöntemler bulmaya çalışacak kv niz size bulaşmak için. bu da onu bir süre idare eder sanıyorum :)

Gelininizin ses kaydı almasına takıldım ben. Hiç aklıma gelmez gelen telefonu kaydetmek.
bende de var kaydedici. kv ile aram bozuk, daha önceden bir konuşma hakkında iftirasına uğramıştım bir daha ararsa konuşmayı kaydedecem diye tutuyorum ki eşim bana inansın. gelin de bakmıştır kv bu kadar kötü konuşuyor ses kaydını onaylamıştır

Kocan yanında gerisi boş ama bende ses kaydına takıldım herseyi kaydeden not eden insanlardan korkarım ben ve tehlikeli bulurum gelininizle sakın ters düşmeyin muhtemelen 10 yıllık w.ap geçmişi bile duruyordur :110:
Annemle arada az da olsa sürtüşüyorlar çoğunda annem bazende gelinimiz alttan alıyor anne kız gibi olmuşlar artık. Benlede sorun yaşamaz yani karışmam ben hiçbirseye kendimi anlatmıyım annemle bu hayatta tek kötü olan insan kv oda aralarında tartışma bile olmadan zorla kötü olmak istedi. Kadın huzursuzluktan besleniyor

kv hamlesini yapmış, elbette o konuşmanın size geleceğini biliyordu.
belki kayıt altına alınacağını tahmin edemediği için eşinizi kandırabilirdi, ben işte öyle demedim abartıyorlar diye.
ama önemli olan o değil zaten, önemli olan hamlesini yapmış olması.
ve sizden hamle bekliyor oluşu şuanda.

ben de hiç sabırlı olamam böyle durumlarda,
ama hayran kaldığım ve tavsiye ettiğim davranış biçimi hiç tınlamamak. hatta görmezden gelmek, bu konuşma size hiç aktarılmamış gibi davranmak. o zaman yazık yeni yöntemler bulmaya çalışacak kv niz size bulaşmak için. bu da onu bir süre idare eder sanıyorum :)
Gohacım teşekkür ederim bayılıyorum böyle karakter analizi yapıp psikolojiye inen yorumlara
Tınlamıyor olurmuyum içim içimi yıyor bir haftayı geçti atlatamayınca konu açtım artık. Kv lohusalığımda bebeğimi emzirmeye çalışırken saçım önüme düşmüş diye gelip saçıma vurduğunda bile birşey dememişim şimdi mi dicem. Sanırım beni durduran eşimin hali, tavrı adamla bu konu haricinde hiçbir sorunumuz yok ya bildiğin en iyi arkadasım, kv ninde hazmedemediği bu
Eşim annemin seni sevmesi için bizim hiç anlaşamıyor olmamız benim seni dövmem falan gerekiyor anca ozaman seni sever diyor.
Birde eşim kızımıza benim ismimi koydu kv komple delirdi. 9 aylık olucak nerdeyse daha ismiyle hitap etmedi bebek diyor

Gohacım teşekkür ederim bayılıyorum böyle karakter analizi yapıp psikolojiye inen yorumlara
Tınlamıyor olurmuyum içim içimi yıyor bir haftayı geçti atlatamayınca konu açtım artık. Kv lohusalığımda bebeğimi emzirmeye çalışırken saçım önüme düşmüş diye gelip saçıma vurduğunda bile birşey dememişim şimdi mi dicem. Sanırım beni durduran eşimin hali, tavrı adamla bu konu haricinde hiçbir sorunumuz yok ya bildiğin en iyi arkadasım, kv ninde hazmedemediği bu
Eşim annemin seni sevmesi için bizim hiç anlaşamıyor olmamız benim seni dövmem falan gerekiyor anca ozaman seni sever diyor.
Birde eşim kızımıza benim ismimi koydu kv komple delirdi. 9 aylık olucak nerdeyse daha ismiyle hitap etmedi bebek diyor

ahaha eşin de az değilmiş.
bence eşin hakkından geliyor kv nin. dahasını istemek doğru olmaz.
ben kendimi düşünüyorum, annem belalı bir tip olsa mesela, tamam eşime zarar vermesine üzmesine izin vermem, eşimin hakkını savunurum elbette, görüşmek istemezse asla zorlamam, ama annemi silip atmam da yani. neticede anne, çok büyük bir kötüğünü görmedikten sonra bazı huylarına göz yummak zorunda kalıyor insan. Eşini de böyle görmeye çalış.

nekadar gereksiz ve enerji alıcı bir kv bu. onu takarsanız hayat gerçekten çok yorar sizi. kendi haline bırkın bence
bu arada gelin in yaptığıda iğrenç bişey başka birirsiyle konuşmasını gizlice kaydediyor ve size dinletiyor. başka işi gücümü yok acaba nelerle uğraşıyor :bicak:

Benim telefonum da konusmalari kaydediyor. Ancak hic acip da dinlemisligim yok. Birine dinlettirmek de hic aklima gelmez. Gelininiz iyiliginizi dusunmustur, suphe yok.
Yine de yapilmamasi gereken bir davranis bana gore. Konusmalari dinletirken dusuncesizlik edilmis bence. Her bildigimizi her ortamda soyleyemeyiz oyle degil mi?

uuuuu kaynana değil kaynanatör.
Gelini arayayım, hem mesajımı ileteyim hem gelinin kaynanayı kötülemesinden doneler alıp yarın öbür gün gelini dünüre kötüleyeyim. hem araları açılsın hem ben onlara içten içe yaklaşayım.
durum oğlumun kuağına giderse bana iftira atıyorlar oğğğğlummm diye ağlarım hooop oğlan kilit.
işte bunlar hep aylaklık.

neyse, gözünü sevdiğimin teknolojisi sayesinde kocanız kendi kulaklarıyla duymuş. bununla beraber oğlu zaten annesinin nasıl bir kumaşı olduğunu biliyotr.ama atsa atılmaz satsa satılmaz . hemen rest çekmesini beklemeyin. şimdi size hak verse de eğer siz bu olayın üstüne sürekli gider anan şöyle şeytan böyle vampir diye sürekli vurgu yaparsanız sizin gibi soğuyacağını düşünürken aksine daha çok yaklaşır. siz saldırıda o mağdur gibi algılar. o yüzden bu noktada taktik kullanmanız gerekecek.
sizin kaynana soğuk savaş seviyor, fırtınalar kopacak ama dışarıdan kimse anlamayacak. bu yaşa kadar usta olmuştur sizin de maalesef bu yönde kendinizi geliştirmeniz gerekecek.
telefona yüklenen program neymiş sorar mısınız biz de yükleyelim.

Ben birinin ses kaydı alip ortalığı karıştırmasına karşıyım. Yasal olarak suc olduğu bir yana, bana göre bunu yapan bir insan iyi niyetli degil. Benzer bir olay bizim ailede yasandi..onun icin yinese dikkatli olun derim. Kayitda böyle konusan baska yerde baska konuşabilir. Mesafenizi koruyun.

Bu kız KV ni arayıp ,ağzını arayıp laf alıp bir kayıt oluştursa ve sana dinletse " etik değil " derim.Ama KV sizin gelini arıyor...lafların size gelebileceğini bile bile sizin canınızı sıkacak şeyler söylüyor ...gelininiz de psikolog/ruh sağlığı çalışanı değil görüşmenin aralarinda kalacağına dair bir gizlilik yemini etmedi sonuçta!!Benim kaynim ikinci evliligini yapti ve bu evlilikte bir oğlu oldu. KV kendi torunu için ;" keşke dogmasaydi,ogluma bu eşini de bosatirdim" dedi.Ben huzursuzluk olmasın,yuvaları zarar görmesin diye eltime/kaynima hatta eşime söylemedim bu lafını.Su an KV kendisinin melek eltimin çok kötü bir insan olduğunu yalnız kaldığında herkese anlatıyor ve en kötüsü eşim ve kaynım da ona inanıyor

boş verin eşiniz yanınızda gerisi önemli değil...

benim telefonumda da ses kaydı programı var. bazen konuşulanlardan kaçırdıklarım oluyor dinliyorum (iş için). ama özellikle kvalide için kurdum. demediğim şeyleri demişim gibi eşime anlatıyordu. önlemimi aldım bende napiimmm :D

Merhaba arkadaşlar
Kv doğumumu, lohusalığımı burnumdan getirmişti yapmadığı pislik kalmamıştı tekrar tekrar anlatıp konuyu uzatmak istemiyorum merak edenler ilk konuma baksın hatta lütfen bakın yaptıkları yenilir yutulur şeyler değil

Doğumda annemle kv nin tüm uğraşlarına rağmen hiç tartışma yaşamadılar annem alttan aldı nazıyla oynadı baktı olucak gibi değil doğumun ertesi günü annem kadın kavga çıkarmak istıyor ben damadımla kötü olmayım diye bana açıklama yaparak evine döndü. Aralarında söz dalaşması bile geçmedi bu önemli

Aradan geçti 8,5 ay. Üçümüzde farklı şehirlerdeyiz bu zamana kadar bayramda aradım evine birdefa eşimle gidip birkaç gün kaldık onda bile laflar soktu. Bu zamana kadar ne beni torununu sormak için aradı ne de annemi

Abimin eşi Doğum yaptı kv gelinimizi toplasan şimdiye kadar 2-3 defa görmüştür. Şansa bakın ki gelinimizin tlf ses kaydedıyormus bana ses kaydını attı dinlerken elim ayağım boşaldı aynen şöyle konuşma

Fıstığım nasılsın bebek senin gibi güzel olur inşallah sana benzesin. Sen ve oğlum çok iyi insanlarsınız. Apokalipto ve annesi benimle konuşmuyor doğumdan beri Allah şahit ben hiçbirsey yapmadım onları allaha havale ettim Allah’ın adaletine güvenıyorum diyor, gelinimiz teyze sen yanlış anlamıssındır onlar çok iyi insanlar diyor oda doğru doğru insan bi kızına kızmaz mı kv ni ara yada beni arar böyle böyle der diyor ( annem arayıp kv yi kusura bakma dicekmıs) gelinimiz lohusalık çok zor kvdem nazımla oynuyor ben ona neler yapıyorum hiçbirsey demıyor dıyor oda keşke senin gibi iyi niyetli olsaydılar diyor. Gelin pas vermeyince alalecele kapatıyor sonra

Eşime dinlettim annem adına ben özür dilerim diye annemden özür diledi. Yapılanları hazmedemıyorum beni bukadar mağdur edip nasıl böyle mağdur oldu aklım almıyor. Şuan birdefa bile aramadığı torununu göremeyen masum babaanne rollerinde.
Çok uzamış umarım okursunuz yorumlarda devam edicem ayrıntılara
Ayyyyy bu ne ya işzlikten napcagını şaşırmış heralde amac ne acaba sizin geline anlatmasının

Gelin de bir garip, milletin ses kaydını tutup birbirine gönderme hobisi mi vardır nedir? Bugün kayınvalidenin ses kaydını sana atan yarın da senin kaydını başkasına atar.

Back
X