• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv gelinimizi aramış

Tek tek alıntılayamadım
Ses kaydı konusuna takılmışsınız fakat telefonunda bu program zaten kayıtlı yani kvnin sesini özel olarak kaydetmiyor tabi ki bana atıcak kv nin bu yaptıgını neden bilmiyim? Sizce kv nin korkusu mu var zaten bana, anneme söylenmesini istedği için arayıp saçma sapan yerden girip konu açıyor.Gelinizimi çok sevıyorsan tebrik et kapat ne diye allahı şahit tutup beddualar edıyosun gelinimizle arkadaşız ve yaşadığım bana yaşatılan tüm herşeyi biliyor yanında ağladım oturup beraber beddua ettik kadına böyle birşeyi sonradan duysaydım çok kızardım ona iyiki attı ve iyiki kaydetmiş

Siz esinizin annesiyle ilişkisini kesmesini istiyor gibisiniz. Bence kendi annesinin gerçek yüzünü bilip sizi onun yüzünden kirmamasi ve yaninizda olmasi yeterli. Sonuçta annesinin istediği gibi davranmiyor. O da annesi, belki ne soylese de degismeyecegini bildiginden karismiyordur. Ailecek kadini umursamayin. Her hareketinin art niyetli oldugunu bildiginiz birinin yaptiklari sizi uzmesin. Cevap verip sinirinizi de bozmayin hic. Kotuluklerim işe yaramiyor diye içi içini yesin.

Kaynananın gelinini başkalarına kötüleyip milletin ağzından aile içi sorunları öğrenmeye çalışması etik, konuşmaları kayda almak değil...

Hı hı :işsiz:
Aynen wolf birde beni geçtim direk annemi gelinine kötülüyor istiyor annemle gelini kötü olsun öncesinde gelinimize söylediği güzel sözleri bi duysan komedi. Gelinimiz öyle çok güzel bir kız değil ama kv ölmüş bitmiş kendisine amaç yanına çekmek. Onada dedim kara kaşına gözüne değil bu iltifatlar diye biliyorum dedi :)

herkes gelin gelin diye tutturmuş ama konu sahibi diyo ki gelinimiz aynı zamanda benim arkadaşım. yani diyelim ki kv konu sahibinin arkadaşını aramıl ve bunları söylemiş, o zaman farklı olacak mı?
valla bende isterim bana gelip anlatsınlar kv böyle fesatlıklar yaparsa.

gelinede kocayada helal olsun :)
anne işte atsan atılmaz satsan satılmaz.
üzmeyin kendinizi

Siz esinizin annesiyle ilişkisini kesmesini istiyor gibisiniz. Bence kendi annesinin gerçek yüzünü bilip sizi onun yüzünden kirmamasi ve yaninizda olmasi yeterli. Sonuçta annesinin istediği gibi davranmiyor. O da annesi, belki ne soylese de degismeyecegini bildiginden karismiyordur. Ailecek okadini umursamayin. Her hareketinin art niyetli oldugunu bildiginiz birinin yaptiklari sizi uzmesin. Cevap verip sinirinizi de bozmayin hic. Kotuluklerim işe yaramiyor diye içi içini yesin.
Gerçekten ilişkisini tamamen kesmesini istemem isteğim sen napıyosun desin Benim annem eşime bu denli haksızlık yapsa oturur çatır çatır kavga ederim eşim bu olaylardan sonra annesiyle benim yanımda konuşmamaya başladı illaki mecbur kalıyor annecim diye açıyor telefonu çünkü diğer türlü kv küser. Nazı, kaprisi bitmiyor eşimde onu pohpohlamaktan bıkmıyor.İstiyorum kv beni kırmaktan çekinsin ben umrunda değilim oglunu kaybetmekten korksun ama eşimle bu mümkün değil hayatta gördüğüm en hümanist insanlardan çoğu kişiye karşı çok kibardır. Eşimin bi ara savunması annemin psikolojısı bozuktu neyse ki kendi de saçmalığını anladı vazgeçti bu söylemden kadının karakteri bu anlıcanız Kv nin çekindiği hiçbişe yok tüm pislikleri ondan

• Beğen
Reactions: KV_
uuuuu kaynana değil kaynanatör.
Gelini arayayım, hem mesajımı ileteyim hem gelinin kaynanayı kötülemesinden doneler alıp yarın öbür gün gelini dünüre kötüleyeyim. hem araları açılsın hem ben onlara içten içe yaklaşayım.
durum oğlumun kuağına giderse bana iftira atıyorlar oğğğğlummm diye ağlarım hooop oğlan kilit.
işte bunlar hep aylaklık.

neyse, gözünü sevdiğimin teknolojisi sayesinde kocanız kendi kulaklarıyla duymuş. bununla beraber oğlu zaten annesinin nasıl bir kumaşı olduğunu biliyotr.ama atsa atılmaz satsa satılmaz . hemen rest çekmesini beklemeyin. şimdi size hak verse de eğer siz bu olayın üstüne sürekli gider anan şöyle şeytan böyle vampir diye sürekli vurgu yaparsanız sizin gibi soğuyacağını düşünürken aksine daha çok yaklaşır. siz saldırıda o mağdur gibi algılar. o yüzden bu noktada taktik kullanmanız gerekecek.
sizin kaynana soğuk savaş seviyor, fırtınalar kopacak ama dışarıdan kimse anlamayacak. bu yaşa kadar usta olmuştur sizin de maalesef bu yönde kendinizi geliştirmeniz gerekecek.
telefona yüklenen program neymiş sorar mısınız biz de yükleyelim.
Gelini dünüre kötülemez çünkü annemle ve benimle tüm gemileri yakmış istıyor annem ve eşim kötü olsun biz ayrılalım gelinimiz falan umru değil onun. Programı öğrenip size özel msj atıcam

Bu kız KV ni arayıp ,ağzını arayıp laf alıp bir kayıt oluştursa ve sana dinletse " etik değil " derim.Ama KV sizin gelini arıyor...lafların size gelebileceğini bile bile sizin canınızı sıkacak şeyler söylüyor ...gelininiz de psikolog/ruh sağlığı çalışanı değil görüşmenin aralarinda kalacağına dair bir gizlilik yemini etmedi sonuçta!!Benim kaynim ikinci evliligini yapti ve bu evlilikte bir oğlu oldu. KV kendi torunu için ;" keşke dogmasaydi,ogluma bu eşini de bosatirdim" dedi.Ben huzursuzluk olmasın,yuvaları zarar görmesin diye eltime/kaynima hatta eşime söylemedim bu lafını.Su an KV kendisinin melek eltimin çok kötü bir insan olduğunu yalnız kaldığında herkese anlatıyor ve en kötüsü eşim ve kaynım da ona inanıyor
Siz gündeminde yoksunuz sanırım benim kv nin bekar bi oğlu var hayatta beddua ettiğim tek kişi oldu diğer gelininden ve dünüründen öyle bir çeksin ki oturup ne haksızlık yapmışım diye ağlasın dedim. Çok canımı yaktı öyle böyle değil . Hayatımda bu denli kötü insan az gördüm birde oturup konussanız yazık kadına dersiniz nasıl mağdur dilinden allah düşmez sabahlara kadar uyumaz namaz kılmaktan.Bebeğimiz daha 5 günlükken eşim anne sen ne istıyorsun karımı mı boşayıyım diye sitem etmiş o denli beni kötülüyormus yapmadığım söylemediğim seylerle

herkes gelin gelin diye tutturmuş ama konu sahibi diyo ki gelinimiz aynı zamanda benim arkadaşım. yani diyelim ki kv konu sahibinin arkadaşını aramıl ve bunları söylemiş, o zaman farklı olacak mı?
valla bende isterim bana gelip anlatsınlar kv böyle fesatlıklar yaparsa.

gelinede kocayada helal olsun :)
anne işte atsan atılmaz satsan satılmaz.
üzmeyin kendinizi
Teşekkür ederim. Birde eşimin erkek kardeşi var o bile direk annesini kötülemiyor ama ben herşeyin farkındayım vicdanın rahatsa boşver dıyor. Kendi çocuklarını bile soğuttu kendinden bir üsttede yazdım sabahlara kadar namaz kılmaktan uyumaz dilinden Allah olmadan bir cümle çıkmaz ama gel gör ki yalan, fitne, fesat herşey onda. Tartışmaya girsen Allah’a şahit tutarak konuşur en korktuğum insan tipi ile karşı karşıyayım

Gelininizin ses kaydı almasına takıldım ben. Hiç aklıma gelmez gelen telefonu kaydetmek.
Ben hep kaydederım .
Çünkü ilerde ben öyle bırsey söylemedım dıyor.
Elimde butuun akrabalarına saydırdgıı ses kayıtları var.
Benı mahkemeye verebılır :D :D

Madur durumuna filan gecmemis. Ole olsaydi esin anasini tutar birde tel kaydi almissiniz diye sana kizardi. Sorun yok bence, kendi kendine konussun dinlesin

Gelini dünüre kötülemez çünkü annemle ve benimle tüm gemileri yakmış istıyor annem ve eşim kötü olsun biz ayrılalım gelinimiz falan umru değil onun. Programı öğrenip size özel msj atıcam

Ben gelini kötüleme olayını hemen yapacağını düşünmedim zaten o cebinde duracak ileride lazım olduğunda kullanacak sizin ve annenizin canını yakmak için. (bunları bilmediğinizi düşünürsek tabi)
gelin bir piyondu ama eline koz vermedi. bu hamle yattı.

Teşekkür ederim. Birde eşimin erkek kardeşi var o bile direk annesini kötülemiyor ama ben herşeyin farkındayım vicdanın rahatsa boşver dıyor. Kendi çocuklarını bile soğuttu kendinden bir üsttede yazdım sabahlara kadar namaz kılmaktan uyumaz dilinden Allah olmadan bir cümle çıkmaz ama gel gör ki yalan, fitne, fesat herşey onda. Tartışmaya girsen Allah’a şahit tutarak konuşur en korktuğum insan tipi ile karşı karşıyayım

boşverin. Allah biliyo sizi :)
kötülük yapıp böyle dinin arkasına sığınan çok var. Ahh ah.. :)

bende de var kaydedici. kv ile aram bozuk, daha önceden bir konuşma hakkında iftirasına uğramıştım bir daha ararsa konuşmayı kaydedecem diye tutuyorum ki eşim bana inansın. gelin de bakmıştır kv bu kadar kötü konuşuyor ses kaydını onaylamıştır
Aynen bende iftira atıyor diye yüklemiştim.

uuuuu kaynana değil kaynanatör.
Gelini arayayım, hem mesajımı ileteyim hem gelinin kaynanayı kötülemesinden doneler alıp yarın öbür gün gelini dünüre kötüleyeyim. hem araları açılsın hem ben onlara içten içe yaklaşayım.
durum oğlumun kuağına giderse bana iftira atıyorlar oğğğğlummm diye ağlarım hooop oğlan kilit.
işte bunlar hep aylaklık.

neyse, gözünü sevdiğimin teknolojisi sayesinde kocanız kendi kulaklarıyla duymuş. bununla beraber oğlu zaten annesinin nasıl bir kumaşı olduğunu biliyotr.ama atsa atılmaz satsa satılmaz . hemen rest çekmesini beklemeyin. şimdi size hak verse de eğer siz bu olayın üstüne sürekli gider anan şöyle şeytan böyle vampir diye sürekli vurgu yaparsanız sizin gibi soğuyacağını düşünürken aksine daha çok yaklaşır. siz saldırıda o mağdur gibi algılar. o yüzden bu noktada taktik kullanmanız gerekecek.
sizin kaynana soğuk savaş seviyor, fırtınalar kopacak ama dışarıdan kimse anlamayacak. bu yaşa kadar usta olmuştur sizin de maalesef bu yönde kendinizi geliştirmeniz gerekecek.
telefona yüklenen program neymiş sorar mısınız biz de yükleyelim.
acr canım adi

Telefon nasıl kendiliğinden ses kaydı alıyor ben onu anlamadım? neden alsın yani? ayrıca o zaman olan olmuş zaten ayrı şehirlerdesiniz ve 8.5 ayda sadece bir kere görüşmüşsünüz o da bir kere görmüş torununu ne derse desin boşverin. Ayrıca gelinin de tutup bunu size aktarması da yanlış..zaten kendini haklu gördüğü belli çok bilmediğiniz birşey değil

Siz gündeminde yoksunuz sanırım benim kv nin bekar bi oğlu var hayatta beddua ettiğim tek kişi oldu diğer gelininden ve dünüründen öyle bir çeksin ki oturup ne haksızlık yapmışım diye ağlasın dedim. Çok canımı yaktı öyle böyle değil . Hayatımda bu denli kötü insan az gördüm birde oturup konussanız yazık kadına dersiniz nasıl mağdur dilinden allah düşmez sabahlara kadar uyumaz namaz kılmaktan.Bebeğimiz daha 5 günlükken eşim anne sen ne istıyorsun karımı mı boşayıyım diye sitem etmiş o denli beni kötülüyormus yapmadığım söylemediğim seylerle
Gündeminde olmazmiyim hiç.:halay:Ama beni eltime atamaz çünkü birbirimizi hep destekliyoruz.Beni kredi çekmediğim-kefil olmadığım aile üyelerine cekistiriyor .Hani umrumda da değil artik.Herkesin yüreğini bilmenin huzuru icerisindeyim . KV mi eşimle mutsuz olmam değil ,mutlu olduğumu görmek huzursuz ediyor Hoppa

Madur durumuna filan gecmemis. Ole olsaydi esin anasini tutar birde tel kaydi almissiniz diye sana kizardi. Sorun yok bence, kendi kendine konussun dinlesin
Bana yenidoğan bebeğe pekmez ver dedi bende anne internette asla vermeyin yazıyor dedim diye onu dinlememişim. Bizi allaha havale etmiş onun adaleti şaşmazmış. Aynen gelinimize dıyor beni hiç dinlemedi onu allaha havale ettim diye ne komik değil mi?
Böyle mağdur işte kendini öyle görüyor

Ben sen ne saçmalıyosun bebeğimi öldürceksin demediğim hala açıklama yapıp kırmıyım diye uğraştığım için oldu bunlar vala müstehak bana.

Bana yenidoğan bebeğe pekmez ver dedi bende anne internette asla vermeyin yazıyor dedim diye onu dinlememişim. Bizi allaha havale etmiş onun adaleti şaşmazmış. Aynen gelinimize dıyor beni hiç dinlemedi onu allaha havale ettim diye ne komik değil mi?
Böyle mağdur işte kendini öyle görüyor

Ben sen ne saçmalıyosun bebeğimi öldürceksin demediğim hala açıklama yapıp kırmıyım diye uğraştığım için oldu bunlar vala müstehak bana.
Sen lafini vermissin esinde yaninda.. inan kafanda bu kadar buyuttugune degmez.

Sen lafini vermissin esinde yaninda.. inan kafanda bu kadar buyuttugune degmez.
Çok büyütüyorum ya keşke boşverebilsem
Şimdi önümüzde bayram var bi yanım ara sadece bayramını kutla sen doğru dur eğri belasını bulur diyor
Bir yanım egosunu besleme yaptıkları hep mi kâr kalcak diyor

Çok büyütüyorum ya keşke boşverebilsem
Şimdi önümüzde bayram var bi yanım ara sadece bayramını kutla sen doğru dur eğri belasını bulur diyor
Bir yanım egosunu besleme yaptıkları hep mi kâr kalcak diyor
Ben aramazdim sanirim:) ruh halime bagli gerci:)) boyle surekli arayincada salak yeribe koyuyolar iyice insani

Back
X