• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv gelinimizi aramış

Gelin çok iyi yapmış böyle durumlar yaşıyorsanız sizde yapın Eşiniz telafi etmiş diye düşünüyorum lohusalıktta yaşadığınızın telafisi olmazdaaa ..
Zamanında bende yapmıştım hep yalancı çıkıyorum 4 eltiyiz hep konuşuyoruz birbirlerinin arkasından atıp tutuyorlar ne kadar dinlemesemde biri bişey dediğinde ortamda olup ağzımı bile açmasam durum üstüme kalıyordu .kvdem sürekli üstüme oynayıp şikayette bulunuyor lafı geçince bu gelin çok yalancı indirdim programı herkesi konuşturup attım şuanda hiçbiri görüşmüyor kafam rahat kötü gelinim

Kocan yanında gerisi boş ama bende ses kaydına takıldım herseyi kaydeden not eden insanlardan korkarım ben ve tehlikeli bulurum gelininizle sakın ters düşmeyin muhtemelen 10 yıllık w.ap geçmişi bile duruyordur :110:
Benim birkaç ay önce aldığım telefonda ses kaydı yapıyor:olamaz:
Programı bir türlü silmeyi basaramadım. Ama belli aralıklarla kayıtları siliyorum.

Anlattıklatınızda kendi yasadıklarımı gördüm bok sabırlar diliyorum bir kaç yıl sonra emin olun sizde içinizdekileri dökecekniz lafınızı söyleyeeksiniz

Gelininizi de tbrk ederm bende olsam aynısını yapardım
Çirkef arkadasım çirkef ben bir söylersem 10 ekler ayılır bayılır hastanelerden toplarız. Bir onun kalbi var sadece onun duyguları var. Hayatımda gördüğüm en egolu insan

Çirkef arkadasım çirkef ben bir söylersem 10 ekler ayılır bayılır hastanelerden toplarız. Bir onun kalbi var sadece onun duyguları var. Hayatımda gördüğüm en egolu insan
Sadece kendisini düşünüyor sadece kendisi var hayatta dmi geri kala kmse umurunda değil dimi benim dogumum da lohusalıgumda burnumdan gelmişti , ikinci çocuğumu iki buçuk yaşına gelene kadar görmedi (: artık sen düşğn gerisini :)

Merhaba arkadaşlar
Kv doğumumu, lohusalığımı burnumdan getirmişti yapmadığı pislik kalmamıştı tekrar tekrar anlatıp konuyu uzatmak istemiyorum merak edenler ilk konuma baksın hatta lütfen bakın yaptıkları yenilir yutulur şeyler değil

Doğumda annemle kv nin tüm uğraşlarına rağmen hiç tartışma yaşamadılar annem alttan aldı nazıyla oynadı baktı olucak gibi değil doğumun ertesi günü annem kadın kavga çıkarmak istıyor ben damadımla kötü olmayım diye bana açıklama yaparak evine döndü. Aralarında söz dalaşması bile geçmedi bu önemli

Aradan geçti 8,5 ay. Üçümüzde farklı şehirlerdeyiz bu zamana kadar bayramda aradım evine birdefa eşimle gidip birkaç gün kaldık onda bile laflar soktu. Bu zamana kadar ne beni torununu sormak için aradı ne de annemi

Abimin eşi Doğum yaptı kv gelinimizi toplasan şimdiye kadar 2-3 defa görmüştür. Şansa bakın ki gelinimizin tlf ses kaydedıyormus bana ses kaydını attı dinlerken elim ayağım boşaldı aynen şöyle konuşma

Fıstığım nasılsın bebek senin gibi güzel olur inşallah sana benzesin. Sen ve oğlum çok iyi insanlarsınız. Apokalipto ve annesi benimle konuşmuyor doğumdan beri Allah şahit ben hiçbirsey yapmadım onları allaha havale ettim Allah’ın adaletine güvenıyorum diyor, gelinimiz teyze sen yanlış anlamıssındır onlar çok iyi insanlar diyor oda doğru doğru insan bi kızına kızmaz mı kv ni ara yada beni arar böyle böyle der diyor ( annem arayıp kv yi kusura bakma dicekmıs) gelinimiz lohusalık çok zor kvdem nazımla oynuyor ben ona neler yapıyorum hiçbirsey demıyor dıyor oda keşke senin gibi iyi niyetli olsaydılar diyor. Gelin pas vermeyince alalecele kapatıyor sonra

Eşime dinlettim annem adına ben özür dilerim diye annemden özür diledi. Yapılanları hazmedemıyorum beni bukadar mağdur edip nasıl böyle mağdur oldu aklım almıyor. Şuan birdefa bile aramadığı torununu göremeyen masum babaanne rollerinde.
Çok uzamış umarım okursunuz yorumlarda devam edicem ayrıntılara
Kayınvalideniz muhtemelen gelininizin size laf tasiyacagini bilerek o konuşmayı yapmıştır. Sizi kavgaya çekiyor. Tuzağa düşmeyin. Eşinize söylemişsiniz. Bence yeterli. Oğlunun gözünde düştüğü durum ona yeter

Sadece kendisini düşünüyor sadece kendisi var hayatta dmi geri kala kmse umurunda değil dimi benim dogumum da lohusalıgumda burnumdan gelmişti , ikinci çocuğumu iki buçuk yaşına gelene kadar görmedi :-) artık sen düşğn gerisini :)
Sürekli iki oğlunu över yani ben öyle sanıyordum sonradan anladım ki kendini övüyormuş ben böyle evlat yetiştirdim diye. Eşimin ve kardeşinin karakteri için kendiyle gurur duyuyor o yapmış 30 kusür yaşındaki adamların karakterini

Kayınvalideniz muhtemelen gelininizin size laf tasiyacagini bilerek o konuşmayı yapmıştır. Sizi kavgaya çekiyor. Tuzağa düşmeyin. Eşinize söylemişsiniz. Bence yeterli. Oğlunun gözünde düştüğü durum ona yeter
Benimle hiç kavga edemedi hakaret etti sustum,laf söyledi sustum, iğneledi sustum en son evine gittiğimizde saçma sapan laf soktu durdu eşim bile ne komik duruma düşüyor annem dedi yine hiç cevap vermedim. Benimle çatır çatır kavga etmek istiyor daha söylemediği ne varsa anlamadım

Gohacım teşekkür ederim bayılıyorum böyle karakter analizi yapıp psikolojiye inen yorumlara
Tınlamıyor olurmuyum içim içimi yıyor bir haftayı geçti atlatamayınca konu açtım artık. Kv lohusalığımda bebeğimi emzirmeye çalışırken saçım önüme düşmüş diye gelip saçıma vurduğunda bile birşey dememişim şimdi mi dicem. Sanırım beni durduran eşimin hali, tavrı adamla bu konu haricinde hiçbir sorunumuz yok ya bildiğin en iyi arkadasım, kv ninde hazmedemediği bu
Eşim annemin seni sevmesi için bizim hiç anlaşamıyor olmamız benim seni dövmem falan gerekiyor anca ozaman seni sever diyor.
Birde eşim kızımıza benim ismimi koydu kv komple delirdi. 9 aylık olucak nerdeyse daha ismiyle hitap etmedi bebek diyor
Ya pardonda elin kadını ne hakla size vuruyor host köpek diyemediniz mi ?
Valla ben gelinlerdeki bu tavrida anlamıyorum sizin anneniz eşinize vursa napicak acaba çok merak ediyorum.
Susmayın sinmeyin kardeşim ben hiçte sakin kalmazdım.
Ses kaydını atar senin ne rezil ne aşağılık biri olduğunu biliyorum sen benim saçımın teline kurban ol çirkef kadın derdim.
Eşimde dünya iyisi olsun hala anasının mi yanında onuda sonsuza dek anasının yanına postalardım.

Ya pardonda elin kadını ne hakla size vuruyor host köpek diyemediniz mi ?
Valla ben gelinlerdeki bu tavrida anlamıyorum sizin anneniz eşinize vursa napicak acaba çok merak ediyorum.
Susmayın sinmeyin kardeşim ben hiçte sakin kalmazdım.
Ses kaydını atar senin ne rezil ne aşağılık biri olduğunu biliyorum sen benim saçımın teline kurban ol çirkef kadın derdim.
Eşimde dünya iyisi olsun hala anasının mi yanında onuda sonsuza dek anasının yanına postalardım.
Diyemedim keşke deseydim o an. Pişman olduğum okdar çok şey var ki al elini ittir sen napıyosun diye dimi. Yeni Doğum yapmış zavallı bi haldeydim Allah onu kahretsin.

Diyemedim keşke deseydim o an. Pişman olduğum okdar çok şey var ki al elini ittir sen napıyosun diye dimi. Yeni Doğum yapmış zavallı bi haldeydim Allah onu kahretsin.
Gerçekten okuyunca çok sinirlendim.
Annenizde eşinizde o an sizi korumalıydı yanınızda olmalilardi hep.
Herkes meydanı vermiş bu kadına bunca zaman herkes susmuş alttan almış peki sonuç allaha havale edilmek olmuş.
Bence birileri fena halde haddini bildirmeli bu kadına . Deli deliyi görünce sopasını saklarmış misali.

Normalde olsa dersiniz belki..
Ama lohusalıkta öyle bir saflık hatta salaklık çöküyor ki insana, sus pus kalıveriyor..
Bir daha bir konu olursa çatır çatır konuşup, içinizi soğutursunuz inşallah.

Çocuğum evliliğimizin 3. Yılında oldu ondan önce iyi anlaşırdık doğuma gelmesiyle eşimde kızıma benim ismimi vermesiyle çıldırdı.İçinde ki tüm pisliği akıttı yada artık yapmacık davranmıyor. Bana şunu derse şöyle derim böyle yaparsa şöyle yaparım diye tüm gün kafamda kuruyorum anladım ki nekadar pislikten kaçarsan kaç bulaştırmak isteyen biri olunca bulaşıyor
ne ekerse onu biçer.belli süre sonra kurmanıza gerek kalmayacak laf demeye yüzü olmayacak çünkü.

Gerçekten okuyunca çok sinirlendim.
Annenizde eşinizde o an sizi korumalıydı yanınızda olmalilardi hep.
Herkes meydanı vermiş bu kadına bunca zaman herkes susmuş alttan almış peki sonuç allaha havale edilmek olmuş.
Bence birileri fena halde haddini bildirmeli bu kadına . Deli deliyi görünce sopasını saklarmış misali.
Annem sanırım dünyanın en hoşgörülü insanı saflık derecesinde annemler küçükken öz dayıları evlerine gelip dudaklarını öper oralarını buralarını ellermiş tüm kız yiğenlerinin. Anlattığında ister istemez ölmüş adamın arkasından kızdığımda amaaan boşver sarhoştu diyor, bu iğrençliğe bile böyle bakan bi kadın.Annem benim kv nin asla hakkından gelemez en fazla kızar kavga eder kv ben ne yaptım ki diye safa yatarak mağduru oynar

Normalde olsa dersiniz belki..
Ama lohusalıkta öyle bir saflık hatta salaklık çöküyor ki insana, sus pus kalıveriyor..
Bir daha bir konu olursa çatır çatır konuşup, içinizi soğutursunuz inşallah.
Konu hiç kapanmıyor ki hala mağduru oynuyor dememin sebebi o işte görüştüğümüzde halleri tavırları bi görün o benimle konuşmuyor kırılmış bana :)
Zaten lohusalıgımda yaptığı için affedemıyorum ya 15 saat suni sancı ile kucağıma aldığım bebeğime sevinemedim onun suratını çekmekten, nazıyla oynamaktan

Aynen wolf birde beni geçtim direk annemi gelinine kötülüyor istiyor annemle gelini kötü olsun öncesinde gelinimize söylediği güzel sözleri bi duysan komedi. Gelinimiz öyle çok güzel bir kız değil ama kv ölmüş bitmiş kendisine amaç yanına çekmek. Onada dedim kara kaşına gözüne değil bu iltifatlar diye biliyorum dedi :)
Gelin iyi yapmış sizde haklisiniz da. Gelininiz boyle sizin yanınızda dururken senin kara kaşına kara gözüne değil diye söylemek neden ki. Ben cok kırılırdım. O da biliyor ki güzel güzel cevaplar vermiş kvdenize.

Gelin iyi yapmış sizde haklisiniz da. Gelininiz boyle sizin yanınızda dururken senin kara kaşına kara gözüne değil diye söylemek neden ki. Ben cok kırılırdım. O da biliyor ki güzel güzel cevaplar vermiş kvdenize.
Eleştirmek için nerden ne bulmuşsunuz da yazmışsınız pes :) orda seni sevdiğinden değil bu iltifatlar anlamında söyledim oda anladı zaten. Arkadasım diyorum biz bozulmayız öyle seylere

Back
X