- Konu Sahibi Altagracia_
Gerçekten ilişkisini tamamen kesmesini istemem isteğim sen napıyosun desin Benim annem eşime bu denli haksızlık yapsa oturur çatır çatır kavga ederim eşim bu olaylardan sonra annesiyle benim yanımda konuşmamaya başladı illaki mecbur kalıyor annecim diye açıyor telefonu çünkü diğer türlü kv küser. Nazı, kaprisi bitmiyor eşimde onu pohpohlamaktan bıkmıyor.İstiyorum kv beni kırmaktan çekinsin ben umrunda değilim oglunu kaybetmekten korksun ama eşimle bu mümkün değil hayatta gördüğüm en hümanist insanlardan çoğu kişiye karşı çok kibardır. Eşimin bi ara savunması annemin psikolojısı bozuktu neyse ki kendi de saçmalığını anladı vazgeçti bu söylemden kadının karakteri bu anlıcanız Kv nin çekindiği hiçbişe yok tüm pislikleri ondan
Sizin anneniz mantikli ve normal bir insan oldugundan dolayi siz onunla konusabilirsiniz. Sanirim kocaniz da kendi annesinin öyle olmadığını bildiğinden bulaşmıyor. Gözümün önüne geldi açıkçası. Kocaniz annesine niye böyle yapiyorsun haksizlik ediyorsun diyor ve annesi kendini yerlere atip seni de yanlarina çektileeeer, Allah'im ne günahım vardi bana bu zulümleri gösteriyorsuuun, git karının yanına hakkımı da helal etmiyoruuuum falan diye dövünmeye başlıyor.
Şöyle söyliyeyim kocaniz o kadinla büyüdü ve sizden önce de bu sekilde davrandığını tecrube etti. Onu degistirmenin duzeltmenin bir yolunu mutlaka ki denemislerdir. Idare etmenin tek yol olduğunu dusunuyorlarsa o yol dogrudur. Bence hazir kocaniz sizin yaninizdayken hiç anneni uyar falan demeyin. Adam anne dırdırı çekiyor zaten bir de siz darlamayin.