- 27 Şubat 2018
- 1.514
- 3.919
- 133
- Konu Sahibi Altagracia_
-
esiniz sizin tarafinizda olmus ve annenizden ozur dilemis, gerisi onemli degil. mesafenizi koyun, yolunuza bakin.
Mümkün olsada şuraya ses kaydını atabilsem. Arkadasım dinledi bu kadının içine şeytan kaçmış dıyor sesindeki nefreti duysanız boş değil hiçbirsey çünkü kadın durmuyor ben mesafe koysam ne olur ki sürekli başka seyler yapıyor. Eşimin arkamda olmak zorunda çünkü ayrılmamızı istıyor kadın. Kıskançlık yemiş bitirmiş. Sadece eşim değil eşimin kardeşi de arkamda kendi evlatları görüyor ne denli psikopat olduğunu fakat hiçbi yaptırımları yok. Benim annem sebepsiz yere evliliğimin bitmesi için ugrassa ben soğurum eşim hala annesini gönlünü yapmak için kırk takla atıyorBencede en önemli nokta bu gerisi çok boş.
Aynı fikirdeyim sizin için önemli olan buesiniz sizin tarafinizda olmus ve annenizden ozur dilemis, gerisi onemli degil. mesafenizi koyun, yolunuza bakin.
Sadece buna tutunup devam etmek istıyorum sonra onları Allaha havale ettim diyişi geliyor yaptıkları gözümün önüne gelıyor yine başa sarıyorumAynı fikirdeyim sizin için önemli olan bu
Program var telefonunda tüm konuşmaları kaydediyor ona özel değil. Çok önceden indirmişGelininizin ses kaydı almasına takıldım ben. Hiç aklıma gelmez gelen telefonu kaydetmek.
O da enteresanProgram var telefonunda tüm konuşmaları kaydediyor ona özel değil. Çok önceden indirmiş
Gelinimiz neden az değil anlamadım ?gelininiz de az değil...............
Kendi telefonunuzda kalıyor ses kaydı hemen silebilirsiniz yani gerinecek bişe yokO da enteresan
İnsan kaydedildiğini bilince de gerilir konuşurken
size dinletmesi gereksizGelinimiz neden az değil anlamadım ?
Kendisi arkadasım zaten annemlede benle de iyi anlaşır. Doğumda oda vardı kv nin yaptığı tüm pislikleri gördü. Kv gitti ben anneme gittim aylarca kendime gelemedim düşünün ki bebeğime sevgim bile aylar sonra oluştu. Sürekli onla dertleştim, ağladım, kız şoka girdi yapılan haksızlıklara.
Annemi ve beni kötülemek için birkaç kere gördüğü gelinimizi arıyor öncesinde yağlama, ballama yapıyor istıyor ki gelin de kv nin dedikodusunu yapsın. İstedği cevapları alamayınca tammmam oldu görüşürüz diye hemen kapatıyor
Dostluk anlayışımız farklı benim için de dostluk birbirimizden birşey saklamamaktır. Saklasaydı sonra öğrenseydim çok kızardımsize dinletmesi gereksiz
sizin kv denizden hoşlanmadıgınızı biliyor
onu aramasını size dinletip daha da gaza getirmemesi gerekir olgunluk dostluk budur bence.
Değil mi konuşmak istediğim bir konuda bueşin senin anneden özür dilemiş bu iyi bişey ama kendi annesine güzel bi ayar vermedikçe, her gün özür dilese neye yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?