Kv gene neyin peşinde.

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Selam kızlar dun olan bi olayı paylaşmak istiyorum sizle. Şimdi biz kv ile 5 ay küs kaldık. Sebep ise evleri ayırmamız. O istiyodu ki eşim maaşı ona versin yeme içme bir olsun. Biz ayrılınca gelip beni rezil etti her hakkım haram olsun muskacı sen yaptın ocağımı yıktın annende muska yaptı o bu eve gelmeyecek vs vs. Eski konularmda var uzatmayim.
Bu kadar lafı sineye çektim unuttum hiçbişey olmamış gibi devam ettiğim halde hâla benim üstüme geliyor. Hani hiç pişman olmuş gibi değil. zaten değil de. Bu yüzsüzlük nerden geliyor onu bilmiyorum. Hani insan biraz iyi olmaya çalışır bari . Sürekli laf söyleme peşnde.

Neyse dun ben ev süpürüyodum kv normalde namazdan sonra gelir biraz kızımı sever gider dun erken gelmiş. Bende süpürge sesinden kapıyı duymamışım. Arka odada zaten süpürge olmasada duyulmuyor. 2-3saat sonra eşim geldi.
Kv görmüş hemen koştu geldi. Direk bana azarlar, hesap sorar gibi
" sen ben geldim kapıyı niye açmadın"
-ne zaman anne duymadım ki kapıyı dedim.
-12 buçuk gibi süpürge seside geliyodu sen bilerek süpürgeyi açıyon kapıyı açmamak için gibi bişeyler saçmaladı.

resmen hergun kapıyı açmıyomusum gibi bide bilerek eşimin yanında söyleyip birbirimize düşürmeye calıştı. Aklınca benim gerçek yüzümü gösteriyor eşime. Ha buarada daha önce arkamdan ne laflar söyledi eşime bunlarada şahit oldum.

Neyse ben odadan çıktım gittim. Zaten işim vardı onlar eşimle bi 20 dk oturdu ben hiç gitmedim yanlarına.

Bugünde geldi kapiyi açtım hiçbişey de söylemeden direk mutfağa gittim gidene kadar yanına gitmedim kızımla oynadı gitti. Bozuldu ama anladım.

Zaten sürekli herşeyime karışmaya çalışıyor. Bi bakıyorum çok iyi turşu felan kurmuş bize. Peynir yapıp yolluyor. bi bakıyorum laf sokuyor samimiyetine bile inanmıyorum artık. Sanki benden nefret ediyor da herşey zoraki gibi olması çok dokunuyor.

Sizce bu kadının amacı ne. Ben mi büyütüyorum? Yoksa tamda anladığım gibi sürekli açığımı mı arıyor. Nası davranmalıyım....

Selam kızlar dun olan bi olayı paylaşmak istiyorum sizle. Şimdi biz kv ile 5 ay küs kaldık. Sebep ise evleri ayırmamız. O istiyodu ki eşim maaşı ona versin yeme içme bir olsun. Biz ayrılınca gelip beni rezil etti her hakkım haram olsun muskacı sen yaptın ocağımı yıktın annende muska yaptı o bu eve gelmeyecek vs vs. Eski konularmda var uzatmayim.
Bu kadar lafı sineye çektim unuttum hiçbişey olmamış gibi devam ettiğim halde hâla benim üstüme geliyor. Hani hiç pişman olmuş gibi değil. zaten değil de. Bu yüzsüzlük nerden geliyor onu bilmiyorum. Hani insan biraz iyi olmaya çalışır bari . Sürekli laf söyleme peşnde.

Neyse dun ben ev süpürüyodum kv normalde namazdan sonra gelir biraz kızımı sever gider dun erken gelmiş. Bende süpürge sesinden kapıyı duymamışım. Arka odada zaten süpürge olmasada duyulmuyor. 2-3saat sonra eşim geldi.
Kv görmüş hemen koştu geldi. Direk bana azarlar, hesap sorar gibi
" sen ben geldim kapıyı niye açmadın"
-ne zaman anne duymadım ki kapıyı dedim.
-12 buçuk gibi süpürge seside geliyodu sen bilerek süpürgeyi açıyon kapıyı açmamak için gibi bişeyler saçmaladı.

resmen hergun kapıyı açmıyomusum gibi bide bilerek eşimin yanında söyleyip birbirimize düşürmeye calıştı. Aklınca benim gerçek yüzümü gösteriyor eşime. Ha buarada daha önce arkamdan ne laflar söyledi eşime bunlarada şahit oldum.

Neyse ben odadan çıktım gittim. Zaten işim vardı onlar eşimle bi 20 dk oturdu ben hiç gitmedim yanlarına.

Bugünde geldi kapiyi açtım hiçbişey de söylemeden direk mutfağa gittim gidene kadar yanına gitmedim kızımla oynadı gitti. Bozuldu ama anladım.

Zaten sürekli herşeyime karışmaya çalışıyor. Bi bakıyorum çok iyi turşu felan kurmuş bize. Peynir yapıp yolluyor. bi bakıyorum laf sokuyor samimiyetine bile inanmıyorum artık. Sanki benden nefret ediyor da herşey zoraki gibi olması çok dokunuyor.

Sizce bu kadının amacı ne. Ben mi büyütüyorum? Yoksa tamda anladığım gibi sürekli açığımı mı arıyor. Nası davranmalıyım....

yaptigini size degil oglu ve torununa yapiyodur, benim kv ben iyiyim mesaji vermek icin yapar esimin gozune soka soka bi verdigini 40 kiseye anlata anlata.

onun disinda bisey olmamis gibi davranirsaniz o da hic bisey olmamis o hakliymis gibi davranir tabiki

mesafeli tavriniza devam edin, biraz daha boyle devam ederse esinize soylersiniz o varken gelip torununu sever gider, boylece sorun olmaz

yaptigini size degil oglu ve torununa yapiyodur, benim kv ben iyiyim mesaji vermek icin yapar esimin gozune soka soka bi verdigini 40 kiseye anlata anlata.

onun disinda bisey olmamis gibi davranirsaniz o da hic bisey olmamis o hakliymis gibi davranir tabiki

mesafeli tavriniza devam edin, biraz daha boyle devam ederse esinize soylersiniz o varken gelip torununu sever gider, boylece sorun olmaz
Aynen öyle bide benim kv bide çok başına kakar insanın. Şimdi yarın bi tartışma olsa direk " ben kendime ne yapsam sizede yaptım verdim yazıklar olsun"der.
Ya en sinir oldugum huyum soğuk olamamak. Yani hep bi sıcaklık var konuşmamda ama haketmiyor once bu huyumu düzeltmem lazım mesafeli ve soğuk durmak istiyorum...
Bugün okadar keyifliyim ki valla sırf ona uzaklığımı belli ettim diye ohh birazda o taksın :) dun bi lokma bişey yiyemedim sinirden başım çatladı akşam. Altta kalıp ezildiğimi hissettikçe daha kötü oluyorum. Bunlara lafını verceksin anca öyle iyi olunuyor

Aynen öyle bide benim kv bide çok başına kakar insanın. Şimdi yarın bi tartışma olsa direk " ben kendime ne yapsam sizede yaptım verdim yazıklar olsun"der.
Ya en sinir oldugum huyum soğuk olamamak. Yani hep bi sıcaklık var konuşmamda ama haketmiyor once bu huyumu düzeltmem lazım mesafeli ve soğuk durmak istiyorum...
Bugün okadar keyifliyim ki valla sırf ona uzaklığımı belli ettim diye ohh birazda o taksın :) dun bi lokma bişey yiyemedim sinirden başım çatladı akşam. Altta kalıp ezildiğimi hissettikçe daha kötü oluyorum. Bunlara lafını verceksin anca öyle iyi olunuyor

hahaha cok tatlısınız

aynen oyle sicak olmak zorunda degilsiniz ona karsi, oglumun evi vs derse oglun varken gel o zaman deyip yalnız almayin eve

4 yillik evliyim kaynanamla yalniz kalmamiz toplasaniz bi gun etmez, yalniz onla kalmaya katlanamam çünkü

asla içinize atmayin size yazik olur kimseye bisey olmuyo cunku

hahaha cok tatlısınız

aynen oyle sicak olmak zorunda degilsiniz ona karsi, oglumun evi vs derse oglun varken gel o zaman deyip yalnız almayin eve

4 yillik evliyim kaynanamla yalniz kalmamiz toplasaniz bi gun etmez, yalniz onla kalmaya katlanamam çünkü

asla içinize atmayin size yazik olur kimseye bisey olmuyo cunku
Çok teşekkür ederim yorumunuz için çok haklısınız :KK36: kendisinden iyice soğuttu normalde gelip bi 10 dk durup gittiği için takılmıyodum ama artık dediğiniz gibi yapıcam oğluyla otursun :110:

Huyu öyledir, karakteri zayıftır, her şeyi üzerine alınan problemli bir tiptir. Ya da sıradan bir kaynana modelidir. Sizin tepki vermeniz onu çığırından çıkarıyordur çünkü kendisi öyle görmemiştir. Üzerinize alınmayın, kışkırtıcı laflarını duymazdan gelin. Haksızlığa susup tepenize çıkarın demiyorum, sorunu kavga etmeden halletmeye çalışın ki üzerinize çamur sıçramasın

Hiç muhatap olmayın heee deyin geçin boş teneke çok ses yapar...

Hataniz baştan tüm o saydıkları laflara susmak. Ne demek muskaci felan. Resmen imansiz ilan ediyor. Ayar vermek lazım o anda yoksa böyle arsız olmaya devam eder. Esiniz müdahale etmiyor mu?
Ozaman bende bişeyler demiştim yani tam hatırlamıyorum ama zaten onun üstüne bide küstü 5 ay kiyamet kopsa kapımdan içeri girmedi. Eşim hiiic karısmaz maalesef

Evleri ayırmış olmakla başlamışsınız , bu da güzel bir gelişme .. eşim hiç karışmaz demişsiniz ama benim anladığım aslında senin yanında ama senin yanındaymış gibi görünüp anneyi üzmek , sizi de gaza getirmek istemiyor sanırım :)

Ben kv ile küsüm, konusmuyorum, evime gelemez.
Ayda 1-2 kere Cocugu gonderiyorum seviyor mutlu oluyor o kadar.
Siz konusmakla hata etmissiniz. Biri bana o kadar agir laf etse degil konusmak, her yerde rezil ederim. Ne kadar cirkef bir kaynananiz var ...
Kaynananiz size oyle agir laflar ettiyinde sustunuz mu? Bu cureti nerden buluyor ?

Sizin bu konuda canınız bu kadar sıkılırken eşiniz ne yapıyor ? Annesine veya size tavrı nasıl ?
Eşinizle konuşun adam akıllı sakince tartışmadan canım sıkılıyor üzülüyorum diyin o da alsın annesini karşısına konuşsun artık hareketlerine çeki düzen ver lütfen sen annemsin o da benim eşim çocuğumun annesi bu şekilde davranmayı bırak artık onu değil beni daha çok üzüyorsun desin .

Baştan eve sokmayacaktın o kavgadan sonra.
Kapıyı açıp mutfağa gitmekle olmuyor, sokacağı lafı sokuyor ne anlamı var böyle?

Evleri ayırmış olmakla başlamışsınız , bu da güzel bir gelişme .. eşim hiç karışmaz demişsiniz ama benim anladığım aslında senin yanında ama senin yanındaymış gibi görünüp anneyi üzmek , sizi de gaza getirmek istemiyor sanırım :)
Evett aynen öyle aslında herşeyin farkında, ama bana çaktırmıyor ki iyice annesiyle bağımı koparmayim yada düşman gibi olmayim diye:) birazda annesini kıramıyor. Gerçi kv nin dediği gibi olsa, sabah 9dan akşam 10a kadar onlardaydım kv eşimin maaşı da çatır çatır yiyodu bizede bir kurus yok.. ayy tam kabus.. şimdi 10 dk çekemiyorum valla

Baştan eve sokmayacaktın o kavgadan sonra.
Kapıyı açıp mutfağa gitmekle olmuyor, sokacağı lafı sokuyor ne anlamı var böyle?
Ay nası sokmayacaksin canım bunlar çirkef çirkef. Yüz olsa gelmezdi Zaten. O öyle ki en ufak yüz ifadesinden nem kapar yani onun için kapiyi açıp mutfağa gitmek bizde cok sey ifade ediyor.
Ama şunu söyleyim ne zaman benim annem babam bana oturmaya geldi,kv ondan sonra eve girmeye başladı. Resmen onları beklemiş. Hani onlar geliyosa bende giderim diye düşünmediyse bende bişey bilmiyorum.

Sizin bu konuda canınız bu kadar sıkılırken eşiniz ne yapıyor ? Annesine veya size tavrı nasıl ?
Eşinizle konuşun adam akıllı sakince tartışmadan canım sıkılıyor üzülüyorum diyin o da alsın annesini karşısına konuşsun artık hareketlerine çeki düzen ver lütfen sen annemsin o da benim eşim çocuğumun annesi bu şekilde davranmayı bırak artık onu değil beni daha çok üzüyorsun desin .
Valla hiç karışmıyor beyfendi. Bende zamanında çok dırdır yaptım yok şöyle yaptilar bunu dediler. Artık karışmıyor.
Önceden olsa annesi bana bişey deyince msj atıyodum cıkıp geliyodu yada onlarla konuşmuyodu felan. Gerçi şimdide görüşüyor sayılmaz. Eşim gitmez pek.
O geliyo işte. Ben zaten hiç gitmiyorum. Valla biara annesiyle barıştık gibi olunca baktım annem tek başına arada çıksan felan diyodu hemen kestim önünü. Yaşlıda Değil 46 yaşında benim kv.

Böyle devam et, daha çok ezilirsin.
Zaten yaranilmiyor, ben olsam yüzüne bakmaz, istemediğimi belli ederdim.
On gün çalsın, on gün açma kapıyı.
Bak bakalım,ne olacak...
Anne,anne deyip şimartmişsiniz. Neden hak edene hak ettiği gibi davranmiyorsunuz? Afkursun dursun kapının öte ucunda. 'Hamileyim uykum ağır' deyin. Zaten kasıtlı acmadiginizi düşünüyor . Bari gerçekten kasıtlı açmayın da kadın yoktan yere iftira atıp günaha girmesin :)

Ben kv ile küsüm, konusmuyorum, evime gelemez.
Ayda 1-2 kere Cocugu gonderiyorum seviyor mutlu oluyor o kadar.
Siz konusmakla hata etmissiniz. Biri bana o kadar agir laf etse degil konusmak, her yerde rezil ederim. Ne kadar cirkef bir kaynananiz var ...
Kaynananiz size oyle agir laflar ettiyinde sustunuz mu? Bu cureti nerden buluyor ?
Tam hatırlamıyorum olayın etkisiyle ama susmadım dedim bişeyler hemen sustu kendini çekti.
Gerçi şimdiki aklım olsa daha fena kıyameti koparırdım. Bendeki aptallık işte bide konuştum hiçbişey olmamış gibi çok pişmanım insanlarla mesafeli olmayi beceremiyorum hiç.. ah ah şimdi bi kavga başlatsa da içimi döksem çok doluyum. Ama eninde sonunda çıkaracak bişey bekliyorum bu sefer bende ne gelirse söyliycem kopsun kiyamet gitsin oğluna sikayet etsin ben cok ettim.

Back
X