Kv gene neyin peşinde.

Böyle devam et, daha çok ezilirsin.
Zaten yaranilmiyor, ben olsam yüzüne bakmaz, istemediğimi belli ederdim.
On gün çalsın, on gün açma kapıyı.
Bak bakalım,ne olacak...
Anne,anne deyip şimartmişsiniz. Neden hak edene hak ettiği gibi davranmiyorsunuz? Afkursun dursun kapının öte ucunda. 'Hamileyim uykum ağır' deyin. Zaten kasıtlı acmadiginizi düşünüyor . Bari gerçekten kasıtlı açmayın da kadın yoktan yere iftira atıp günaha girmesin :)
Ay inanki çok haklısın hep ben tepeme çıkardım. Ay bende bi güler yüz ki sorma gitsin sanki hakeden var. Kendime çok kızıyorum. Ve kendimi 2 yüzlü gibi hissediyorum sevmiyorum cünkü.
Zaten gene bi kavga çıkarsa bende içimi boşaltıcam çok sustum şimdiye kadar .
Buarada bişey sorucam yarın misafirim gelicek onunda akrabası ama sevmiyor pek . Sence söylemem gerekir mi bize gelecekler diye? Zaten gelince görecekte Eşime kalsa söyle diyor. Ama ben zaten gıcığına gitmek istiyorum hiç söylemesem daha iyi.değil mi:)

Ay inanki çok haklısın hep ben tepeme çıkardım. Ay bende bi güler yüz ki sorma gitsin sanki hakeden var. Kendime çok kızıyorum. Ve kendimi 2 yüzlü gibi hissediyorum sevmiyorum cünkü.
Zaten gene bi kavga çıkarsa bende içimi boşaltıcam çok sustum şimdiye kadar .
Buarada bişey sorucam yarın misafirim gelicek onunda akrabası ama sevmiyor pek . Sence söylemem gerekir mi bize gelecekler diye? Zaten gelince görecekte Eşime kalsa söyle diyor. Ama ben zaten gıcığına gitmek istiyorum hiç söylemesem daha iyi.değil mi:)
Tabii ki söyleme. Konusu açılırsa 'bana telefonda laf ucuyla söylediler onu istemediklerini. O gelince birşey anlatamıyorlar cunku' dersin.
Ben de hiç sevmem birine misafirliğe gittiğimde sevmediğim insan görmeyi. Ne konuşabilirsin ne içini dokersin. Boşu boşuna gittiginle kalırsın... O yüzden oyum çağırmamandan yana

Tabii ki söyleme. Konusu açılırsa 'bana telefonda laf ucuyla söylediler onu istemediklerini. O gelince birşey anlatamıyorlar cunku' dersin.
Ben de hiç sevmem birine misafirliğe gittiğimde sevmediğim insan görmeyi. Ne konuşabilirsin ne içini dokersin. Boşu boşuna gittiginle kalırsın... O yüzden oyum çağırmamandan yana
Çok teşekkür ederim canm çağırmıycam. Yani ben söylemesem oda camdan görüp gelmezse heralde:KK36:gerçekten o varken hiç bişey konuşamıyoruz bile. Biz genciz sonuçta. Bide kv kendiside onlari sevmiyor

Back
X