KV gerçek yüzünü gösterme çabalarım

Benim param karışma öyle mi aynen devam edin vermeyin para ev hanımı say beni diyin zorlamazsa senin paranla geçinip kendi param dediği parayla anasına harcamaya devam eder

Erkeğe anası kötülenir mi hiç ? Benim KV evinde ne bozulsa özellikle eşimin yanında söyler ki alsın diye. Bir konuda eşim onu uyarsa hiç kendini savunmaz hemen cahilim işte bilemedim deyip vicdan yaptırır bir de. Eşime göre annesi sadece bizim mutlu olmamızı ister, asla bir şeyde gözü yoktur . Ama alttan alta verdiği mesajlarla evde evdeki eksiği gediği tamamlatıyor. Bir şey desem ben fesat olurum anası melek

Oda bir meziyet istiyor. Onun yaptığını yapabilsek bu durumda olmazdım zaten.
Meziyet dediğin akıllı davranmakmis.Kv bana resmen sevgili gibi mesajlar atar prensesler kızımlar bal börekler havalarda ucusurdu.Tarzim degil ya ben oyle cevap veremezdim canim cicim anne bu kadar.Kv ile yanyana gelince esim yoksa aa o msjlari atan kadin o değildi sanki.Sonra sonraa anladim mesajları esimin okuduğunu bildiği icin atiomus.Ogluna show yapiomus esim bir yere kadar yedi sonra ben onlari birbirlerine hediye edip gittim.Artik ne olduysa esim az da olsa bir seyleri anladı.Icimi rahatlatan bazı hareketlerine esimin de şahit olması ama tabi anne atılmaz.Ama benim mesafe koymama anlayış gösterdi

Tam cadı tam şeytan tam sabir sınama konusu ya
Ben olsam güler kahkahayı basar oh valla aldım oğlunu çaldım benim oldu hergun bana sarılıp uyuyor sen de artık umudunu ister kes ister devam et kiskanmaya derim
Diyemiyorsun canım. Korkarım daha kötülük yapar ddiye. Bazı şeyleri ufak ufak derim ben çok içimde tutamam. Ama kıskandırmak istemem asla. Hatta o kadar ki eşime dedim canım annen kiskanmasin beni onun yanında öpme dedim. Sarılma dedim. Sonra ne oldu biliyor musun annesini kıskanan ben oldum. Eşim senin yanında kıskanma diye dikkat ediyirum dedi. Ben ilk başta tanımıyordum KV üzülmesin diye esime yaklasnadim yanına. Ama konu nerden nereye nasıl geldi bende anlamadım. Yüce Rabbimden tek dileğim Allah herkesin gönlüne göre versin. İçinde ki neyse dışarı cikartsin bir gün insallah.

Benimki çok profesyonel ilerliyor düşünce hiç açık vermiyecekmis gibi. Versede eşim onu asla dile getirmez. Bana sanmıyorum evet sen haklısın diyeceğini.

Ahahahahhaha

Güya yeğenin diliyle kadın düşündüklerini söylemiş resmen Tam bir sinsirella.
Böyle bir aileyle uğraşmak da zor. Allah kolaylık versin. İnşallah çaba gösterdiğine değer.

Sende benim gibi dümdüz içinden geleni söylüyorsun ama millet binbir hesap peşinde yaaa aaah aaah...Seni o kadar iyi anlıyorum ki diyorum ya iyi niyetini kaybetme elbet sen kazanırsın...

Eşim bana ayda 500 TL ailem için para biriktirlelim dedi. Ben sen cekirden ailen için biriktirebiliyormusun dedim. Bizimde çocuğumuz olacak Allah nasipl ederse bir gün dedim. KV zamanında sıkıntı çekmiş bunu da çok güzel öğretmiş çocuklara. Eşim de sürekli annem çok çekti, çok mağdur deyip duruyor.kv sürekli milletin karnını diyurmaktan ona buna yedirmekten kendine hiç bakmamış.( Aynı şeyi de benden bekliyor galiba ) Dedim o zaman kendi ailen için ne kadar atıyorsan benim içinde ve benim ailem içinde atacaksın o kadar köşeye. Benim de babam emekli annem ev hanımı dedim. Onlar istemiyor diye durumlari çok iyi anlamina gelmiyor dedim. Onlarda çok sıkıntı çekti. Annem sütü olmamis komusunun veridgi pirinç unu suyla doğurmuş karnimi dedim. Elektrik yokmuş sokak lambasinda oturmuşlar dedim. Onlarda beni okuttular dedim. Bende çok üzülüyorum anneme bu yaştan sonra babam annem gidip milletin bahçesinde yovmeyecelik yapıyor dedim. Bir daha teklif gelmedi

Benimki çok profesyonel ilerliyor düşünce hiç açık vermiyecekmis gibi. Versede eşim onu asla dile getirmez. Bana sanmıyorum evet sen haklısın diyeceğini.
En fazla "bunları söylemek zorunda mısın" yada " ben ne yapabilirim"der

Bu kadar umutsuzsun madem dediğim gibi uğraşma ilgilenme o kadını daha fazla mutlu etme.Kendinle ilgilen esin endiselensin

Belki yazilmis olabilir diger yorumlarda , hepsini okumadim yorumlarin . Kv deniz paranizdan pulunuzdan bahsettiği an , anneniz deseydi ki " x hanim bizi ilgilendirmez herkesin kesesi ayrı , dugun takıları ayri , sizden gelip borç para mi istediler ,yooo , şükür kendi hallerinde kavruluyor yavrular " o zaman agzini kapatirdi kv deniz
Simdi anneniz yok o bahcenin parası ,yok bu kardesin parası diye deştikçe kv deniz rahatsiz olmuş bunu da esinize başka türlü anlatmış ne yazik ki. Ayrıca para konuları es ler dışında kimseye anlatilmamali anneler dahi olsa benim fikrim, anneler bize sorarlar bugunumuze şükür der geceriz esimle , ne borcumuzu bilerler ne alacagimizi

Sizin tek hatanız annesinin şeytan, sinsi vs olduğunu söylemeniz. Rahatsızlıklarınızı yine dile getirin eşinize söyleyin, böyle böyle yapıyor diye sinirlenin üzülün ama yok senin annen şeytan yok sinsi yok kötü kadın vs buralara sakın sakın girmeyin. Oralara girdiğiniz an işin içinden asla çıkamazsınız. Kimse annesinin kötü olduğunu kabul edemez ama yaptığı yanlışları görebilir... Yine yanlışlarını gösterin kv nin ama dediğim gibi sinsi vs demeyin. Siz fazla ileri gitmişsiniz, bu durumda aleyhinize işlemeye başlamış yavaş yavaş.. dikkatli olun.

bu profilde birini kendi aileniz gelirken niye evinize davet ettiniz? üstelik bir de kendi ailenize getirtip götürtmüşsünüz.
Heh işte sorun orada başlıyor. Bu forumda çok böylesi. Hem kv den şikayet ediyorlar hem de işlerini görüp hizmette kusur etmiyorlar. Öyle bir kadın kim ki benim ailem onu getirecek

Merakımı hoş görün ama eşiniz ve ailesi nereli en en ennn sevmediğim şeydir bir evin gelir gider durumunun bu kadar aleni olması.

Ben de gelinim. Çoğu şeyi duymamak, görmemek lazım. Kimse annesi kötülensin istemez haklı veya haksız olduğuna bakmaksızın. Eğer konuyu kayınvalideniz açsaydı bunları yazabilirdim ama konuyu açan siz olduğunuz için haliyle sizin üzerinizden yorum yapmak durumundayım

Beraber banyoya girme kısmından sonrasını okumadım.
Yuh artık.
Bu kadın psikolojik olarak hasta.
Oğluna aşırı düşkün ve sizi kıskanıyor.
Anormal ama eşini ikna edemezsin.
Hatta kötü olan sen olursun.

Benm kocada böyleydi zamanla yüzlerini gördü boşver bacım daha yeni evlisin emin ol 3 yıla kadar eşin cok degişcek ... evliligin ilk yılları anne babadan ayrılamama hep onları el üstünde tutma cabası oluyo zamanla kalmıyo ama

Heh işte sorun orada başlıyor. Bu forumda çok böylesi. Hem kv den şikayet ediyorlar hem de işlerini görüp hizmette kusur etmiyorlar. Öyle bir kadın kim ki benim ailem onu getirecek
öküz altında buzağı aramak gibi olmasın ama konu sahibi kv gerçek yüzünü göstermek kendisini de kocasına iyi göstermek için davet etmiş olabilir gibi geldi bana.
benim kv böyle değil ama kendi ailem gelirken onu da getirin demem ne mana yani sonuçta kendi ailemle özel vakit geçirmek isterim kv olunca o huzuru bulamam yersiz bir hareket olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…