• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv/görümce ikisindende bıktımmm

Uzak durun onlardan, ne kadar yüzgöz olursanız o kadar çamurları paçanıza yapışır.
Çok iyi yapmışsınız, asla yumuşamayın.
İkinci bir tavsiyem de şimdiye kadar almış olsalar bile şimdiden sonra onların size alacağı hiçbir şeyden hayır gelmez, azar azar eşinizle alın gerekirse minderde oturun. Hiçbir şekilde laf vermeyin ağızlarına.
Ben olsam aileme de söylerdim nasıl insanlar olduklarını bilsinler diye fakat sizin tercihiniz tabi.

Kesinlikle oyle olacak zaten.
Aİleme söyleyemiyorum cünkü annem rahatsız tedavi görüyor üzülmesini istemem

Varoş mu? Sen iyi bile sabretmişsin gerçekten bana varoş diyecek öyle mi? Hiçbir saygısızlık yapmamışsın. Ben olsaydım nişanlımı da çağırırdım. Sonra kayınvalide kişisine kızınıza bu şekilde mi terbiye verdiniz? der onların yanında nişanlıma terbiyesizliğe kimse için tahammül etmem ya terbiyesini verin ya da bundan sonra evime giremez der sonra da hemen evden gitmelerini söylerdim.

Onları yapsam haklıyjen haksız mı olurum diye düşündüm saçlarımı falan yolmaya başladım demişlerdir ne manyağa çattık😀😀

valla canım balık baştan kokar çok iyi yapmışsın şimdi tepki vermesen yarın öbür gün evlendiğinde daha bile kötüsü olurdu. hak etmişler

Her şeye bir kulp takacaklarini bile bile hala yapacağınız şeyleri söylüyorsunuz
Söylemeyin
Sordukları şeylere de bilmiyorum düşünmedik deyin

Sert çıkarak iyi yapmışsınız ve de iyi sabretmissiniz
Varoş falan nasıl ifadeler bunlar
İnşallah daha da karismazlar

Her şeye bir kulp takacaklarini bile bile hala yapacağınız şeyleri söylüyorsunuz
Söylemeyin
Sordukları şeylere de bilmiyorum düşünmedik deyin

Sert çıkarak iyi yapmışsınız ve de iyi sabretmissiniz
Varoş falan nasıl ifadeler bunlar
İnşallah daha da karismazlar
İnşallahh

Gönderdim derken odanın dısında kapıya kulağını dayasa yine duyar (ki dinlenmeyecek gibi değil komşular bile duymustur sesimi)
Reziller ya herşey beklenir onlardan. Nişanlım önce noldu falan diyor sanki hiç bişiolmamış gibi sen körmüsün nolduğunu görmüyomuusundan başlayıp onun beynini yiyorum sonra ailesini arayıp agzına tükürüyor ama yine eşek aynı eşek
Ailesiyle olan seyleri onlarla halledin. Nisanlinizla devamli annen boyle yaptı, kardesin boyle dedi diyaloglarina, tartismalarina girmeyin. Onlar kucak acarsa, siz kotu olursunuz esinize karsi. Dugunden sonra da bayramdan bayrama görüşürsünüz bitti gitti. En guzel gunlerinizde sinirlerinizi bozmayın. Onemli olan nisanlinizin tepkisi,o ailesine karsi sizi savunabilmis. Gerisi boş

Aferim kiz valla icimin yaglari eridi valla cok iyi yapmissin. Varoş kendileri asil, gorgusuzler mi nedir ya bak cok sinirlendim o kv gorumcene. Esine de aferim, pisirik erkeklerden degilmis haklinin yaninda yer almis

Ailesiyle olan seyleri onlarla halledin. Nisanlinizla devamli annen boyle yaptı, kardesin boyle dedi diyaloglarina, tartismalarina girmeyin. Onlar kucak acarsa, siz kotu olursunuz esinize karsi. Dugunden sonra da bayramdan bayrama görüşürsünüz bitti gitti. En guzel gunlerinizde sinirlerinizi bozmayın. Onemli olan nisanlinizin tepkisi,o ailesine karsi sizi savunabilmis. Gerisi boş

Aynen öyle
Bide ne oldu biliyo musunuz
Annem zaten rahatsız o haliyle çarşı pazardan bi kaç bişi almış bana
Bende onu evimin en güzel köşesine koydum hatıra saydım
Kv olacak şeytan bunu gördü aldı eline bu ne ya ucuzluğa bak kullanmayın bunu atın gitsin
Yemin ederim ben o eşyaya baktım o bana baktı p kadar içim yandıki o kadar..

Aferim kiz valla icimin yaglari eridi valla cok iyi yapmissin. Varoş kendileri asil, gorgusuzler mi nedir ya bak cok sinirlendim o kv gorumcene. Esine de aferim, pisirik erkeklerden degilmis haklinin yaninda yer almis

Ben onların anlayacağı dilden konuştumda bu bugunluktu yarın yüzyüze gelsek yine aynı

Arkadaşlar merhaba

Aktif olan konumdan hatırlayanlarınız vardır. Resmen ikili koalisyonun içine düştüm. Bilmeyenler için özet geçeyim.
Maddi açıdan çok zorlandığımız bir süreçteyiz 20 gün sonra nikahımız olacak. Aileler karşılıyor evimizin eşyalarını vs. (Rica ediyorum paranız yoksa evlenmeyin vs demeyin çünkü kv bana güvenin sizi yüzüstü bırakmayacağım diye bizi ikna ederek elimizdeki toplu para ve kredi ile araba aldık , kendilerininde arabası yoktu onlarında işine geldi )
Genellikle alttan alan sessiz aman huzurumuz bozulmasın mantığı ile yaklaşıyordum ta ki bugune kadar.
Şuan resmen elim ayağım titreyerek yazıyorum.
Evimdeydim işte ufak tefek gelen eşyalar oluyor annesi ve kızıda geldi. İşte çeyizlerimi gördüler (kendi paramla aldığım şeyler ) ayy bunlar ne böyle çok aradın mı bunları ne kadar demode . (Hepsi yeni sezon ve beğenerek aldığım ürünler ) falan demeye başladılar ya sabır çektim.
Sonra bende şunlar var size getireyim onu kullanın (büyük eşyalar bunlar dolap vsgibi ) diyor her zamanki gibi boşuna para vermeyelim muhabbeti.

Bi lambader almıştım bu ne böyle pavyon gibi bilmem ne Neyse ben iyice doldum taştım derken eşim nöbette ben bunların arasında kaldım çarpraz sorgudayım resmen beni çileden çıkartan noktada o oldu . Bişi yaptırıcam dedim görümcem ayyyy gerçekten mi ya çok kötüüü bizim komsunun kızıda böyle böyle yapmış sen o şekilde ister misin dedi hayır öyle istemiyorum dedim dediği cümle anne neyseki o kadar varoş değilmiş !!
Beynimden vurulmuşa döndüm evi temizleyeceğm müsadenizle dedim gönderdim bunları saygısızlık yapacaktım yoksa (salaklık bende) . eşim geldi durumu anlattım baya bağır çağır konusmalar oldu aradı onları siz nasıl hadsiz insanlarsınzı nası bu cümleleri kuruyosunuz bilmem ne diye sonra kalkıp geldiler tekrar bende dedimki yeter artık düşün yakamdan 1 lira verip 100 hesap sormayın vermeyinde gelmeyinde o zaman bende bi ailenin kızıyım yeter artık dedim beni bu sekilde ömürleri boyunca görmemişlerdir gözleri açıldı zaten ikisininde eşimin annesisiniz diye saygısızlık yapmak istemiyorum ama canıma tak etti artık bıktım sizin hiç bişi beğenmeyişinizden beğenmiyorsanız gelmeyin huzurumu kaçırmayın dedim .( Nişanlımı göndermiştim o sırada yalnız konusmak istediğimi söyleyerek. )
Sonra tamam falan diyor ama yine alttan alma yok kalkıp gittiler . Bunları söylemeseydim içimde kalacaktı belki yanlıs yaptım bilmiyorm ama su saatten sonra cok net olucam onlara karsı .
Not : ailem bunların hiç birini bilmiyor bilseler ciddi şekilde sorun cıkacağına eminim onları mutsuz etmek istemediğim için söylemiyorum
Bencede ailene hiç bahsetme onlarıda gömmeyi bırak şimdi nişanlın seni tutar düğünden sonra başka olur sus valla en güzeli bu susmayan suçlu bu ettik sen etme...

Bencede ailene hiç bahsetme onlarıda gömmeyi bırak şimdi nişanlın seni tutar düğünden sonra başka olur sus valla en güzeli bu susmayan suçlu bu ettik sen etme...
Evet evlendikten sonra ne olur bilmiyorum tabi ama dayanamadım yoksa asla yapacağım bir şey değil adamın başının etini yiyorum

Evet evlendikten sonra ne olur bilmiyorum tabi ama dayanamadım yoksa asla yapacağım bir şey değil adamın başının etini yiyorum
İnşallah düğünde falan birşey çıkarmazlar ben sustum buna rağmen rezillik çıkardılar

Onları yapsam haklıyjen haksız mı olurum diye düşündüm saçlarımı falan yolmaya başladım demişlerdir ne manyağa çattık😀😀
Valla arkadaşım ne haksızı. Kendince küçücük beyniyle sana hakaret etmeye kalkışmış sen yine kibarlığından nezaketini bozmamışsın.Benim ters günüme denk gelecek böyle bir şey o varoş kelimesinin son harfini ağzından çıkartamadan tokadı ağzının ortasına yapıştırır nefesini yuttururdum adama 😄Sen sert soğuk dur. Herkes haddini yerini bilecek. Sen yengesin, ağırlığını koy bacım. Böyle kendini nimetten sayan eşantiyon parfüm kılıklı (g)örümceklere kendini ezdirme :sopa:

Gördümce kıskançlıktan yapmıştır siz ne istiyorsanız begenmemiş gibi yapıp kendi aynısın yapacak

Valla arkadaşım ne haksızı. Kendince küçücük beyniyle sana hakaret etmeye kalkışmış sen yine kibarlığından nezaketini bozmamışsın.Benim ters günüme denk gelecek böyle bir şey o varoş kelimesinin son harfini ağzından çıkartamadan tokadı ağzının ortasına yapıştırır nefesini yuttururdum adama 😄Sen sert soğuk dur. Herkes haddini yerini bilecek. Sen yengesin, ağırlığını koy bacım. Böyle kendini nimetten sayan eşantiyon parfüm kılıklı (g)örümceklere kendini ezdirme :sopa:

Yok zaten daha gerçekten tavrım net olacak.
Ne soruluyorsa aman kırılmasınlar susayım aman bozulmasınlar beğeneyim yok kardeş artık neyse o .
O ikisi olmasa biz nişanlımla o kadar mutluyuzki sana anlatamam.
ANasıyla bir oluyo o görümce ucuz bişeyi nasıl ballandıra ballandıra anlatıyo ben onu alayım diye kendi zamanı geldiğinde yüzüne bakmayacağı şeyi bana iteliyo.
Beddua etmek istemiyorum ama yaşattıjlarını yaşamadan ölmesinler

Back
X