• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv/görümce ikisindende bıktımmm

Gördümce kıskançlıktan yapmıştır siz ne istiyorsanız begenmemiş gibi yapıp kendi aynısın yapacak

E itiraf etti zaten.
Giymediğin kıyafetlerin varsa bana versene bi giydiğini bi daha giymiyosun eskimemiştir bile diyor
Hani ben varoştum niye istiyorsun benim kıyafetimi parfumumu makyaj malzemelrimi

Arkadaşlar merhaba

Aktif olan konumdan hatırlayanlarınız vardır. Resmen ikili koalisyonun içine düştüm. Bilmeyenler için özet geçeyim.
Maddi açıdan çok zorlandığımız bir süreçteyiz 20 gün sonra nikahımız olacak. Aileler karşılıyor evimizin eşyalarını vs. (Rica ediyorum paranız yoksa evlenmeyin vs demeyin çünkü kv bana güvenin sizi yüzüstü bırakmayacağım diye bizi ikna ederek elimizdeki toplu para ve kredi ile araba aldık , kendilerininde arabası yoktu onlarında işine geldi )
Genellikle alttan alan sessiz aman huzurumuz bozulmasın mantığı ile yaklaşıyordum ta ki bugune kadar.
Şuan resmen elim ayağım titreyerek yazıyorum.
Evimdeydim işte ufak tefek gelen eşyalar oluyor annesi ve kızıda geldi. İşte çeyizlerimi gördüler (kendi paramla aldığım şeyler ) ayy bunlar ne böyle çok aradın mı bunları ne kadar demode . (Hepsi yeni sezon ve beğenerek aldığım ürünler ) falan demeye başladılar ya sabır çektim.
Sonra bende şunlar var size getireyim onu kullanın (büyük eşyalar bunlar dolap vsgibi ) diyor her zamanki gibi boşuna para vermeyelim muhabbeti.

Bi lambader almıştım bu ne böyle pavyon gibi bilmem ne Neyse ben iyice doldum taştım derken eşim nöbette ben bunların arasında kaldım çarpraz sorgudayım resmen beni çileden çıkartan noktada o oldu . Bişi yaptırıcam dedim görümcem ayyyy gerçekten mi ya çok kötüüü bizim komsunun kızıda böyle böyle yapmış sen o şekilde ister misin dedi hayır öyle istemiyorum dedim dediği cümle anne neyseki o kadar varoş değilmiş !!
Beynimden vurulmuşa döndüm evi temizleyeceğm müsadenizle dedim gönderdim bunları saygısızlık yapacaktım yoksa (salaklık bende) . eşim geldi durumu anlattım baya bağır çağır konusmalar oldu aradı onları siz nasıl hadsiz insanlarsınzı nası bu cümleleri kuruyosunuz bilmem ne diye sonra kalkıp geldiler tekrar bende dedimki yeter artık düşün yakamdan 1 lira verip 100 hesap sormayın vermeyinde gelmeyinde o zaman bende bi ailenin kızıyım yeter artık dedim beni bu sekilde ömürleri boyunca görmemişlerdir gözleri açıldı zaten ikisininde eşimin annesisiniz diye saygısızlık yapmak istemiyorum ama canıma tak etti artık bıktım sizin hiç bişi beğenmeyişinizden beğenmiyorsanız gelmeyin huzurumu kaçırmayın dedim .( Nişanlımı göndermiştim o sırada yalnız konusmak isteadiğimi söyleyerek. )
Sonra tamam falan diyor ama yine alttan alma yok kalkıp gittiler . Bunları söylemeseydim içimde kalacaktı belki yanlıs yaptım bilmiyorm ama su saatten sonra cok net olucam onlara karsı .
Not : ailem bunların hiç birini bilmiyor bilseler ciddi şekilde sorun cıkacağına eminim onları mutsuz etmek istemediğim için söylemiyorum

Az bile demişsiniz baştan tavrınızı koyun uzak durun mesafeli olun kimse kimsenin hayatına bu denli karışıp söz söyleyemez artık insanların bunu anlaması getek

Az bile demişsiniz baştan tavrınızı koyun uzak durun mesafeli olun kimse kimsenin hayatına bu denli karışıp söz söyleyemez artık insanların bunu anlaması getek
Para veriyor diye demediğini bırakmadı . Bide yüzsüz şakadanda anlamıyosun diyor oğluna söyleyerek bana laf çarpıyo aklınc

Sinir oldum en nefret ettigim sey kendisi evde kullanmadigi seyleri kakaliyo sizin sifir aldiginiz ceyizinize mi laf ediyo . Durup durup birden patlamissiniz

Eveet
Yani ben başak burcuyum zaten aşırı hassasım böyle birinin bişeyini bırakın kullanmayı evime sokmak istemem. Ben illa olsun diye diretmiyorumda öyle bi gelin olsam için acımayacak kadar veriyo ister al bade ister alma gücün yoksa sus derdim. Bana getirme biz evlendikten sonra alırız kendimize diyoruz yooook elalem ne der

Arkadaşım el atına binen köy ortasında kalırmış. Keşke güvenmeseydiniz onlara.
Neyse ki hadlerini bildirmişsin ağzına sağlık :)

Arkadaşlar merhaba

Aktif olan konumdan hatırlayanlarınız vardır. Resmen ikili koalisyonun içine düştüm. Bilmeyenler için özet geçeyim.
Maddi açıdan çok zorlandığımız bir süreçteyiz 20 gün sonra nikahımız olacak. Aileler karşılıyor evimizin eşyalarını vs. (Rica ediyorum paranız yoksa evlenmeyin vs demeyin çünkü kv bana güvenin sizi yüzüstü bırakmayacağım diye bizi ikna ederek elimizdeki toplu para ve kredi ile araba aldık , kendilerininde arabası yoktu onlarında işine geldi )
Genellikle alttan alan sessiz aman huzurumuz bozulmasın mantığı ile yaklaşıyordum ta ki bugune kadar.
Şuan resmen elim ayağım titreyerek yazıyorum.
Evimdeydim işte ufak tefek gelen eşyalar oluyor annesi ve kızıda geldi. İşte çeyizlerimi gördüler (kendi paramla aldığım şeyler ) ayy bunlar ne böyle çok aradın mı bunları ne kadar demode . (Hepsi yeni sezon ve beğenerek aldığım ürünler ) falan demeye başladılar ya sabır çektim.
Sonra bende şunlar var size getireyim onu kullanın (büyük eşyalar bunlar dolap vsgibi ) diyor her zamanki gibi boşuna para vermeyelim muhabbeti.

Bi lambader almıştım bu ne böyle pavyon gibi bilmem ne Neyse ben iyice doldum taştım derken eşim nöbette ben bunların arasında kaldım çarpraz sorgudayım resmen beni çileden çıkartan noktada o oldu . Bişi yaptırıcam dedim görümcem ayyyy gerçekten mi ya çok kötüüü bizim komsunun kızıda böyle böyle yapmış sen o şekilde ister misin dedi hayır öyle istemiyorum dedim dediği cümle anne neyseki o kadar varoş değilmiş !!
Beynimden vurulmuşa döndüm evi temizleyeceğm müsadenizle dedim gönderdim bunları saygısızlık yapacaktım yoksa (salaklık bende) . eşim geldi durumu anlattım baya bağır çağır konusmalar oldu aradı onları siz nasıl hadsiz insanlarsınzı nası bu cümleleri kuruyosunuz bilmem ne diye sonra kalkıp geldiler tekrar bende dedimki yeter artık düşün yakamdan 1 lira verip 100 hesap sormayın vermeyinde gelmeyinde o zaman bende bi ailenin kızıyım yeter artık dedim beni bu sekilde ömürleri boyunca görmemişlerdir gözleri açıldı zaten ikisininde eşimin annesisiniz diye saygısızlık yapmak istemiyorum ama canıma tak etti artık bıktım sizin hiç bişi beğenmeyişinizden beğenmiyorsanız gelmeyin huzurumu kaçırmayın dedim .( Nişanlımı göndermiştim o sırada yalnız konusmak istediğimi söyleyerek. )
Sonra tamam falan diyor ama yine alttan alma yok kalkıp gittiler . Bunları söylemeseydim içimde kalacaktı belki yanlıs yaptım bilmiyorm ama su saatten sonra cok net olucam onlara karsı .
Not : ailem bunların hiç birini bilmiyor bilseler ciddi şekilde sorun cıkacağına eminim onları mutsuz etmek istemediğim için söylemiyorum
Ben en büyük varoşluğu seni kendime gorumde senide kaynana yaparak yaptim deseydin 😂Kiz bosver Allah aşkina hayat kayanan gorumceyi kafayaa takmayacak kadr kısa he de gül gec🤭

Ben en büyük varoşluğu seni kendime gorumde senide kaynana yaparak yaptim deseydin 😂Kiz bosver Allah aşkina hayat kayanan gorumceyi kafayaa takmayacak kadr kısa he de gül gec🤭
Allah böylesini düşman basına vermesin bu anlattığım yasadıklarımın yüzde biri falandır heralde .
Aglanacak halime gülebilirim ancak :)

Unutma onların bir hesabı varsa Rabbiminde var yaşattıklarını yaşamadan sanada bunları göstermeden can veremez hiç biri içini ferahlat ben o günü sabırsızlıkla bekliyorum
Ben gerçekten huzur istiyorum yaşadıklarımın karşılığını görmek değil daha fazla bulaşmasınlar iyi olsunlar bu.

Ben gerçekten huzur istiyorum yaşadıklarımın karşılığını görmek değil daha fazla bulaşmasınlar iyi olsunlar bu.
Değiştiremezsinki ?

Bunları bana yasatan kadın emekli öğretmen düşünebiliyo musun kızı saydığı insana bunu yapan kadının verdiği eğitimden ne hayır gelir agzınla kuş da tutsan bunlar böyle değişmeyecek. Ben hep kendimi böyle telkin ediyorum .

E itiraf etti zaten.
Giymediğin kıyafetlerin varsa bana versene bi giydiğini bi daha giymiyosun eskimemiştir bile diyor
Hani ben varoştum niye istiyorsun benim kıyafetimi parfumumu makyaj malzemelrimi
İşte bir daha söylerse sende söyle ben varoşum benim kıyafetlerim sana agır gelir diyebilirsinde asıl varoş kendi hiç bilmiyor

Allah böylesini düşman basına vermesin bu anlattığım yasadıklarımın yüzde biri falandır heralde .
Aglanacak halime gülebilirim ancak :)
Beterin beteri var bosver bunlar da senin sinavin öle düsün sinavinda basarilar insallah layikiyla gecersin❤

Hemde ne..
İkisi bir olsun şeytana pabucu ters giydirirler.
Eskiden hep hesap sormuş eşime hala öyle olacak zannediyo sanane cevabını alıncada elinde telefon sabahtan akşama kadar araştırma yapıyo
Sende onlara pabuç bırakma, baştan ezerlerse devamı gelir .lafları sözleri bitmez. Herşeye karışma hakkını kendilerinde görürler. Tabi saygınıda bozma ama aba altından da sopanı göster.

O zaman yazmıştım yine yazıyorum. Perdesiz dolapsız otur. Bu tavırları çekme. Her sey olacak diye bir sart yok. Parayla araba alındıysa da alın anahtarınızı vermeyin kimseye. Arabaya onlar para kattıysa da satın kurtulun verin paralarını eşyanız eksik basınız dik evlenin.

Back
X