- 24 Mart 2018
- 633
- 488
- 33
- 32
DimiHer kv nın hayalındeki gelin :)
Hayalindeki kv bulan gelin var mi acaba :)))((Her kv nın hayalındeki gelin :)
nasıl başardınız biraz anlatır mısınızYan yana apartmanda haftada bir kere gorusuyoruz.. Ben cagırmazsam asla gelmezler. Gidince iki saat oturuyorum. Ama bu duzenı oturtana kadar canım cıktı. Gorumceler gorusmuyorum hiç
2.Ya hizmet bekliyorlar derken ne demek istiyorsunuz anlamadım. Evinize misafir gelince tabiki,cay kahve yaparsınız ,hazirladiklariniz yiyecekleri ikram edersiniz. Bundan mi gocunuyorsunuz? Yoksa şöyle mi.. Hani hep gelen insanlar,haftada 1 ve ya 2,ama her gelmesine yerinden kalkmıyor mu? Eğer 2.soyledigimse ayıp ediyorlar gercekten.
Nasıl başardım. İlk evlendiğimizde daha balayından gelir gelmez sabahında çat kapı evımıze geldi; bozuldum belli etmedim. İkinci hafta biz annemlere gitmiştik saat 10:30'da eve geri döndük. Işığımızı takip ettiği için çat kapı geldi; tam biz yatıcaktık bir saat oturdu. Oğlu bile rahatsız oldu ama bişey diyemedi; gidince annenle konusurmusun çat kapı gelmesin dedim. Ordan bir kavga çıktı bütün her yer inledi; o kavgayı duymuş sesimiz gitmiş. Anlamış ondan dolayı kavga ettiğimizi.. Kp 'e anlatmış o da madem kavga edıyolar gitme demiş; o zamandan beri gelmez. Ama ilk 6 ay sürekli oglunu ayrılalım diye doldurdu. Tabi biz kavga dövüş sürekli; baktı ki ayrılmıyoruz artık ümidi kesti. Artık pek karışmıyor. Ama bu seferde sürekli her gün ama her gün; hatta günde bir kaç kere; gel bizi şuraya bırak buraya bırak; kardeşini bilmem nerden al. Artık başka şehire taşıncaz onlar yüzündennasıl başardınız biraz anlatır mısınız
Şehir dışındayız 7-8 saat uzaklıkta. Yılda bir kez bir gidersek görüşürüz, onlar gelmezler...kv ve görümce ile ne sıklıkta görüşüyorusnuz arkadaşlar?
şehir dışı ve şehir içi diye de belirtebilir misiniz?
görüşmeleriniz ne kadar sürüyor kaç saat/gün? onlar size ne sıklıkta geliyorar siz ne sıklıkta gidiyorsunuz?
Görümcem 5 dakika yürüme mesafesinde aklıma gelirse uğrar bi kahve içerim eşinden çok hoşlanmadığım için ailecek görüşmem. Kv çok severim hafta da 2,3 kere giderimkv ve görümce ile ne sıklıkta görüşüyorusnuz arkadaşlar?
görüşmeleriniz ne kadar sürüyor kaç saat/gün? onlar size ne sıklıkta geliyorar siz ne sıklıkta gidiyorsunuz?
şehir içi mesafe çok yakın haftada 1 kesin gideriz 3-4 saat oturur kalkarız, bazen bizim canımız isterse pazar günleri kahvaltıya gideriz kahvaltımız yaparız mutfağın toplanmasına yardım ederim sonra çıkarız, onlar ben çağırmadan gelmezler yada doğum günü vs özel bir gün olursa kutlamak için gelirler ve mutlaka haber verirler müsaitmisin diye.kv ve görümce ile ne sıklıkta görüşüyorusnuz arkadaşlar?
Ayriyeten şehir dışında kayinlarim var. Geldiklerinde sadece bende kalırlar. Mesela geçen sene bekar bir kaynım vardı. Kayinvalidemle birlikte 6 ay kalmıştı bende.
kv ve görümce ile ne sıklıkta görüşüyorusnuz arkadaşlar?
Altli ustlu oturuyoruz her aksam beraberiz yatana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?