kv- görümce ile görüşme sıklığı?

görümcemle hiç görüşmüyoruz.
kv yılda 2-3 kez o da 3 geceyi geçmez.
her ikiside şehir dışında.

2.

nasıl başardınız biraz anlatır mısınız
Nasıl başardım. İlk evlendiğimizde daha balayından gelir gelmez sabahında çat kapı evımıze geldi; bozuldum belli etmedim. İkinci hafta biz annemlere gitmiştik saat 10:30'da eve geri döndük. Işığımızı takip ettiği için çat kapı geldi; tam biz yatıcaktık bir saat oturdu. Oğlu bile rahatsız oldu ama bişey diyemedi; gidince annenle konusurmusun çat kapı gelmesin dedim. Ordan bir kavga çıktı bütün her yer inledi; o kavgayı duymuş sesimiz gitmiş. Anlamış ondan dolayı kavga ettiğimizi.. Kp 'e anlatmış o da madem kavga edıyolar gitme demiş; o zamandan beri gelmez. Ama ilk 6 ay sürekli oglunu ayrılalım diye doldurdu. Tabi biz kavga dövüş sürekli; baktı ki ayrılmıyoruz artık ümidi kesti. Artık pek karışmıyor. Ama bu seferde sürekli her gün ama her gün; hatta günde bir kaç kere; gel bizi şuraya bırak buraya bırak; kardeşini bilmem nerden al. Artık başka şehire taşıncaz onlar yüzünden

Şehir dışındayız 7-8 saat uzaklıkta. Yılda bir kez bir gidersek görüşürüz, onlar gelmezler...

Görümcem 5 dakika yürüme mesafesinde aklıma gelirse uğrar bi kahve içerim eşinden çok hoşlanmadığım için ailecek görüşmem. Kv çok severim hafta da 2,3 kere giderim

Altlı üstlü oturuyoruz. Biz hemen hemen 15 günde 1 gidiyoruz. Kayınvalidem de yılda 3 kere gelir. (1 kez iftar 2 kez de doğum günlerimiz olmak üzere) Görümcelerimle de aynı çünkü hep beraber görüşüyoruz. :)

şehir içi mesafe çok yakın haftada 1 kesin gideriz 3-4 saat oturur kalkarız, bazen bizim canımız isterse pazar günleri kahvaltıya gideriz kahvaltımız yaparız mutfağın toplanmasına yardım ederim sonra çıkarız, onlar ben çağırmadan gelmezler yada doğum günü vs özel bir gün olursa kutlamak için gelirler ve mutlaka haber verirler müsaitmisin diye.

Hem benim hem onun ailesiyle farkli sehirlerdeyiz. Esim polis 20 gunluk senelik izni var. 7 gun onun ailesinde 7 gun benim ailemde kaliyoruz. Kalan 5 6 gun bizim oluyor. Tatile gidiyoruz. Basbasa oluyoruz. Sonra esim donuyor. Ben ogretmenim yaz tatilim devam ettigi icin ben biraz daha kendi ailemle kaliyorum ya da ablama gidiyorum yigenlerimi gormeye. 20 gun kadar da oyle geciyor. Sonra da yanina donuyorum.

2 arka sokağımda oturuyorlar , eşim de ben de çalışıyoruz.Haftaiçi haftada 1 gün akşam yemeğine gidiyoruz , eğer o hafta çok yoğunsak iş yerinde - yorgunsak ya da bir programımız varsa gitmiyoruz.

Senede 2-3 bana gelir 20 gün kalır, 2 günde bir de arar hal hatır sorardım. Doğum yaptığımda çok tekmesini yedim şimdi senede 2 defa biz gıdıyoruz 3-5 gün kalıp dönüyoruz telefon konuşmalarını da kestim

Belli bir standartımız yok şehir içi bazen 15 günde 1 bazen ayda 1 bazen haftada 1 bile oluyor o anki duruma bağlı genelde akşamları gidiyoruz çalıştığımız için o da 2-3 saat falan yemek çay sonrası dönüş ama gündüzden gidersek geceye kadar otururuz 1-2 defa öyle denk geldi 7 aylık evliyim

haftada bir işimiz olursa 2-3 haftada bir. aynı şehirdeyiz. onlar çok gelmez biz gideriz genelde. görümcem yok ama aynı şehirde eltim var onunla da kvde karşılaşınca görüşürüz ya da toplu bir yemek fln planlanmışsa anca. ama kv ile her gün ya konuşuruz ya mesajlaşırız çok severim kendisini :)

bence bu durumlar eşinizin ailelerine bağlı herkes aynı olmaz
aynı şehirdeydik bayramdan bayrama görüşülürdü

Yarim saat yakinimdakine haftada 2kez anadolu yakasindakine ayda 1 20 dk uzagimdakine bayramdan bayrama gidiyorum ama ozel sebebi yok hepsinide cok severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…