kv hakkında eşimle nasıl bir konuşma yapayımkı kızım zor durumda kalmasın.

eşinizle tam olarak ne konuşacaksınız?

bi çorabın derdine düşmeyin. kaldı ki kadın torunlarına vs alıyormuş zaten. param yok demiş üstelik.

sorun çıkarma merakınız yoksa unutun bu meseleyi.

Açıkçası ben gelinine içten gelerek hediye alan kayınvalidenin varlığına inanmıyorum. Sizinki rol yapmıyormuş en azından. İçinden gelmiyor demekki almak. Bence hoş değil ama kadının huyu buysa yapacak bir şey yok. Eşinizle aranızı bozduğunuza değmez. Gerçi nişan bohçasına koyduğu ayıcıklı pijamayı bazen benimde geri gönderesim gelmiyor değil:)

aslında kadın net tavrını koymuş ne size ne eltinize nede damadına bir şey almıyormuş. Bizimki si kızına damadına kızının çocuklarına alır ve bizlere de aldılır aman doğum günleri aman şu bunu istiyor diye ama ogluna oğlunun çocuguna gelince hep unutur. halinize şükredin

merhaba arkadaşlar,
kv hafta sonu bize geldi hafta sonunu bizde geçirdi. bizim karşı markete termal çoraplar geldi. kv ile büyük kızım (11 yaşında) birlikte markete gitmişlerdi kv oradan bana çocuklara eşime kızına kızının çocuklarına diğer oğluna oğlunun çocuklarına birer hediye çorap almış eltimle görümcenin eşine almamış. neyse verdi bende teşekkür ettim. dün kv gittikten sonra kızım anne babaannem aslında sana almamıştı ben anneme almayacak mısın sen hepimize verince annem üzülmezmi dedim ben böyle deyince biraz bozuldu param yetmez dedi ozaman banada alma deyince iyi birtane seç onada alalım dedi. aslında kv hep böyledir. torunlarının çocuklarının doğum günlerini hiç aksatmaz kutlar ama eltimi beni ve damadını aramaz bile 3 yıl önce umreye gitti sadece torunlara iki oğluna ve kızına hediye getirdi. biz baktık kaldık öylece. dün de bana çorap hediye edince çok şaşırdım beklemiyodum aslında. şimdi ben bu çorabı kullanmak istemiyorum ve eşimle geri göndermek istiyorum ama eşime durumu anlatsam biliyorum bu sefer kızıma yüklenecek bana söylediği için. sizce eşimle nasıl bir konuşma yapayım ki kızımda zor durumda kalmasın.
bi çorap icin huzursuzluk neden ciksin ki, kızımla olan konuşmayı esime bile demezdim, durduk yerde neden huzursuzluk ciksin ki, olduğu gibi kabul edin k valideyi bence, insanlar asla degismez...

merhaba arkadaşlar,
kv hafta sonu bize geldi hafta sonunu bizde geçirdi. bizim karşı markete termal çoraplar geldi. kv ile büyük kızım (11 yaşında) birlikte markete gitmişlerdi kv oradan bana çocuklara eşime kızına kızının çocuklarına diğer oğluna oğlunun çocuklarına birer hediye çorap almış eltimle görümcenin eşine almamış. neyse verdi bende teşekkür ettim. dün kv gittikten sonra kızım anne babaannem aslında sana almamıştı ben anneme almayacak mısın sen hepimize verince annem üzülmezmi dedim ben böyle deyince biraz bozuldu param yetmez dedi ozaman banada alma deyince iyi birtane seç onada alalım dedi. aslında kv hep böyledir. torunlarının çocuklarının doğum günlerini hiç aksatmaz kutlar ama eltimi beni ve damadını aramaz bile 3 yıl önce umreye gitti sadece torunlara iki oğluna ve kızına hediye getirdi. biz baktık kaldık öylece. dün de bana çorap hediye edince çok şaşırdım beklemiyodum aslında. şimdi ben bu çorabı kullanmak istemiyorum ve eşimle geri göndermek istiyorum ama eşime durumu anlatsam biliyorum bu sefer kızıma yüklenecek bana söylediği için. sizce eşimle nasıl bir konuşma yapayım ki kızımda zor durumda kalmasın.

haklısın ama böyle bi durumu esine anlatamazsın.Anlatsanda sıkıntılı ınsan sen olursun emin ol

evet almamış zaten kasaya gidince kızım söylemiş geri dönmüş. ya bu kadın hep böyle ikinci kızıma doğum yaptığımda eşime hediye almıştı gömlek ve saat baba oldu diye takılmıştım eşime hakkettin hayatım doğum yapmak baba olmak kolay değil demiştim. bana geçmiş olsun bile dememişti. hep kv yaptıklarını boşvericem kafama takmıycam diyorum ama insanız işte üzülüyoruz.

Esinizin yerinde olsam o hediyeleri asla kabul etmezdim
Benim esim kabul etseydi de cok kirilirdim
Ne cirkin bir sey
Ay valla sadece corap olayi olsa neyse ama bu kv deyi evime bile kabul etmem ben
Gelicekse de eşşek gibi oglu hizmet eder agırlar

merhaba arkadaşlar,

Eltiniz ve damadına da aynı şeyi yapıyorsa sıkıntı yok bence. Onlara farklı size farklı davranmamış. Boşverin bence, üzerinde durmayın bile.

İhtiyacı olan birine ver , ama kimseye bir şey söyleme. Kv olduki sordu çorabı , bana büyük geldi ihtiyacı olana verdim der , kestirip atarsın. Hiç huzurunu bozma. Ufacık şey yüzünden saçma sapan kavgalar olur. Herşeyi geçtim bir daha kızın hiç bir şeyi anlatmaz sana

hıcbır konusma yapma. corabı kullanmak ıstemıyorsan bı fakıre ver gıysın. yapacagın her sey torunla olan ılıskıyı bozar degmez yapma. uzak dur sende. uzak durmak en ıyı cevap.

evliliğimizin ilk beş yılında her doğum gününde anneler gününde hep elimde hediyelerle gittim. o böyle yaptıkça olsun dedim bu onun ahlakı dedim ama son yıllarda benimde hevesim azmim kırıldı bende bıraktım.
Sizinle aynı kaderi yaşıyoruz galiba, birde hediyeler pasta börekler yapıp götüren gelin değil, götürmeyenler kıymetli oluyor. Bende bıraktım artık 5 yıldan sonra götürmüyom artık

merhaba arkadaşlar,
Belli ki kadın sizi aile dışında görüyor e zaten alışkındınız sıkıntı yapmaya gerek yok size ne kadar değer veriyor sa sizde aynı değeri verin olur biter.

Birisine söylediğinizde kızınızın size olan güvenini sarsacaksınız.belki de ileride kendisiyle ilgili daha ciddi konuları size söylemesine bile ket vuracaksınız.kafasında hep bir annem babama söylüyor her seyi kodu olacak.

Çorap için değer mi.kayınvalidem çocukları için neler saklıyor kayınbabamdan.boşverin gitsin

Back
X