kv hakkında eşimle nasıl bir konuşma yapayımkı kızım zor durumda kalmasın.

merhaba arkadaşlar,
kv hafta sonu bize geldi hafta sonunu bizde geçirdi. bizim karşı markete termal çoraplar geldi. kv ile büyük kızım (11 yaşında) birlikte markete gitmişlerdi kv oradan bana çocuklara eşime kızına kızının çocuklarına diğer oğluna oğlunun çocuklarına birer hediye çorap almış eltimle görümcenin eşine almamış. neyse verdi bende teşekkür ettim. dün kv gittikten sonra kızım anne babaannem aslında sana almamıştı ben anneme almayacak mısın sen hepimize verince annem üzülmezmi dedim ben böyle deyince biraz bozuldu param yetmez dedi ozaman banada alma deyince iyi birtane seç onada alalım dedi. aslında kv hep böyledir. torunlarının çocuklarının doğum günlerini hiç aksatmaz kutlar ama eltimi beni ve damadını aramaz bile 3 yıl önce umreye gitti sadece torunlara iki oğluna ve kızına hediye getirdi. biz baktık kaldık öylece. dün de bana çorap hediye edince çok şaşırdım beklemiyodum aslında. şimdi ben bu çorabı kullanmak istemiyorum ve eşimle geri göndermek istiyorum ama eşime durumu anlatsam biliyorum bu sefer kızıma yüklenecek bana söylediği için. sizce eşimle nasıl bir konuşma yapayım ki kızımda zor durumda kalmasın.
çok büyüyorsun. alsa ne almasa ne.

bence uzatmayin
kadinin uslubu buysa eşiniz ne yapsin ki
giymeyin isterseniz ama esinize yansitmanizada pek gerek yok cunku sadece sizin sahsiniza yapilmamis kadin kendince kendinden olmayana deger vermiyor demek ki bu onun yanlis dusuncesi

Almak zorunda mı gerçekten? Bu gelinin, damadın “bende senin evladınım” olayını büyütmesi komik oluyor. Evlatlarıyla bir tutmayın kendinizi. E hadi tuttunuz, hiçbir evlatta böyle bi konuyu dallandırıp budaklandırmaz. Eşe aktarılacak bir durum yok.

kızımla bu konuşmayı yaptım keşke söylemeseydin kızım dedim kimseye yapmak istemediği bir şey için zorlama dedim. çocuk işte anne sen üzülme diye yaptım dedi.
Siz kvye en son ne zaman birşey aldınız. Siz hediye alıyorsunuz da o mu karşılık vermiyor, bir de bu kadının emekli maaşı falan varsa da çok azdır yaşlı kadından hediye beklemem ben açıkçası

Ne gereksiz bı dert.
Zaten huyu öyleymiş.
Bence hiç bulaşmayı.gormeyin duymayan bile..kızımız vesilesi ile size hediye almış işte..utandırmasın koca kadını bosverin

Olayi büyütmeyin. Huyu buymuş iste zaten sizde beklemiyormussunz hediyeyi sasirmişsiniz. Ben de olsam o hediyeyi kullanmazdim. Birine verin gitsin.konuyuda kapatin üzerinde düsunmeye degmez bence

haklısınız aslında
Bir çorap için aile huzurunu bozduğunuza değmez
Kızınıza bir daha hediye isteme yavrum kimseden gibi bir konuşma yapın çorabıda giymek istemiyorsanız bir fakire verin oldu bitti

Şimdi geri gönderirseniz bir hediye aldık beğenmediler ne biçim iş bu diyecekler ortam verilecek hiç gerek yok

Çorabı gonderince haksz duruma dusersiniz ve sizi hediyeden muaf tuttugu her durumda bir keresinde aldim da geti gönderdi almiyrm o zmndan beri der uste cikar ortalik karisir

Açıkçası ben gelinine içten gelerek hediye alan kayınvalidenin varlığına inanmıyorum. Sizinki rol yapmıyormuş en azından. İçinden gelmiyor demekki almak. Bence hoş değil ama kadının huyu buysa yapacak bir şey yok. Eşinizle aranızı bozduğunuza değmez. Gerçi nişan bohçasına koyduğu ayıcıklı pijamayı bazen benimde geri gönderesim gelmiyor değil:)
Ay ayıcıklı ayıcıklı ne güzel,giy gitsin kız bileek:KK45:

Denizim sorma ben saten gecelik beklerken ayıcıklı pijama çıktı :) ilk yıkamada çekti zaten oda hahahhah
Arkadaşın nişan alışverişinde kayınvalidesi o olmaz,oğlum öyle beğenmiyor deyip babaanne modellerine yönlendiriyormuş,eşi sonra görünce bayılmış,beraber almışlar,nereden biliyorsa çatlak:-)

Kızını küçük düşürürsün bir daha seni koruyamaz bak benim aldığımı beğenmiyor sen al dedin ben huyunu biliyorum olur .
Kızın da zor durumda kalır kv zaten bunu bekliyordur.

Back
X